Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gitdim pazara Melo ile,

döndüm Welo ile.

:asd:

Kadroları Welo olarak kurmak, melocuların yarasını kaşımak gibi anlaşılacağından; ben Welo yerine Well olarak yazarım haberin olsun..:yenieek:

Yada W33:D:D:D (Forma No suda uygun:ayatollah:)

dany anladık da sneijder ve drogba nerden çıktı :SS: drogba zaten seneye sözleşmesi bitiyor. sneijder'i de ne çabuk harcıyoruz!

Harcamak değil.. Ben geleceği yatirim istiyorum.. Eyvallah iyi topcular ama saydiğim üçlü bize her açidan şaha kaldirir..

Quintero henüz 20 yaşinda ama tam bi maestro

Kadroları Welo olarak kurmak, melocuların yarasını kaşımak gibi anlaşılacağından; ben Welo yerine Well olarak yazarım haberin olsun..:yenieek:

Yada W33:D:D:D

Welo, Well, Welly

3de olur.

ama Welo, tabiki Melo'yu andiriyor

Herkes Wellington gelmiş gibi konuşuyor.Hayrola imza attıda bizim mi haberimiz yok? Bu arada Wellington'u Fifa da aldım,ful oynatıyorum ama overali 82-83 civarını geçmiyor.Wellington Nem ve Adryan Tavares ise uçuyorlar resmen.

Harcamak değil.. Ben geleceği yatirim istiyorum.. Eyvallah iyi topcular ama saydiğim üçlü bize her açidan şaha kaldirir..

adam yollamaya gerek yok,demirören indiriliyor zaten genel kurulla. 1 sene karın ağırtacak kontenjan ama sneijder'den vazgeçilmez 29 yaşında daha

Wellington gelirse (geldi sayilir.) baya kas antremani yapamasi lazim bu 1,5 ay diliminde ama..

[GG]
1612-Wellington-jogador-do-Sao-Paulo-em-Maragogi-CR-13.jpg
[/GG]

Umarım Pires gibi olur uçaktan inemezsin Welodinho

Onun yerine AB sınırı için sonuna kadar savaş...Quintero geldiğinde Sneijder'den birşeyler öğrensin Sneijder gidene kadar...Sneijder gittiğinde daha ıyısı olabılecek bırı olsun?

Dalma vakti degil, DESTEK zamani! :ayatollah:

hep , genc genc genc alalim denilyior...uluslararasi scoutlar iyi oyuncu denilen gen vaadeden oyuncu da alindan... yok yasli ama Isimli olsun diyoruzzz...olmiyor böyle :D

genc diyoruz da bruma gibi olsun :D brumaya burun kifiran yom denilecek kadar az kisi var mesela. genc olsun yeterki camurdan olsun olayina karsiyim ben. neyse wellingtonun bir kalitesi var ama kesinlikle sadece soru isaretleri de az degil maalesef. ön libero gibi bir mevki icin saglam ata oynamakdan yanayim ben ama hoca isini bilir diyerek bizim desteklemiz gerekiyor dedigin gibi.

adam yollamaya gerek yok,demirören indiriliyor zaten genel kurulla. 1 sene karın ağırtacak kontenjan ama sneijder'den vazgeçilmez 29 yaşında daha

Kanka ben Hollanda'dayim.. Adama bitti gözüyle bakiyorlar.. Bu sene über bişeyler göstermesi lazim yoksa bitti yani.. Sneijdere Yolanthe ile çikmaya başladi ve yavaş yavaş futbolu kafasinda bitirdi adam kendine bakmiyor, fizik olarakta devamli ufak sinir bozucu sakatliklar..

Umarim bu sene herseyin tam tersi olur ama dk 2010 sonrasindan itibarenki süreçte fizik olarak bitik durumda bu durum devam ederse işimiz var

Son 2 senede 20 maçı mı ? Bu sayı doğruysa ve bu adamı onun üstüne aldıysak geçmiş olsun.. Son 2 senede 20 maç oynamış adamı bizim ligde 5 maç oynatırlar

bilmeden yapılan bir yorum,evet 20 maç doğru ama bir kariyerini okusan adamın öle olmadığını sakatlık yüzünden olduğu en fazla gelecek vaat eden adamlardan biryken 2 kere talihsiz şekilde sakatlandığpını bu sene başlayan brezilya liginde 6 maç oynanmışken 5 maç ilk 11 de sahaya çıktığını görürsün.ha çok ii bir adammıdır eskiden öle imiş şimdi potansiyelli diyeceğiz ki bu potansiyellerin bizde hiç patlamadığını düşünürsek riskli bir transfer ama belkide fırsat transferi de olmuş olabilir.şu anda durum yüzde elli elli ya çok ii bir adam aldık diyeceğiz ya da başka önliberolara yelken açacağız melo bu sne gelmezse zati bitti o iş ki bence doğrusu melo nun alınmamasıydı ama wellington un alınması doğru olanmıdır tartışılır işte.

Onun yerine AB sınırı için sonuna kadar savaş...Quintero geldiğinde Sneijder'den birşeyler öğrensin Sneijder gidene kadar...Sneijder gittiğinde daha ıyısı olabılecek bırı olsun?
Onu gecen yazmiştim, keske olsa ama kontenjan var diye oyle yazdim..

Brumayi alip Drogbayi koçu olarak gostereceksin..

Quintero'yu alip Sneijderi keza ama malesef imkansiz iste

beyler geçirdiği sakatlıklar sonrası hızı azalmış ve ofansif yönüde zayıflamış sadece defansif oynuyormuş wellington

Herkes Wellington gelmiş gibi konuşuyor.Hayrola imza attıda bizim mi haberimiz yok? Bu arada Wellington'u Fifa da aldım,ful oynatıyorum ama overali 82-83 civarını geçmiyor.Wellington Nem ve Adryan Tavares ise uçuyorlar resmen.

öylese hemen satalim oyuncuyu...:o

Fifa güzel referans olabilir, ama biraz gercekci olalim. Fifa'da insan denilen faktor yok. Gercek futbolda, fifa da vasat olan, iyi cikmislari var...fifa da "fena patlamis olanlar" gercek futbol hayatda "Fifa/FM efsanesi olarak" kaliyorlar..

başganın yerinde olsam tüm ab vatandaşı topçulara başvuru yaptırtırdım avrupa adalet divanına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt