Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

5 kurusun hesabini yapa yapa bu hallere geldik. O tünelin sonundaki isik bi taraflarina girsin. Töbe yarabbim, adami dindan imandan cikariyorlar.

bu klübün başkanı öle olacak böle olacak diyo ama olmuyo.Osman tanburacı işine baksın.Scoutgs deki kovboylarda, hala yönetimi savunanlarda.Statla ilgili hiçbirşey yapmadı ki adnan polat.Birleşmeyide o yapmadı.hem yapsa ne olur ki....

10 senedir bursa deplasmanlarında ultraaslanın yanında yerimi alırım.Artık 1 tane yedik mi ne diye bağırıyoruz biliyomusunuz???????

başarılar gelir geçer asaletin bize yeter.......

ezik yaptılar bizi sindirdiler kırdılar.Eskiden 2 hatta 3 tanede yesek umutluyduk bağırırdık yılmazdık.

ey herkesin önünde eğilen ADNAN POLAT bu taaraftar bu yaptıklarını(zı) unutmayacak.......

:005:

Bi transfer dönemi daha bitti

50 m.€ harcadık diyelim ve başarılı olamadık ,o borcun faizini bile ödeyemezsin o zaman çıkıp sen mi kurtaracaksın takımı.2012'yi bekle diyor başkan pozitif nakit akışı için , Barca bütün kupaları topladı yıllık net karı 3 m.€ olarak açıklandı.Hayat sizin kurguladığınızdan farklı.

barca ama daha bu sezon 175m kredi cekti.....

bu yönetim anlayisi ile tabi basarili olamazsin...söylenen yalanlarin sayisini ben unuttum acikcasi...ondan sonra gs etikleri vs diye cikip utanmadna konusuyorlar

Hikmet Karaman demeyin allah aşkına yaw.

Çakma Terim. V.2

Düzgün bir camia ile bize gelebilecek en iyi Türk T.D. Abdullah Avcı'dır.Ama onunda zamanı vardır.Biraz daha GS'da taşlar yerine oturduktan sonra gelmelidir.

Bu arda altılı ganyan 40 milyar verdi diyen arkadaş, sonuçlara baktım 203.000 tl verdi, az gelmişti senin dediğin zaten.

Hürriyet hala bi klübe gitmedi dikkatinizi çekerim

Bizim için transfer sezonu Adnan Polat ın transferlerimiz daha bitmedi dediği anda bitmişti ama farkında olamadık malesef . :D

her giden sevgilinin ardından hep biz olduk el sallayan ...

barca ama daha bu sezon 175m kredi cekti.....

bu yönetim anlayisi ile tabi basarili olamazsin...söylenen yalanlarin sayisini ben unuttum acikcasi...ondan sonra gs etikleri vs diye cikip utanmadna konusuyorlar

e tamam işte cevabında beni desteklemişsin farkında olmadan.Demek ki Barca bile kupa kazanmakla mali başarıyı garanti altına alamıyor.Dediğim gibi 6 kupalı sezonu sadece 3 m.€ karla kapadılar.

B_c6af5fa22ecad2a75674754ff2893fea.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt