Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Faturan elinde ise iade edersin.Ama senle alakalı olmayan bir sorun olması lazım.Yoksa değiştirmezler.

ya faturam elimde.ama benle alakalı olmayan sorun ne mesela.Ayakkabının yırtılması yada patlamasımı.Zaten o ayakkabı 6 ay ıcerısınde patlamaz.ayda en fazla 3 kere gıyorum.

Bu Brezilya'lıların managerleri çok şerefsiz oluyor.

Aleyküm Selam kardeşim.Adam İphone 4 için 1.400 lira fiyat biçince almaktan vazgeçtim.

iPhone 4 = 1.400 TL öhh :asd:

Nerede yaşıyo bu adam? Neslini tüketmek lazım :D

Şuan 900 TL civarına alabilirsin sıfırını. (Dükkandan)

Iade hakki dedigin genelde 7-14 gun veya max 30 gun icin de olur, 4 ay sonra hic birseyi geri veremezsin, garanti onunla alakasi olmaz, bozulur malzeme yada senin ayakkabin mesela yirtilir herneyse onu yaparlar anca garantin bitmedigi surece

hayır ben ılk 1 hafta ıcerısınde zaten gerı ıade hakkı talep ettım ama almadılar.Alalı 4 ay oldu.4 ay sonra ıade edıcem demedım yani

hayır ben ılk 1 hafta ıcerısınde zaten gerı ıade hakkı talep ettım ama almadılar.Alalı 4 ay oldu.4 ay sonra ıade edıcem demedım yani

he yanlis anlama ozaman :)

tabiki olur, 1 hafta icinde heryerde olur makpus u kaybetmediysen tabi

Dortmun Aubameyang + Eriksen'i alırsa çok büyük iş başarmış olur. Götze'yi hatırlayan bile olmaz.

Ama yine de Iduna Park'taki Bayern maçında sahaya domuz kafası ararlar.

Biz alpere 6m verince futbolu geriletmiş ve febeşler parçalı vaziyette 16m verince futbolu ilerletmiş mi oldu.:D
dun aksam zirvalayan spor yazari hakan cana gore oyle oluyor tamer:asd:insanlarin kafasi basmiyor,adamlara diyorsunki selcuk gibi adamlar yetisiyoda yerlerine yabancimi ariyoruz.onun icin sonuna kadaryabanci serbestligi:)

ya faturam elimde.ama benle alakalı olmayan sorun ne mesela.Ayakkabının yırtılması yada patlamasımı.Zaten o ayakkabı 6 ay ıcerısınde patlamaz.ayda en fazla 3 kere gıyorum.

Şimdi faturan elinde ise,onlar o ayakkabıyı almak zorundalar.Sonradan onu merkeze gönderip inceleyip 1 ay içinde senle alakalı olup olmadığını söyleyeceklerdir.Lottodan bot aldım,tabanı açıldı 1 ay içinde değiştirdiler mesela.

he yanlis anlama ozaman :)

tabiki olur, 1 hafta icinde heryerde olur makpus u kaybetmediysen tabi

ya ben aldıktan sonra 1 maç oynadım sonra baktım kı olmaz yanı o ayakbılarla oynamam ben kalıbı buyuk.Adam ben bır amc oynadım dıye kullanılmıs oldugu ıcın almadı 1 hafta ıcerısınde.Elımde patladı ayakkabı.

Ayegbeni Yakubu hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt