Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ali Gürbüüüz, kameralarn ve o kadar seyircinin önünde annenin elini öpmekten kaçmanı hiç sevmedim. :mad:

Yakışmadı aldığın terbiyeye.. :SS:

945692_662836953744242_1243029210_n.jpg

Zaten yazdığım mesajlara bakarsan ''videolardan yorum yapmak ne kadarda doğru olur bilemiyorum'' diye cümlelerle başlıyor.

Melo transferi olur/olmaz orasını bilmiyorum ama Melo olmazsa şayet, bu takım biter gibi cümleler de kurmam. Yakaladığımız 2 senelik başarının tek mimarı hiç bir zaman Melo olmadı, ama bazı arkadaşlar nerdeyse Melo'ya tapıyor. İyi oyuncu ama vazgeçilmez değil.

Biz Melo'yu düşündüğümüz kadar Melo da bizi yada takımı düşünmüş olsaydı, anlaşma süresince kendine bir program hazırlar ve sporuna devam ederdi ama adam 2-3 ay tatil yapmaktan, eğlenmekten başka birşey düşünmüyor. Kesinlikle profesyonel bir oyuncu değil tamamen taraftarın iyi niyetini suistimal ediyor.

Melo'nun yeteneklerini, performansını tabiki de hiçe saymıyorum ama 30 yaşına gelmiş bir oyuncu için 3-4 yıllık yüksek maliyetli sözleşmeleri imzalamak çok da mantıklı değil.

Melo'nun bu sene nasıl bir performans sergiliyeceğide mechul yani, ne zaman ne yapacağı belli bile değil.

tamam haklisin diyelim melo konusunda. onada hay hayim. ama Wellingtoon ile yola cikmak cok sacma bir olay olur. evet bende dahil genc isimler alinsin diyorum ama hic bir elit takim kolay kolay genc bir ismi alip direk 11e monte etmez kolay kolay. ancak cok üst seviyede olur ki o zaman yaparsin dortmundaki reus gibi mesela.

ama bayern bir örnek olarak bakalim mesela. shaqiriyi aldilar ama direk 11 e koymuyorlar onu. yavas yavas takima adapte ediyorlar bu gibi genc oyunculari. weelington ise bu üst seviye dedigimiz oyuncu klasmanina bile girmiyorken ve form grafigi sakatligi yüzünden soru isareti veriyorken bukadar önemli bir mevki icin onunla yola cikmak risk degildirde nedir ?!

melo alinmasin tamam ama en az onun tercübesinde veya kalitesinde birisi alinsin bari wellngtonda 2-3 sene icinde takima monte etmeye calisirsin.

ha diyorsan hedefim yok riske girmeye hazirim o zaman bir sey diyemem. bu tür hatalari fatih hoca cok yapior maalesef. genc oyuncuyu direk monte etmeye calisiyor . tutarsa tutuyor semih gibi mesela, tutmazsa yok oluyor yigitler gibi.

Ligtv , Melo için birkaç gün daha bekleneceğini yazmış.

Son bir umut...:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Melo olayını hiç anlamıyorum ve anlıyacağımı da sanmıyorum.

Melo'ya bizim verdiğimiz paranın yakınına bile hiç bir kulüp yaklaşamazken hala bu işin olmamasının tek bir nedeni vardır o da MELO'dur.

Yazdıkları ve söylediklerinde samimi olmuş olsaydı, bu taraftarın kendisinie nerdeyse taptığını bildiği halde, kampa koşa koşa gelmesi gerekirken şu yaptıklarını anlamak çok güç.

Melo kesinlikle gelsin diye burda üzülülenlerin %1 ini Melo düşünse gam yemiyeceğim. Adam resmen taraftarların iyi niyetini suistimal ediyor, kendini vazgeçilmez sanıyor.

diz sakatlığı yaşayan adamlar genellikle bir daha eski seviyelerine dönemiyorlar wellington'da herhangi bir etki olmamış galiba böyle..

Melo'yu almadığımıza pişman olacağız.(bence)

-----------Burak---Drogba----------

--------------Sneijder---------------

----------Selcuk----Hamit----------

-------------Wellington-------------

Balta----Chedjou-Semih----Eboue

--------------Muslera---------------

su anki kadro böyle gözüküyor

Bas parayi arda + inler + umut + büttner al kapat transferi...

Elmander + Riera + Amrabat kiralik + Culio + Ujfa yolla şu adamlari...

melo'yu cok seviyorum.. beni takip eden bilir...

ama astronomik ücretler icin naz yapiyorsa gelmesin arkadas...

yalniz yönetim vs. de dürüst olmali!

tamam haklisin diyelim melo konusunda. onada hay hayim. ama Wellingtoon ile yola cikmak cok sacma bir olay olur. evet bende dahil genc isimler alinsin diyorum ama hic bir elit takim kolay kolay genc bir ismi alip direk 11e monte etmez kolay kolay. ancak cok üst seviyede olur ki o zaman yaparsin dortmundaki reus gibi mesela.

ama bayern bir örnek olarak bakalim mesela. shaqiriyi aldilar ama direk 11 e koymuyorlar onu. yavas yavas takima adapte ediyorlar bu gibi genc oyunculari. weelington ise bu üst seviye dedigimiz oyuncu klasmanina bile girmiyorken ve form grafigi sakatligi yüzünden soru isareti veriyorken bukadar önemli bir mevki icin onunla yola cikmak risk degildirde nedir ?!

melo alinmasin tamam ama en az onun tercübesinde veya kalitesinde birisi alinsin bari wellngtonda 2-3 sene icinde takima monte etmeye calisirsin.

ha diyorsan hedefim yok riske girmeye hazirim o zaman bir sey diyemem. bu tür hatalari fatih hoca cok yapior maalesef. genc oyuncuyu direk monte etmeye calisiyor . tutarsa tutuyor semih gibi mesela, tutmazsa yok oluyor yigitler gibi.

Yazdıklarında haklı olduğun yerler var ama bazı şeyleri kaçırıyorsun.

Aldığın oyuncunun yaşı kaç olursa olsun, elindeki oyunculardan iyi ise ilk 11 de sahaya çıkar. Shaqiri'nin mevkisinde çok çok iyi oyuncular var, o yüzden orda yedek kalıyor. Başka bir takımda olsa banko 11 oynar.

Chelsea Oscar diye bir çocuğu getirdi, direkt 11 de oynamaya başladı neden? çünkü yetenekli bir oyuncu vs vs.

Bizim Semih, genç yaşına rağmen çok ciddi sakatlıklar geçirdi neredeyse futbol hayatı bitecekti (Kartalspor'a filan gitti) ama bir şans güldü A takıma çıktı, şimdi nazar değmesin sakatlık belası olmadan takımın değişmezi oldu.

Linderoth vardı hatırlarsın belki, adam kariyeri boyunca nerdeyse hiç sakatlanmamıştı bize geldi bir sakatlık geçirdi kariyeri bitti. Bu sakatlık işi belli olan birşey değil. Bu adam 2 ciddi sakatlık geçirmiş bu beni de endişelendiiriyor ama bu takımın sağlık ekibi yokmu, ciddi bir sorun varsa veto eder olur biter.

Sonra şöyle birşeyde var, bizim ligimizde saçma sapan bir kural var (6+0+4 ), böyle bir sistemde Munich'in Shaqiri olayında yaptığı gibi yapamıyoruz maalesef. Aldığımız oyuncuyu mutlaka oynatmamız lazım. O yüzden şuna bir karar vermek lazım, genç oyuncu alalım ama ilk 11 de oynayacak yada hazır pişmiş, isimli birisini alalım ilk 11 de oynayacak. Yetenekli bir oyuncuyu alıp Melo'nun arkasında yedek bekletelim deme gibi şamsımız yok bu sistemde.

Bence Melo da bir kumardır, Wellington da,

Wellington kumarı tutarsa çok işimize yarar.

Benim tek çekindiğim sakatlık konusu, ama oda sağlık ekibiniin işi, sorun varsa veto etmeli.

bi dakika ya melo ne istemişki yönetimden?

-----------Burak---Drogba----------

--------------Sneijder---------------

----------Selcuk----Hamit----------

-------------Wellington-------------

Balta----Chedjou-Semih----Eboue

--------------Muslera---------------

su anki kadro böyle gözüküyor

eboue yi ne kadar sevsemde... onun yerine hamit veya sabriya raziyim ama sol bekde carlinhos olsun yada kaliteli baska bir sol bek.

hakan baltayi gördügüm zaman bana bir seyler oluyor be arkadas :sad007:

sandro(tottenham) bizim sisteme cuk diye oturur, cok begeniyorum oyun stilini, ama sakat :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt