Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Semih Kaya´nin da 2 sene futbol oynayamadigini unutuyorsunuz. Wellington iyilesmis ve 15 mac sorunsuz oynamis. Genc adamlar bunlar.

Kiralaniyor ve durumuna bakilacak Wellington´un. Hedeflerimiz icin risk mi? Evet risk. Ama sakatligi abartmamak lazim. Arastirmislardir.

Galatasaray´da 2 senedir bu tip sakatliklar yasanmadi ayrica (Ujfalusi disinda). Iyi arastiriyorlar futbolculari bu konuda.

Tanimadigimiz oyuncular hakkinda futbol profesörü gibi yorumlar yapmayi dogru bulmuyorum.

Ujfalusi, Melo transferlerinde de demedigimizi birakmadik. Melo bidondu, odunun tekiydi. Gördük ne oldugunu.

Ben transferler tamamlandiginda yorum yapacagim takim hakkinda. Takimin bütününü görmek istiyorum.

Simdilik memnun degilim bu dönemden, bunu da hic saklamiyorum. Iyi bir sol bek mutlaka istiyorum. En azindan.

Valla bilmiyorum neden planlı bir iş olsun ki?

melonun istekleri yine fazlaysa gözünü korkutmak için

bizden başkası ona bizim verdiğimizin yarısını ya verir ya vermez çünkü..

Alternatifin brezilyadan olması da böyle düşünmemde etkili..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Onu yapmadığımızı nerden biliyorsun. Wellington genç ve yetenekli. 2 ml kiralama tutarsada 7.5 bonservis. 5 yıl genç ve ve dinamik beğenirsen ve adapte olursa 10 yıl kalır neden olmasın.

ha aldın geliştirdi kendini gitmek istedi o zamanda kazançla satarsın. en azından bu oyuncuda o var.

eldekileri gönderebilirsek yenisinide alırız.

Böyle genc ve yetenekli 1 2 transfer daha olmaz mı sence? Arda-bruma hamlesi gibi

sao paulo bile gülüyordur bu ise wellington gibi ise yaramaz birini gönderip meloyu alirlarsa bizim yönetime söylenecek 2-3 sözüm var.

Seref aydinin transfer yorumu hakkinda ki linki paylasabilirmisiniz lutfen ?

mesaji göster

Şu 2.sermaye arttırımını yaparsak çok ses çıkacak.Bunları susturmanın bi yolunu bulmak gerek.

Şu anda bu konuda herşey lehimize. Başkan bu konuda çok dikkatli gidiyor. 2. bedelli için SPK klüpte nakit koysun dedi daha önce alacaklarını göstermişti...

Şimdi o nakiti koyarak katılırsak 160 biz koyacağın 100 de diğer yatırımcılardan gelecek. 220 milyon dolar dan 50 daha düşmüş olacağız. bakalım ne zaman olacak.

diğer bir durumda bedelli için gereken nakit para. yani neleri düşünüyorlar çok bilmem ama 160 milyon tl en az nakit lazım bedelli için.

Kabul edilebilir ve taşınabilir risklerle bedelli gerçekleşirse zaten. o borcu tek kalemde kapatıp faizinden kurtulma avantajımız gündeme gelecektir.

Her şartta NO PROBLEM..:Roflol::cool::yenieek:demeye devam..:D

4ED7AAD2-D62F-49A8-9895-F9215C3E0C27.jpg

Semih Kaya´nin da 2 sene futbol oynayamadigini unutuyorsunuz. Wellington iyilesmis ve 15 mac sorunsuz oynamis. Genc adamlar bunlar.

Kiralaniyor ve durumuna bakilacak Wellington´un. Hedeflerimiz icin risk mi? Evet risk. Ama sakatligi abartmamak lazim. Arastirmislardir.

Galatasaray´da 2 senedir bu tip sakatliklar yasanmadi ayrica (Ujfalusi disinda). Iyi arastiriyorlar futbolculari bu konuda.

Tanimadigimiz oyuncular hakkinda futbol profesörü gibi yorumlar yapmayi dogru bulmuyorum.

Ujfalusi, Melo transferlerinde de demedigimizi birakmadik. Melo bidondu, odunun tekiydi. Gördük ne oldugunu.

Ben transferler tamamlandiginda yorum yapacagim takim hakkinda. Takimin bütününü görmek istiyorum.

Simdilik memnun degilim bu dönemden, bunu da hic saklamiyorum. Iyi bir sol bek mutlaka istiyorum. En azindan.

2011 yılındaki yani youtubedeki Wellington videoları ile son oynadığı maçtaki (3 temmuz 2013) video arasında ben çok fark gördüm.Well baya gerilemis.Biz bu adamın 1 sene boyunca kendisini toparlamasını mı bekleyeceğiz elinde hazır Melo dururken?Bu 1 sene içinde CL'de başarısız olup ya şampiyonluğu kaptırırsak...fb ve bjk'nin giderek azalan umutları yeniden yeşerecek,aramızı açmak için büyük fırsat yakalamışken (UEFA süreci,fb'de yeni yönetimin gelecek olması,sportif ve mali başarısızlıkları) bu tarihi fırsatı tepmiş olacağız,bizim yönetimde çatlak sesler çıkacak,Fatih Hoca'da baskı görecek.

sao paulo bile gülüyordur bu ise wellington gibi ise yaramaz birini gönderip meloyu alirlarsa bizim yönetime söylenecek 2-3 sözüm var.

Nerden biliyorsun ise yaramaz oldugunu? Taniyorsan adami susayim. Yok hic izlemediysen böyle konusman dogru degil.

Hepimiz üzgünüz, icimiz buruk. Ama Wellington´u da Inter gibi cok önemli bir takim transfer etmek istiyor.

Shaktar, Atletico gibi takimlarin söz hakki oldugu, onlar tarafindan da listeye alinmis genc bir yetenek. Abartmayin öyle.

Böyle genc ve yetenekli 1 2 transfer daha olmaz mı sence? Arda-bruma hamlesi gibi

bruma keşke alınabilse ama şu an karışık bir durum onu alabiliriz.

Arda bu sene imkansız ve anlamsız. Bir sene daha kalsın Atleticoda hem askerlik sorunu çözülür (bedelli yapar) hemde seneye bonservisi 10 lara falan düşer. 1 yıl sözleşmesi kaldığı için.

yoksa şimdi 20 m verilmez.

Ins Arda dönmez.

Dönmesini istemiyorum. Biz zor durumda kaliyoruz diye adamin kariyerine karismayalim. Oynasin üst düzey liglerde. Burda zaten kafasi rahat olmayacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt