Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

[h=5]Emre Belezoğlu:Galat*asaray benim yuvam. Bir gün mutlaka döneceğim.Ama 30 yaşına kadar Avrupa'da oynamak istiyorum.Dört sene daha yurtdışında futbol oynadıktan sonra yani 2010 yılında Galatasaray'a geleceğim. Ve para konuşmadan masaya oturacağım... (Sabah Gazetesi-2006)

[/h]

tamam o senin fikrin melikşah bu da benim fikrim,inler takıma faydalı olduğu sürece öyle düşük ücretlere alamazsın o adamı.daha da uzatmayalım sezon sonuna altı ay var satsınlar bakalım 10m' satacaklar mı.sen de burdasın ben de.

Napoli lavezziyi 26ya satti 26 yasinda

İnler için 20m falan cekiceklerini sanmiyorum

kapiyi 15 ile acarlar 12ye tav olurlar :o

Bu haberi canli okuduğumu hatirliyorum newcastle dayken söylemişti
[h=5]emre belezoğlu:galat*asaray benim yuvam. Bir gün mutlaka döneceğim.ama 30 yaşına kadar avrupa'da oynamak istiyorum.dört sene daha yurtdışında futbol oynadıktan sonra yani 2010 yılında galatasaray'a geleceğim. Ve para konuşmadan masaya oturacağım... (sabah gazetesi-2006)

[/h]

:D beyler şu melodan ne anlıyosunuz ? bence hiç galatasaraya yakışan bir futbolcu değil ayrıca takıma o kadar bağlı olsaydı transfer görüşmesi aylarca sürmezdi diye düşünüyorum ,lincoln ,melo,jo şu an aklıma gelenler bence gerektiğinden fazla değer verildi!!!

Sezon sonu mutlaka gönderilmeli. Bir sezonluk oyuncuydu okadar. Gecen sene bile 13 sari kart görmüstü, bu sene de simdiden 2 kirmizi ve 6 sari görmüs. Bu sene etkisiz. Twit atmaya devam etsin. Juventus zaten kadrosunda tutmaz onu, Katar'a falan gider sezon sonu. Yerine mutlaka Gökhan Inler gelmeli, kontenjandan yirtariz.

Çok sakat iş yapıyoz ya du bakalım. İnşallah Ujfa dönerde bu iş Dany ile zor geçer:o

Emre Belezoğlu:Galat*asaray benim yuvam. Bir gün mutlaka döneceğim.Ama 30 yaşına kadar Avrupa'da oynamak istiyorum.Dört sene daha yurtdışında futbol oynadıktan sonra yani 2010 yılında Galatasaray'a geleceğim. Ve para konuşmadan masaya oturacağım... (Sabah Gazetesi-2006)

Birseyin kuyruk acisi var, neler oldu tabiki disarida söylenmiyor ama sanirim bizden bedelsiz ayrilmisti galiba.. tahminimce Yönetimden biri ile kavga etmistir Emre ondan sonra da tavir koymak icin Feneri secmistir.. zaten rahatsiz bir insan.. ne yaparsa yapsin diyelim

Ertem de üfürüp duruyor, zaten birsey olmayacagi belli birazdan Webo'yu bildircekler, baska transfer yok, Trabzon desen transfer yapmadi, Besiktas en fazla Fener verirse Sezer Öztürkü alacak, bizde kapattik.

Beyler angut.com dakiler boyna kadro yapıp duruyolar çıldırdılar hala umur ediolar transfer falan die:asd::trollface:

350 b £ daha bonservis öderler orayı atlama :lol:

öyle deme burda en büyük kazığı e.b yedi ücreti yarı yarıya düştü :) fener karlı çıktı bu işten yoksa bilerek mi yaptılar dicem ama bunların ticari zekası o kadar yüksek değil bence :)

danye sallamayalım pls :D

:D beyler şu melodan ne anlıyosunuz ? bence hiç galatasaraya yakışan bir futbolcu değil ayrıca takıma o kadar bağlı olsaydı transfer görüşmesi aylarca sürmezdi diye düşünüyorum ,lincoln ,melo,jo şu an aklıma gelenler bence gerektiğinden fazla değer verildi!!!

alın şunu

Emre Belezoğlu:Galat*asaray benim yuvam. Bir gün mutlaka döneceğim.Ama 30 yaşına kadar Avrupa'da oynamak istiyorum.Dört sene daha yurtdışında futbol oynadıktan sonra yani 2010 yılında Galatasaray'a geleceğim. Ve para konuşmadan masaya oturacağım... (Sabah Gazetesi-2006)

Evet öyle kesin konuşuyordu ki bana arkadaşım Fener'e gitti dediğinde ilk inanmamıştım sonra bir baktım doğruymuş.Yani Mehmet Topal ben bir gün gelirsem sadece Galatasaray'da oynarım filan demedi bu kadar da tepki görmedi.Daha Inter'deyken Fenerbahçe her transfer döneminde istiyordu zaten Emre'yi.Birde galiba Fenerbahçe'yle anlaşmadan önce ilk Galatasaray'la görüşmeleri oldu ancak biz pahalı bulduk birde bonservissiz kaçan bir oyuncuyu bonservis vererek almak istemedik.Adnan Polat böyle demişti.

Agalar twitterda 12numara yı takip eden varmı resmen karapropaganda yapıyor. Resmen Nazi propagandası yapıyor:SS:

SAHADA AMAN AMAN BİŞEY YAPSA TAMAM AMA BANA GÖRE SAHADA DA ÇOK KÖTÜ SAHA DIŞINDA DA
Sezon sonu mutlaka gönderilmeli. Bir sezonluk oyuncuydu okadar. Gecen sene bile 13 sari kart görmüstü, bu sene de simdiden 2 kirmizi ve 6 sari görmüs. Bu sene etkisiz. Twit atmaya devam etsin. Juventus zaten kadrosunda tutmaz onu, Katar'a falan gider sezon sonu. Yerine mutlaka Gökhan Inler gelmeli, kontenjandan yirtariz.

BENCE TAKIMDAN GÖNDERİLMESİ İÇİN BU FOTOĞRAF BİLE YETERLİ GALATASARAY AHLAKI HERŞEYDEN ÖNCE GELMESİ LAZIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt