TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 22. Hafta | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

En son ne zaman galibiyet aldık hatırlayan var mı ? :D Ankara diyene 1 gün MYC veririm :p

valla,yanlış hatırlamıyorsam denizli.epey zaman olmuş yaa.:(

fenerin içerde falan farketmez.bjk,,kayseri,antep,maçlarını öyle yada böyle atlattık.onlar denizli diyarbakırla manisayı atlattı daha kağıt üzerindeki zor maçları olduğu gibi duruyor.:D

Jo iyide Dos Santos boş bir adama benziyor

Millet oraya buraya sallıyo..

Leo iyiydi, Gio orada faul yapmadı..

Adamların ataklarının %80'i bizim sağdan geldi.. Uğur'un olduğu yerden.. Bırakın yediğimiz golü..Gol oradan geldi diye Gio'ya sallamayın.. Uğur'u bir an önce bedavaya falan göndermek lazım..

Arda,Elano,Neil,Leo,Emre,Hakan,Topal mütişlerdi helal olsun sizlere.

Bu mac icin ne desek tuhaf kaciyor..

Böyle bir Besiktasi yenemiyorsan hangi Besiktasi yenerceksin deplasmanda, denebilir...

Bukadar eksikler´le bu iyi sonuc denebilir...

Bukadar eksiklerle iyi Futbol denebilir....

ama su telegol denen dingillere bakmayin onlarin diyecegi biz UEFA sampiyonu olsakta Galatasaray kötü olacaktir.. Hic eksiklerinden bahsedilmez Galatasarayin...

acikcasi ben bu sonuctan cok memnunum.....

Toraman'ın, Mehmet'i indirdiği pozisyonu gör(e)meyen, gördüyse de penaltı ver(e)meyen Fırat Aydınus'u tebrik ediyorum. Gitsin güreş hakemi olsun.

izlemesem inancam hangi maçta iyi oynadı şu çocuk söyle bana.bi kişi söylesin ALLAH aşkına ya.sabit görüşlü olmayın.caner şuanki haliyle bunun 5 katı top oynuyor.yapmayın allah aşkına yaa ayıptır.bu yetenekli ama uyum sürecini mi atlatamamış problemimi var bilmiyorum benm beklentim çoktu.amaa yarısnı bile alamadım.umarım kısa zamanda gerçek kimliğini gösterir

caner ne zamandır takımla beraber? Santos ne zamandır?

caner ilk geldiği zaman sanki harikalar yarattı

Elano süper oynadı bundan sonra laf söyleyen çıkamaz + oturmuş bir takımda Elano'yu ızleyıp ne kadar buyuk bı topcu oldugunu hep beraber gorecegız. İnşallah aslantepede olacak hepsı. Jo'yu ve Santosu kesın almalıyız.

izlemesem inancam hangi maçta iyi oynadı şu çocuk söyle bana.bi kişi söylesin ALLAH aşkına ya.sabit görüşlü olmayın.caner şuanki haliyle bunun 5 katı top oynuyor.yapmayın allah aşkına yaa ayıptır.bu yetenekli ama uyum sürecini mi atlatamamış problemimi var bilmiyorum benm beklentim çoktu.amaa yarısnı bile alamadım.umarım kısa zamanda gerçek kimliğini gösterir

Abi bırak Allahaşkına Türk futbolseverleri biliyoruz..

Önce Elano'ya veriştirirler birkaç ay sonra ooo manyak oynuyor,Alex'i ıslıklar 1 sezon sonra taparlar,Emre'ye söver 1 sezon sonra taparlar,vay efendim Leo Franco şöyle böyle Leo Franco iki maçtır hezmietten kurtarıyor bizi,ona söverler bu nerde buna söverler bu nerde...

Kayserispor maçında ilk yarı sol çaprazdan Arda'ya verdiği müthiş pas var Gio'nun aç seyret direk aklıma o geldi mesela..

Yine Antalya maçında Mustafa Sarp'a verdiği harika pas var ikinci yarı Necati zar zor topa uzanıpta çeldi mesela bu var aklıma hemen gelen vs vs....

leo gerçekten iyi oynadı golde kimsenin hatası yoktu,fıratın eyyamı ve bjknin balı vardı pozisyonda.yinede beğendim takımı.artık iyi bir galibiyet serisi yakalamk lazım

Jo iyide Dos Santos boş bir adama benziyor

Benziyor ?

Benzemek değil, boş değil, bomboş bir adam.

Neyse Allah'tan kiralık.

Ama Jo gerçekten çok iyi ışık veriyor.

Elano muhteşemdi.

Takım iyiye gidiyor.

Bu mac icin ne desek tuhaf kaciyor..

Böyle bir Besiktasi yenemiyorsan hangi Besiktasi yenerceksin deplasmanda, denebilir...

Bukadar eksikler´le bu iyi sonuc denebilir...

Bukadar eksiklerle iyi Futbol denebilir....

ama su telegol denen dingillere bakmayin onlarin diyecegi biz UEFA sampiyonu olsakta Galatasaray kötü olacaktir.. Hic eksiklerinden bahsedilmez Galatasarayin...

acikcasi ben bu sonuctan cok memnunum.....

Millet oraya buraya sallıyo..

Leo iyiydi, Gio orada faul yapmadı..

Adamların ataklarının %80'i bizim sağdan geldi.. Uğur'un olduğu yerden.. Bırakın yediğimiz golü..Gol oradan geldi diye Gio'ya sallamayın.. Uğur'u bir an önce bedavaya falan göndermek lazım..

Al işte tamam ugur kotu oynadı da her kotu oynayanı da satacaksan yandık.Senın yorumunda bence suanda kotu hadı banlayalım oldumu şimdi:D

uğur herzamanki gibi çok ruhsuzdu.tüm ataklar ordan geldi.arda ve keita dışında ilerde top tutan oyuncumuz yoktu.jo oyuna girince daha etkin olduk ileride.barış mantıkende oynamalıydı ama ofansif açıdan hiçbir katkısı yok takıma.beşiktaşın golünden önce faul yoktu.çok basit bir gol yedik.açıkçası beraberliğe sevinemedik

Bjk'nin golünde Leo'ya faul var.

Geri
Üst Alt