Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder-Drogba-Dany yollayacak/satacaksin..
Kurt Zuma, Sanogo, Quintero üçlüsünü alacaksin.. 3 seneye müthis paralar kaldiririz
Gitdim pazara Melo ile,
döndüm Welo ile.
![]()
dany anladık da sneijder ve drogba nerden çıktı :SS: drogba zaten seneye sözleşmesi bitiyor. sneijder'i de ne çabuk harcıyoruz!
Kadroları Welo olarak kurmak, melocuların yarasını kaşımak gibi anlaşılacağından; ben Welo yerine Well olarak yazarım haberin olsun..:yenieek:
Yada W33![]()
Harcamak değil.. Ben geleceği yatirim istiyorum.. Eyvallah iyi topcular ama saydiğim üçlü bize her açidan şaha kaldirir..
Quintero henüz 20 yaşinda ama tam bi maestro
Harcamak değil.. Ben geleceği yatirim istiyorum.. Eyvallah iyi topcular ama saydiğim üçlü bize her açidan şaha kaldirir..
Quintero henüz 20 yaşinda ama tam bi maestro
Dalma vakti degil, DESTEK zamani! :ayatollah:
hep , genc genc genc alalim denilyior...uluslararasi scoutlar iyi oyuncu denilen gen vaadeden oyuncu da alindan... yok yasli ama Isimli olsun diyoruzzz...olmiyor böyle![]()
adam yollamaya gerek yok,demirören indiriliyor zaten genel kurulla. 1 sene karın ağırtacak kontenjan ama sneijder'den vazgeçilmez 29 yaşında daha
Son 2 senede 20 maçı mı ? Bu sayı doğruysa ve bu adamı onun üstüne aldıysak geçmiş olsun.. Son 2 senede 20 maç oynamış adamı bizim ligde 5 maç oynatırlar
Onu gecen yazmiştim, keske olsa ama kontenjan var diye oyle yazdim..Onun yerine AB sınırı için sonuna kadar savaş...Quintero geldiğinde Sneijder'den birşeyler öğrensin Sneijder gidene kadar...Sneijder gittiğinde daha ıyısı olabılecek bırı olsun?
Herkes Wellington gelmiş gibi konuşuyor.Hayrola imza attıda bizim mi haberimiz yok? Bu arada Wellington'u Fifa da aldım,ful oynatıyorum ama overali 82-83 civarını geçmiyor.Wellington Nem ve Adryan Tavares ise uçuyorlar resmen.