Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

her takımın kendi efsanesi vardı şimdi araplar,ruslar bu işin içine yaptı

tek umudum oğlu o da olmassa eski maçlarını izler dururum

bir golü vardı vole ile attığı rakibi bile hatırlamıyorum ama gol an be an aklımda
s.ligi finali r.carlos ortaliyodu zidane voleyi yapistiriyodu

Zidane benim de efsanem peleyi izlemedim maradonayı az buçuk hatırlıyorum ama en çok beğendiğim oyuncu kesinlikle Zidane...

1.Messi

2.Maradonna

3.Zidane

4.C.Ronaldo

5.pele

6.Ronaldinho

7.Ronaldo

Hayatım da izlediğim en güzel gol ise tartışmasız d. berkamp arsenal o inanılmaz golü:)

C.ronaldo'nun orijinalinin üstünde olduğu bir liste:confused:

Mümkünse evine uzak biyerde oku. Bir an evvel kendi ayaklarının üstünde durmayı öğren. Okulun yurt imkanlarınıda bi araştırıp en azından ilk yıl ortama alışana kadar yurtta kal.

Gidebileceğim 3 yerdede tanıdığım yok,yurtta kalıcam. Bolu'da yaşıyorum.Tek Kocaeli Bolu'ya sınır.Diğerleri uzak.

fikrine saygı duymak ile birlikte Messi yorumuna gülüyorum özellikle Ronaldinho ve Ronaldo kısmı doruk noktası

ronaldinho sayarken barcadaki en iyi zamani göz alarak saydim. bence o dönem muthis bir oyuncuydu. ronaldoda brezilyali ronaldo. el fenomen .

onuda saymamak ayip olur bence.

messi ile hic bir oyuncuyu kiyaslamayiz bence. adam bütün rekorlari alt üst etti resmen.

1.zidane

2.maradona

3.fenomen (ronaldo)

4.pele

messi ve ronaldo daha cok calismasi lazim bu listeye girmesi icin

Zidane her zaman en beğendiği futbolcu olara fenomen ronaldo'yu söylerdi. Hatta bir röportajı vardı "Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en beğendiğimiz futbolcular olurduk. O ben, ben de Ronaldo" şeklinde. Tabi mütevazılıktan da olabilir. İkisinden birisidir gördüğüm en iyi en dominant futbolcu. Yaşadığı sakatlıklara rağmen yaptıklarını göz önüne alınca Ronaldo derim ben ama Zidane diyene de şapka çıkartırım.

1.zidane

2.maradona

3.fenomen (ronaldo)

4.pele

messi ve ronaldo daha cok calismasi lazim bu listeye girmesi icin

yapmayin ya. messi tek basina belki o senin lsitendeki toplamdaki kadar gol atmisdir. bide yasi kac yani.

26 yasinda messi...

5x ispanya sampionlugu

3x sampionlar ligi sampionlugu

2x ispanya kupasi

8x gol krali ispanyada

1x olimpia sampionlugu

2x avrupanin futbolcusu

4x dünyanin en iyi futbolcusu

2x dünya kulüpler sampionu

1x super cup sampionu

300e yakin gol ve 100ü gecmis asist ve bu sadece pro dönemini...yasi daha 26 oldugunu bidaha hatirlatmak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt