Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Eger serdar azizi istiyorsak bizim tüm döküntüleri bursa'ya versek yeterlidir üstüne bonservis de istemesinler.

Ufuk-Gökhan-Ujfalusi-Caglar-Furkan-Baros-Ceyhun-Sercan-Kazim-Yigit-Culio sec begen al.

Murat ne içiyorsun sen?

Elindeki adamları yabana atma..biri burak dusurdumu yazıyor..digeri sniejder ..geldi drogba....selcuk melo gununde olursa amrabat....bu isimleri sen neden hafife alıorsun..hamitten buyuk macların adamından bahsetmiyorum bile

basarıya doyan barcelona karsısında karnı ac kurtlar elbet parcalar

hücum konusunda bir tereddütüm zaten yok! beni endişelendiren savunma hattımız. semih'e bir şey olsa, yedeği yok. bu kafayla şampiyonlar liginde sıkıntı yaşarız...

Bana göre aykut demir serdar azizden daha iyi ama ilhan cavcav denen adam var onla ugrasılmaz

tasci ve inler'e parayi basip alabilirsek nefis olur. kadromuzdaki yeteneksiz adamlari gönderip yerine 25 kisilik her yönüyle kaliteli bir kadro kurmaliyiz. alternatif olsun dedigimiz yerlilere ne fiyatlar istiyor reziller, avrupa'dan gidip 3-4 yedek adam getiririm ucuza bin kat daha verimli olurlar.

Serdar neyse de inleri 15 milyona almadımı napoli,20den aşağı bırakmaz heralde,hiç bir Türk kulübü de bi yerli futbolcuya o parayı vermez.hele hele zamanında tesislerden kovalanmış bi futbolcuya hayatta vermez bence .

tasci ve inler'e parayi basip alabilirsek nefis olur. kadromuzdaki yeteneksiz adamlari gönderip yerine 25 kisilik her yönüyle kaliteli bir kadro kurmaliyiz. alternatif olsun dedigimiz yerlilere ne fiyatlar istiyor reziller, avrupa'dan gidip 3-4 yedek adam getiririm ucuza bin kat daha verimli olurlar.

Aynen çok mantıklı :)

Valla Şampiyonlar Liginde en iyi senaryo Schalke-Dortmund-Juventus-Barca şeklinde olur, kendimizi kandırmayalın Malaga, Celtic, Arsenal, Milan geçemez turu

Sen dortmunta iyi senaryomu diyosun adamlar olum grubundan elini kolunu sallayarak lider cikti madridi ezdiler ikinci macin ikinci yarisi haric bence supriz kupa adaylari sezon basi t.dleri basin toplantisinda bundesligayi iki yildir kazaniyoruz hedefimiz s.ligi dedi bence suana kadarda cok iyiler s.doneks ters bi takim ama bana gore final oynicaklar hadi ceyrek final juve deseydin neyse ama dordtmunt demk biraz yanlis gibi renktas

-GALATASARAY- (Bininci mesajın bi anlamı olsun :) )

o dönemler bizim de en iyi dönemlerimizdi ama dikkatini çekerim :)

O senede gruplardan 3 Maçta 1 puan alıp sonra estirmiştik bu senede öyle oldu neden yine aynı şey olmasın ? Galatasaray'ın amacı Türk takımlarını yenmek değil ki zaten Türk olmayan takımları yenip avrupada başarı sağlamak :b5:

Serdar neyse de inleri 15 milyona almadımı napoli,20den aşağı bırakmaz heralde,hiç bir Türk kulübü de bi yerli futbolcuya o parayı vermez.hele hele zamanında tesislerden kovalanmış bi futbolcuya hayatta vermez bence .

Hayırdır İnler yıllar gittikce gencleşiyo mu ? 30una gelcek yakında ödenmez o kadar

Hocam , ne olur biraz araştırmacı olun ;

Gökhan İnler 26 yaşında gitti Udinese'den Napoli'ye 17.5 Mn € karşılığında ve adam 29 yaşına girecek , edebildiği kadar hizmet etti zaten Napoli'ye , ayrıca şuan İtalya'da ekonomik durum açısından büyük sorunlar var , Sneijder gibi bir yıldıza dahi İnter gibi İtalya'nın büyük kulüplerinden biri 6 Mn € maaş veremiyor o derece yani , geçenlerde bir haber okudum , Napoli Belediyesi maddi durum sorunlarından dolayı , otobüslere yakıt alamamış ve otobüs seferleri tamamen iptal olmuş çalışmıyordu yani o derece kötü durumdalar şuan Gökhan İnler'e 10 Mn € teklif versek anında , sırtlarında taşır getirirler.

Üye sayisindan anladigim, transferi kapattik anlasilan :)

Hayirlisi olsun. Güzel bir ara dönem gecirdik. Alinabilecek en iyi 2 oyuncuyu aldik. Lider kadromuzu güclendirdik.

Artik konsantrasyon zamani. Gecen sezonki sinerjiyi istiyorum. Inanci, istegi, arzuyu, hirsi görmek istiyorum.

Baskanimiza, Imparatorumuza, yönetime, profesyonellere tessekür ederiz bu transferler icin

Ben bugün bir haber aldım , Almanya'dan menajer türünde bir arkadaş Serdar Taşçı Bitmiş. :yenieek:

Dortmund'a kimse laf edemez de gözünüzde fazla da büyütmeyin.

Barcelona-Real-Bayern-ManU-Juventus-Paris varken Dortmund ikinci planda olur, ben ceyrek finalden öteye gidemezler diyorum. (Kura sansina bagli tabiki)

City ve Chelsea'nin elenmesi Dortmund'u biraz ön plana atti diyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt