Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.209
- 4.928
- 2.278
20m imza parası+ yıllık 10m Euro maaşla 3+1 sözleşme.J. David ne istiyosa verip alinmali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20m imza parası+ yıllık 10m Euro maaşla 3+1 sözleşme.J. David ne istiyosa verip alinmali.
20m imza parası+ yıllık 10m Euro maaşla 3+1 sözleşme.
@Oral Sevmez Nerede Nöbet hea?nöbet nerede?
Napoliye daha ucuza gidecek gibi durmakta.Etmez mi renkdaş?
45m Euro aktif ederi.
Zaten şimdi araştırdım 9m Euro maaş 15m Euro imza parası istiyormuş. Aklın yolu bir yani.
piyasa 22mE bize olur o 30.10 nambıra Baturina
Etmez mi renkdaş?
45m Euro aktif ederi.
Zaten şimdi araştırdım 9m Euro maaş 15m Euro imza parası istiyormuş. Aklın yolu bir yani.
Ben de diyorumki portekizden belçikadan yabancı sınırı olmayan bir ülkeden takım alınsın. Hem alt yapı oyuncuların hem böyle maliyetsiz zar atabileceğimiz oyuncuları oynatalım. Bunu talep ediyorumDedigini fransanin belcikanin 2. 3. sınıf takimlari yapip bunlari 5er 10ar adet alip oynatıyorlar sonra bir ikisi tutuyor işte. Biz surekli yaristigimiz için bunlari alip gelistiremeyiz. Alip kiralasan kiraladigin yer dandik olduğu için orada da yerinde sayip gelişmeyecek. Bunlari biz yapamayız ama mesela basaksehir, kasimpasa falan yapabilir. Onlarda da o kafa yok. Bunlari eskiden ilhan cavcav yapıyordu, gidip 5-6 tane afrikali alip geliyordu. Bu işin dünyadaki öncülerindendir.
Çok iyi biliyorsun madem git kendin yap o zaman git kulüp satın al genç oyuncuları oynat. Madem bu kadar iyi biliyorsun göster yeteneklerini.Ben de diyorumki portekizden belçikadan yabancı sınırı olmayan bir ülkeden takım alınsın. Hem alt yapı oyuncuların hem böyle maliyetsiz zar atabileceğimiz oyuncuları oynatalım. Bunu talep ediyorum
Etmez mi renkdaş?
45m Euro aktif ederi.
Ben taraftarım, bu kadar param da bilgim de yok. Galatasaray benfica gibi ajax gibi olsun istemek suç mu? Sonra az alkmar young boys a eleniyoruz neden acabaÇok iyi biliyorsun madem git kendin yap o zaman git kulüp satın al genç oyuncuları oynat. Madem bu kadar iyi biliyorsun göster yeteneklerini.
Doğru bir davranış değil rtaş.Nöbetsiz kalmiş bir gsc her yeri nöbebete çevirebilir rtaş
Keramettin seni forumun girişine cascabır asar kesin.1. Transfer Vardiyası diye bir konu acsam mi la @Oral Sevmez
Benfica ajax böyle mi yapıyor sence benfica'nın kaç tane kulübü var mesela ya da ajax'ın?Ben taraftarım, bu kadar param da bilgim de yok. Galatasaray benfica gibi ajax gibi olsun istemek suç mu? Sonra az alkmar young boys a eleniyoruz neden acaba