Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim de artık pek umudum kalmadı açıkcası. Yönetim transfer konusunda çok yanlışlar yaptı(tabi doğru hamleleri de var), inşallah bu yanlış hamleler sezon içi başımızı ağırıtmaz.

Ya sadece 1 tane düzgün sol açık alsınlar bir de alternatif oyuncu olarak sercan'ı alalım yeter.

aradıgımız sol kanat olmasa benayun derim rierre kim yaa livirpolda oynuyordu bi ara sadece onu biliyorum

renkdaş bence riera daha iyi giibi benayoun sakat ve 32 yaşında riera ise bize stil olarak yakın bir ligde geçen sene 4 gol 13 asist lik yeterli bir performans sergilemiş aslında ikiside galatasaray topçusu değil ama birini seçeceksek riera derim

poldolskiyi beklerken rierra gelirse ağlarım.baskan yüzdü yüzdü kuyruguna geldi.son anda şok yaşatmasın bize

Gençlerden Hurşut Meriç forvete de Sercan Yıldırım'ı alın kapatın transferi bari

Ama iddaa ediyorum onları bile transfer edemezler.

Forum çoğunluğunun aksine 11 düşünmüyordun ama ben 18 e bile almam bu adamı. Herkes görecek. Bu adamdan birşey olmaz.

"Forum çoğunluğun aksine" dediğim "seviyorum" kısmı idi, forum çoğunluğu (anlaşılan sen de dahil) sevmiyorsunuz, olabilir, saygı duyuyorum fikrinize. Ancak bence o adamda nadir bulunan ciddi yetenek ve buna bağlı olarak potansiyel var. Hem hızıyla, hem de çok dar ve kısa alanda bile olsa hızlanıp yön değiştirerek adam eksiltebilmesi ile oldukça yaratıcı bir forvet oyuncusu, kanat forvet için ideal yetenekler. Ayrıca pas yeteneği de fena değil, oyun zekası da idare eder. Mental eksikleri ve son vuruş eksiği mevcut, biraz da fiziğini geliştirse daha iyi olur. Bunlar için çalışması, oyuna odaklanması gerek ama disiplin konusunda Fatih Terim'e güveniyorum, o sebeple faydalı olacağına inanıyorum. Yine birçok eksiği olmasına rağmen tarihimize geçen Arif Erdem kadar uzun yıllar takımda kalıp katkısı olsa yeter zaten.

Ya sadece 1 tane düzgün sol açık alsınlar bir de alternatif oyuncu olarak sercan'ı alalım yeter.

Ben sadece ondan demiyorum, hep yıldız peşinde koşmaktan çok geç kaldık transferde. 10-15 milyon euro verecek paramız yok ama öyle oyuncular peşinde koşuyoruz, bu biraz saçma değil mi? Hepimizin bildiği gibi şimdiye kadar bir çok oyuncudan maliyetinden dolayı vazgeçtik.(Lass,Fabiano,Forlan,Drogba,Podolski......).

renkdaş bence riera daha iyi giibi benayoun sakat ve 32 yaşında riera ise bize stil olarak yakın bir ligde geçen sene 4 gol 13 asist lik yeterli bir performans sergilemiş aslında ikiside galatasaray topçusu değil ama birini seçeceksek riera derim

benayun livirpolda ve chelsea oynadı rierre livirpolda oynayamadı ve izlerim kadarıyla benayun kaliteli bir isim bjk ye 4 attı mac gözlerimin önünden gitmiyor :D

her transfer sezonunda 5 yaş yaşlanıyorum

Arkadaslar Riera iyi oyuncudur özellikle bizim macta cok etkili bir performans sergilemisti.

arkadaş benim konaklama masraflarımı karşılasın sadece yönetim, ben transfer görüşmelerini yaparım ikna kabiliyetim vardır biraz da sempatiğimdir iddia ediyorum şimdiye getirmiştim mutlaka bir kaç adamı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt