Faruk Temirci
Cezalı
- 16 Haziran 2010
- 8.013
- 0
- 1.171
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!
bugun buyuk gun
bugun buyuk gun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdullah Avcı !!!
bu klübün başkanı öle olacak böle olacak diyo ama olmuysman tanburacı işine baksın.Scoutgs deki kovboylarda, hala yönetimi savunanlarda.Statla ilgili hiçbirşey yapmadı ki adnan polat.Birleşmeyide o yapmadı.hem yapsa ne olur ki....
10 senedir bursa deplasmanlarında ultraaslanın yanında yerimi alırım.Artık 1 tane yedik mi ne diye bağırıyoruz biliyomusunuz???????
başarılar gelir geçer asaletin bize yeter.......
ezik yaptılar bizi sindirdiler kırdılar.Eskiden 2 hatta 3 tanede yesek umutluyduk bağırırdık yılmazdık.
ey herkesin önünde eğilen ADNAN POLAT bu taaraftar bu yaptıklarını(zı) unutmayacak.......
1. hikmet karaman
2. lucescu
50 m.€ harcadık diyelim ve başarılı olamadık ,o borcun faizini bile ödeyemezsin o zaman çıkıp sen mi kurtaracaksın takımı.2012'yi bekle diyor başkan pozitif nakit akışı için , Barca bütün kupaları topladı yıllık net karı 3 m.€ olarak açıklandı.Hayat sizin kurguladığınızdan farklı.
bugun buyuk gun
Aga sende her gün aynı şeyi söykedin ama buğun hakkikaten buyuk gün![]()
Hikmet karaman çakma Fatih terim
Hikmet Karaman demeyin allah aşkına yaw.
Çakma Terim. V.2
barca ama daha bu sezon 175m kredi cekti.....
bu yönetim anlayisi ile tabi basarili olamazsin...söylenen yalanlarin sayisini ben unuttum acikcasi...ondan sonra gs etikleri vs diye cikip utanmadna konusuyorlar
Zamanın'da az söylemedim Fatih Terim Özentisi diye
https://www.365gunspor.com/resimler/habergorsel/hikmet_karaman2009_1b.jpg için Google Görsel Sonuçları