Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
Bruma olayina cidden inananlar varmi yahu
Bruma olayina cidden inananlar varmi yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten yazdığım mesajlara bakarsan ''videolardan yorum yapmak ne kadarda doğru olur bilemiyorum'' diye cümlelerle başlıyor.
Melo transferi olur/olmaz orasını bilmiyorum ama Melo olmazsa şayet, bu takım biter gibi cümleler de kurmam. Yakaladığımız 2 senelik başarının tek mimarı hiç bir zaman Melo olmadı, ama bazı arkadaşlar nerdeyse Melo'ya tapıyor. İyi oyuncu ama vazgeçilmez değil.
Biz Melo'yu düşündüğümüz kadar Melo da bizi yada takımı düşünmüş olsaydı, anlaşma süresince kendine bir program hazırlar ve sporuna devam ederdi ama adam 2-3 ay tatil yapmaktan, eğlenmekten başka birşey düşünmüyor. Kesinlikle profesyonel bir oyuncu değil tamamen taraftarın iyi niyetini suistimal ediyor.
Melo'nun yeteneklerini, performansını tabiki de hiçe saymıyorum ama 30 yaşına gelmiş bir oyuncu için 3-4 yıllık yüksek maliyetli sözleşmeleri imzalamak çok da mantıklı değil.
Melo'nun bu sene nasıl bir performans sergiliyeceğide mechul yani, ne zaman ne yapacağı belli bile değil.
Ligtv , Melo için birkaç gün daha bekleneceğini yazmış.
Son bir umut...:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:
Ligtv , Melo için birkaç gün daha bekleneceğini yazmış.
Son bir umut...:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:
tamam haklisin diyelim melo konusunda. onada hay hayim. ama Wellingtoon ile yola cikmak cok sacma bir olay olur. evet bende dahil genc isimler alinsin diyorum ama hic bir elit takim kolay kolay genc bir ismi alip direk 11e monte etmez kolay kolay. ancak cok üst seviyede olur ki o zaman yaparsin dortmundaki reus gibi mesela.
ama bayern bir örnek olarak bakalim mesela. shaqiriyi aldilar ama direk 11 e koymuyorlar onu. yavas yavas takima adapte ediyorlar bu gibi genc oyunculari. weelington ise bu üst seviye dedigimiz oyuncu klasmanina bile girmiyorken ve form grafigi sakatligi yüzünden soru isareti veriyorken bukadar önemli bir mevki icin onunla yola cikmak risk degildirde nedir ?!
melo alinmasin tamam ama en az onun tercübesinde veya kalitesinde birisi alinsin bari wellngtonda 2-3 sene icinde takima monte etmeye calisirsin.
ha diyorsan hedefim yok riske girmeye hazirim o zaman bir sey diyemem. bu tür hatalari fatih hoca cok yapior maalesef. genc oyuncuyu direk monte etmeye calisiyor . tutarsa tutuyor semih gibi mesela, tutmazsa yok oluyor yigitler gibi.
-----------Burak---Drogba----------
--------------Sneijder---------------
----------Selcuk----Hamit----------
-------------Wellington-------------
Balta----Chedjou-Semih----Eboue
--------------Muslera---------------
su anki kadro böyle gözüküyor