Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Sanki melo milli takimda

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

Ben tekrar tekrar anlamıyorum. Madem Wellingtonu alacaktın niye federasyonun kararını bekledin. Anlam veremediğim işler oluyor. Maliyetden kaçmak için bu adamı kiralamaya ihtiyacımız yokki. En azından 1 tane futbolcuya ciddi bonservis ödemedi yspıp alabilecek imkanımız var.
sebep belli,ü.aysal en bastan melo olayina gänülsüzdü uzattida uzatti hic istemedi,ilk firsattada tamamdir dedi welli aldi.bu yilki trsansfer politikamiz rezaletinde otesinde

Transfer Nöbeti

buyur bir sey mi demisdiniz ?!

IN20_DROGBA_1119374f.jpg

Ne demek istediğimi ya ben amblatamadım yada siz anlamadınız Fatih. Defans ve Ortasaha da ısıran adamların olması önemlidir derbylerde

lan portonun scout ekibi bizde olsa adamlari hergün falakaya yatirip doverdik,boyle isimsiz adamlari nerden bulup getiriyosun diye:lol:

Chedjou gelmeden önce, kesin Danny ile konusmusdur.

acaba danny olumlu referans verdi mi? Sonucda Chedjou Danny'nin yerini kapdi :SS:

Engin kendine gelsin , orta sahada ısırır bol bol.:asd:

Ne demek istediğimi ya ben amblatamadım yada siz anlamadınız Fatih. Defans ve Ortasaha da ısıran adamların olması önemlidir derbylerde

tamam bu konuda hak veriyorum da psycholik üstünlük saglayan adamdi dedigin icin ben de sana drogbayi gösterdim o konuda. umarim her sey hayirlisi ile olur ama wellington konusunda baya baya korkuyorum maalesef. umarim yanilirim. isirmiyor cünkü senin önem verdigin noktaya göre ki ligimizde isiran orta sahalar basari oluyor.

Transfer Nöbeti

Isirmasin sesizce topu kapsin yeterli

Şükrü Saracoğlunda sessiz sedasız top çalan çik adamımız oldu ama işe yaramadı. Ne zaman doldurduk takımı bu tarz adamlarla işler değişti. Rakibi korkutacak sindirecek oyuncular lazım DERBYLERDE

Taraftarda doymuşluk var.. Bu sezon biz sampiyon olmayiz, zaten yaptirmazlarda..

Buraya yaziyorum..

Bunlar gecen sene olsaydi Melo'ya muthis destek cikardi taraftar ama kimse tinlamiyor..

Hersey gol ve asist degil.. Melo'nun kotu oynadigi maclar oldu hemfikirim ama bu sezon biz takim halinde iyi futbol oynamadik.. Rakiplerin berbatligi sayesinde sampiyon olduk..

Melo'yu arariz en cokta Unal Aysal

Of ya lanet olsun cidden:sad007:

Bu sene rezalet işler yapıyor yönetim.

foruma ne zaman girsem içim kararıyor pozitif olun biraz

Ynt: Transfer Nöbeti

Şükrü Saracoğlunda sessiz sedasız top çalan çik adamımız oldu ama işe yaramadı. Ne zaman doldurduk takımı bu tarz adamlarla işler değişti. Rakibi korkutacak sindirecek oyuncular lazım DERBYLERDE

10 yildi kazanamiyoruz iste. Bende Melo dan yanayim ha. Onu söyləyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt