Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Zidane'a yetişenler zaten listenin başı için fazla düşünmezler. Zizu:ayatollah:

Ynt: Transfer Nöbeti

Her futbolcuyu kendi devrinde kendi sartlarinda degerlendirmek gerekir

Maradonalar peleler jairzinholar platiniler cruyfflar simdiki bebelerle esit sartlara sahip degildi

Saha kosullari hava kosullari antrenman bilimleri adam basi bes tane kondisyoner diyetisyen felan uzar gider

Dunya futbolunun iki efsanesi vardir

Maradona ve Pele

Onlarin zamaninda belki takimlar boyle defans yapmiyordu ama unutmamak lazim ki hucum anlayisi da cok gelisti

Benim fikrim butun alemlerin gelmis gecmis en buyuk futbolcusu Maradonadir ve oyle kalacaktir

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Herkesin efsanesi farklı çünkü futbol anlayışımız da farklı ... Şimdi zidane şiir yazar gibi futbol oynuyordu .. Bir messi bir ronaldo ise tamamen bitirici adamlar yani forvet seven birisi zidane nı tabi sevmez .. O yüzden bu konu 3 gün sürse ilk 3 dışında sıralama 300 ke değişir ... ;)

saha disi olarak fark atar hemde dünya turu farki bencede. ama saha ici ...?! katilmiyorum.:D
sana soyle bir ornek veriim. drogba bize 35 yasinda transfer oldu dunya medyasi ayaga kalkti BBC bile canli yayinini yarida kesip haberi verdi. ronaldinho bugun besiktasa transfer olsa kim takar ya,avrupada 3-5 medya haberi cikar ertesi gun kimse takmaz bile.drogba boyle bir futbolcu.bugun gitse milan juve alir adami yasi 35 yanlis anlama

brezilya.fransa maci ama duran toplar belirlediginide unutlmayalim lütfen. oyun icinden gol bulmusmuydu fransa hatirlamiyorum simdi ama hepsi kafayla atilmisdi yanlis hatirlamiyorsam.

Ynt: Transfer Nöbeti

brezilya.fransa maci ama duran toplar belirlediginide unutlmayalim lütfen. oyun icinden gol bulmusmuydu fransa hatirlamiyorum simdi ama hepsi kafayla atilmisdi yanlis hatirlamiyorsam.

Bulmustu ya sarisin bi oglan atmisti uzun sacli

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu da iyi topçuydu şimdilerde CL'de kura çekiyor :cool:

Steve Mcmanaman

galeri-2.jpg

ben onun elinin ayarını

Re: Transfer Nöbeti

Onda ne üzüldüm ne üzüldüm o trezeguet ye ne sövdüm ne sövdüm

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

o mac degil,zidanenin materazziye kafayi caktigi final olan dunya kupasi.finalden bir onceki mac

aynen aynen o brezilya-fransa maci kaka ve ronaldinhonun efsane zidane karsisinda eriyip bittiklerinin ve futbola yeni baslamis toy cocuklar gibi zidaneyi izledikleri mac olarak tarihe gecmistir

Gerçekten efsane bir maçtı her şey bariz ortadaydı, farkını inanılmaz hissettirmişti. Zaten şöyle bir olay var 98'de zidane var fransa kupayı alıyor, aynı şekilde euro 2000'i. 2002'ye geldiğimizde zidane sakat yanlış hatırlamıyorsam 0 gol 0 puanla eleniyor fransa, 2006 zidane var fransa finalde 2008 avrupa şampiyonası zidane emekli olmuş yine 0 puan. Bir adam bir takıma nasıl etki eder daha net örneği olamaz sanırım.

sana soyle bir ornek veriim. drogba bize 35 yasinda transfer oldu dunya medyasi ayaga kalkti BBC bile canli yayinini yarida kesip haberi verdi. ronaldinho bugun besiktasa transfer olsa kim takar ya,avrupada 3-5 medya haberi cikar ertesi gun kimse takmaz bile.drogba boyle bir futbolcu.bugun gitse milan juve alir adami yasi 35 yanlis anlama

hm belki...tartismaya acik bir konu bence. ronaldinho drogba kadar iyi bakmadi kendisine. ama kazanadiklari ile ronaldinho 1 adim öndedir bence yinede.

birisi demin demisdi dünya kupasini kazanan efsane olarak gecer diye tam olarak. ronaldinhoda kazandi öyle yada böyle. tamam dorgbanin sansizligi fil sahili gibi favori olmayan bir ülkenin milli takimda oynamasidir.

Zidane

Ronaldinho

Van Basten

Batistuta

Maradona

HAGİ

Berkamp

Henry

Ronaldo(brezilian)

Cantona

Beckham

Hepsinide izlemek şuanki messi ve ronaldoyu izlemekten daha zevkliydi..

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Aston Villa ve Eveton'un eski golcüsü Andy Gray, Lionel Messi'nin Premier Lig'de forma giymesi durumunda başarılı olamayacağını iddia etti.

İngiltere'nin ünlü Tv yorumcusu Andy Gray, Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi'nin Premier Lig'de Stoke City forması giyecek düzeyde bile olmadığını belirterek sansasyon yaratacak bir açıklamada bulundu.

Manchester City - Everton maçı öncesi Ballon d'Or ödüllerini yorumlayan Gray, Messi'nin mi Ronaldo'nun mu daha iyi olduğu sorusuna "Messi, İngiltere'nin soğuk gecelerinde İspanya'da yaptıklarını yapamaz.

Adam haklı beyler itirazı olan gidip fm de kariyer açsın stoke city de kariyer yapıp hile ile messiyi alip şampiyon olup caps atsın saygilar sevgiler sevgi yumaklari

Bunu PL ile güney avrupa futbolunun farkına bağlamak lazım.

Güney avrupada futbol genelde göbekten delmek amaçlı oynanır Ama PL de kanatlar ve havatopları daha ağır basar.

Yani messinin PL de başarılı olamamsının nedeni 8 numara vidayı 6 numara somuna yerleştirmeye çalışmakal eşdeğer. Messi futbolu arjantinde sıfırdan ispanyalı ve ya güney avrupalı fikrindeki insanlardan öğrenmiş tekniği o şekilde gelişmiş.

Aynı şekilde ingiliz altyapılı oyuncularda güney avrupada başarısız olursa farklı sebep aramamak lazım .Tarzların uyuşması gerek önce.

İngilterede forvetler havadan oynanan futboldan dolayı genelde bunun için uzun oluyor. Ama Güney Avp. da kısalar kıvraklık ve teknik avantajını daha çok kullanıyor.

Pardon ben italya fransa maçından bahsediyordum :D

Fransa italya macinda zidane panenka seklinde bir penaltıdan golü buldu sonra pirloda penaltidan atti maç öyle bitti penaltilarda trezeguet direğe nisanladi kupayı italya aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt