Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee bu bebeye çapraz ameliyatı oldu diyorlar ya 16sında çapraz mı kopartmış bu?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Dedigini fransanin belcikanin 2. 3. sınıf takimlari yapip bunlari 5er 10ar adet alip oynatıyorlar sonra bir ikisi tutuyor işte. Biz surekli yaristigimiz için bunlari alip gelistiremeyiz. Alip kiralasan kiraladigin yer dandik olduğu için orada da yerinde sayip gelişmeyecek. Bunlari biz yapamayız ama mesela basaksehir, kasimpasa falan yapabilir. Onlarda da o kafa yok. Bunlari eskiden ilhan cavcav yapıyordu, gidip 5-6 tane afrikali alip geliyordu. Bu işin dünyadaki öncülerindendir.
Ben de diyorumki portekizden belçikadan yabancı sınırı olmayan bir ülkeden takım alınsın. Hem alt yapı oyuncuların hem böyle maliyetsiz zar atabileceğimiz oyuncuları oynatalım. Bunu talep ediyorum

Ben de diyorumki portekizden belçikadan yabancı sınırı olmayan bir ülkeden takım alınsın. Hem alt yapı oyuncuların hem böyle maliyetsiz zar atabileceğimiz oyuncuları oynatalım. Bunu talep ediyorum
Çok iyi biliyorsun madem git kendin yap o zaman git kulüp satın al genç oyuncuları oynat. Madem bu kadar iyi biliyorsun göster yeteneklerini.

Genç 2-3 tane sağlam adam alıp dönüşüm sağlamamız gerekiyor. Takım yine yaşlanmaya başladı. Kulüpte kimse farkında değil sanırım.

Çok iyi biliyorsun madem git kendin yap o zaman git kulüp satın al genç oyuncuları oynat. Madem bu kadar iyi biliyorsun göster yeteneklerini.
Ben taraftarım, bu kadar param da bilgim de yok. Galatasaray benfica gibi ajax gibi olsun istemek suç mu? Sonra az alkmar young boys a eleniyoruz neden acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt