TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

3 önlibero oynuyoruz ama orta sahada üzerine gelen oyuncuları bir tek M.Sarp karşıladı M.topal ve Barış yoktu sahada zaten sol bekimiz H.Baltanın koruduğu sol kanat 4 5 haftadır alarm veriyor... Bu sistem bu istekesiz şekilde devam edersek çok çabuk havlu atarız lige.

Offff yenilgiye üzülmüyorum ama bu rezil futbola duyarsız umursamaz oyuna içim yanıyor.

Bayram günü neşe ve istek bırakmadılar. Bari biraz umut verin ya umut istiyoz sadece 3 tane yiyin ama 5-6-7 pozisyonumuz 20 dk baskımız olsun.

Çok mu zor bir hafta uçkurunuza sahip olmak. !!!

Evinizde oturup iyi beslenip uykunuza dikkat edip ve tek düşüncenizin o hafta maç olması.

İlkyarı eğer 8-10 puan fark yersek kesinlikle ilk 4 e giremeyiz.!!!

İBB

Gençler

Antalya

Geçen hafta ne yazdıysam aynısını yazsam cuk oturur! Arda hala kötü SE-LE-NA desin sahada sıkışırsa!!! Bu ön liberolardan 1 tanesinin yeteneksiziliğini kaldırabilir bu orta saha 2-3 yeteneksiz aynı anda oynarsa bunlar normal.Şut olmadan gol olmaz daha çok şut denemeliyiz ama kahretsin top orta sahayı mehter marşıyla geçiyor bu Arda'nın asli görevi ama yetersiz, Roma kampı(!) yaramamış kendisine. Her maç Kewell'a, Keita'ya güvenirsen birgün onlarda patlama yapamaz ve böyle tuş olursun. Stoperler oynamasa yerine alt yapıdan 2 tane 18'lik delikanlı koysak daha iyi olur. Elano her zaman ki gibiydi(!) izlemedim maçın büyük bölümünü golden sonra sinir krizi geçiriyorum. Linderoth sakat değil alerjik bir rahatsızlık geçirmiş. Lütfen satılsın Linderoth çünkü elimizde ölecek aksi takdirde! Puan kaybını ve şampiyon olamama düşüncesini hazmedemiyorum. Hala sistem diyen arkadaşlar! Saçmalamayın burası Türkiye bu yıl şampiyon olamazsa Rijkaard'ı gönderirler ya da kendi çeker gider olmadı en fazla 1 sene daha kredisi olur. Galatasaray, Barcelona değil Rijkaard'ın sistemi falan demezler. Rijkaard gider sonra sil baştan yeni hoca, yeni kadro, yeni sistem vs. yani bu yıl ya şampiyon olur bu takım ya da sonun başlangıcı bu olur. Sistemin hayat şartı şampiyonluk yoksa yalan olur sistem, iyi kadro vs. ayrıca Adnan Polat'ta kalamaz.

Sorun zaten orta saha kaynaklı. Bi ligin başındada defansif manada kötüydük,fakat ofansif yeteneklerimizden ötürü maçları rahat alıyorduk.Şimdi ofansif anlamda sıkıntı çekincede sonuç bugünkü Galatasaray.Mehmet,Dinamo maçında oynadığı oyunu her maçta çok değil yalnızca 15 dakika oynasın,Adil kardeşime katılıyorum diyeceğim.Hatta umutlanmak için bahane arayan ben,mutlu olacağım.

Sadece bireysel açıdan kötü olsak sorun belki bir nebze olarak çözüme kavuşturulabilir.Ama takım ne ofansta çoğalıyor ne defansta,çoğalsada kuru kalabalık,bu seferde bireysel başarısızlıkla birleşince böyle oluyor işte.

Ama bazı arkadaşların dediği gibi,seneye Rıjkaard'ın tespit ettiği ve istediği transferler yapılınca belki total futbol takıma yerleşebilir.Ama Rıjkaard'ın şuanlik için takımda sertçe tek vurgulaması gereken şey "ayağa pas yapın,pata güme oynamayın,rakibi pres ile boğun" olmalı.Belkide vurguluyordur ki buna eminim.

İnşallah sene sonu bu eleştirili mesajımı alıntılarsında güleriz birlikte.Benimde istediğim şey bu zaten

Ben takım bu kadar kötüyken oyuncuları cımbızla çekip eleştirmeye karşıyım.Ayrıca şunuda söylemek lazım;biz tüm takım total futbola uygun olsak gene oynayamazdık.

Elanoyu aldığımız paraya Beşiktaşlı Ferrariyi alsak şuana kadar kaybettiğimiz puanların yarısını kaybetmezdik artı 3 milyon €'da cebimizde kalırdı...

Brezilyalı adam fenere yarar bize degil..

Elanoyu aldığımız paraya Beşiktaşlı Ferrariyi alsak şuana kadar kaybettiğimiz puanların yarısını kaybetmezdik artı 3 milyon €'da cebimizde kalırdı...

Servet'i satsak, Gökhan'ı almasak ve yerine adam gibi bir stoper alsak daha iyi olmazmıydı?

Oldu canim bu sene sistem askina her hafta kotu futbol oynayalim,azim olmasin,kazanma hirsi olmasin bir seneyi cope atalim.Tamam kabul.

Peki ilerleyen senelerde sistemin gercekten oturmadigini dusunun,o zaman ne olacak..?

Kaos olur klupte!

Haldunlar,adnanlar hepsini kovalarlar.

Neskeens'deki kazanma isteği hiç bi futbolcuda yoktu bugün.

Teknik heyetimiz ne yazıkki bu futbolculara fazla.Neskens sinirden kalp krizi geçirecekti neredeyse (eminim seyreden her Galatasaray lıda) nasıl orta yapmaktır o nasıl yanındaki adama pas veremezsin 50 kere havadan orta yaparak topu kaleciye verdiniz o kadarmı safsınız 51. yide yine havadan kaleciye veriyorsunuz :o

Off off o kadar güzel iş yaptında Haldun abi şu Elano yerine sağlam bir orta saha yada defans alsaydın 1 yanlış 10 doğruyu götürecek gibi malesef

moral sıfır

Takım savunması iyi olmadan Ferrari'de sırıtırdı.

Servet'i satsak, Gökhan'ı almasak ve yerine adam gibi bir stoper alsak daha iyi olmazmıydı?

Servet'i alan takıma Allah sabır versin,küme düşme niyetinde olan bir takım olsa gerek...

Zan'a gelirsek hadi o bedavaydı olabilir..

Ama Elano'ya harcadığımız parayla çok kral bir stoper alırdık..

Oldu canim bu sene sistem askina her hafta kotu futbol oynayalim,azim olmasin,kazanma hirsi olmasin bir seneyi cope atalim.Tamam kabul.

Peki ilerleyen senelerde sistemin gercekten oturmadigini dusunun,o zaman ne olacak..?

Kaos olur klupte!

Haldunlar,adnanlar hepsini kovalarlar.

Planlı,programlı,inanarak yapılan herşey başarılır.Derks'i çay servisi yapsın diye getirmedik.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor - Galatasaray | 27 Kasım | 20:00

Büyük ihtimalle yenilicez. Neyse bakalım az da olsa bir umut var yine de.:o

Bursa'nın maçlarını izlemediğin çok belli yoksa böyle konuşmazdın.Allahtan evde lig tv var da maçları izleyebiliyorum.Bu maçın belirleyicisi tamamen sahadaki futbolcularımız olacak.Biraz üst düzey mücadele ve her zamankinden biraz daha fazla koşmaları çok rahat bir galibiyet için yeterli olacaktır.Yoksa bursada futbol anlamında hiç bir ekstra bir özellik yok şuanda.Dibe vurmuş durumdalar futbol anlamında.Ben bursaya notumu fener maçında vermiştim zaten bu sezon için.Fenere karşı bir tane net pozisyona giremediler.Bırakın pozisyonu rezil bir futbol oynadılar.Bursa'nın bu sezon 3-4 tane maçını izlemiş biri olarak gerçekten çok rahat içim yeterki bizim aslanlar biraz ekstra mücadele etsin iş biter.Yenilicez,berabere kalırsak büyük başarı diyen arkadaşları maçları izlemeye davet ediyorum.İzlemeyip puan tablosuna göre yorum yapmasınlar

Yazık oldu. Ama Manisa maçındaki takımın verdiği ışığa göre bu tahmini yapmak çok da zor değildi.

Hocam adam tek başına Manu'ya direndi be!

Usta bir kere o maçta Beşiktaş takım halinde savunma yaptı.2. olarak Ferrari ceza alanında oynuyor Gökhan-Servet orta sahada.(Genellikle)

Çok özür dilerim ama hikaye yazmayalım arkadaşlar...Böyle oynamalıyız,şöyle oynamalıyız...Geçiniz...Galatasaray gibi bir takım Bursada tek pozisyona dahi giremiyor...

İki adet bekimiz (sabri ve hakan) rezil lafının bile abes kaçacağı bir top oynuyor...

Tek bir orta dahi rakip savunmayı geçmiyor...

Diyecek tek bir şey var...Yazıklar olsun...

Hakan Balta'da çok kötü oynuyor ya..

Geçen hafta ne yazdıysam aynısını yazsam cuk oturur! Arda hala kötü SE-LE-NA desin sahada sıkışırsa!!! Bu ön liberolardan 1 tanesinin yeteneksiziliğini kaldırabilir bu orta saha 2-3 yeteneksiz aynı anda oynarsa bunlar normal.Şut olmadan gol olmaz daha çok şut denemeliyiz ama kahretsin top orta sahayı mehter marşıyla geçiyor bu Arda'nın asli görevi ama yetersiz, Roma kampı(!) yaramamış kendisine. Her maç Kewell'a, Keita'ya güvenirsen birgün onlarda patlama yapamaz ve böyle tuş olursun. Stoperler oynamasa yerine alt yapıdan 2 tane 18'lik delikanlı koysak daha iyi olur. Elano her zaman ki gibiydi(!) izlemedim maçın büyük bölümünü golden sonra sinir krizi geçiriyorum. Linderoth sakat değil alerjik bir rahatsızlık geçirmiş. Lütfen satılsın Linderoth çünkü elimizde ölecek aksi takdirde! Puan kaybını ve şampiyon olamama düşüncesini hazmedemiyorum. Hala sistem diyen arkadaşlar! Saçmalamayın burası Türkiye bu yıl şampiyon olamazsa Rijkaard'ı gönderirler ya da kendi çeker gider olmadı en fazla 1 sene daha kredisi olur. Galatasaray, Barcelona değil Rijkaard'ın sistemi falan demezler. Rijkaard gider sonra sil baştan yeni hoca, yeni kadro, yeni sistem vs. yani bu yıl ya şampiyon olur bu takım ya da sonun başlangıcı bu olur. Sistemin hayat şartı şampiyonluk yoksa yalan olur sistem, iyi kadro vs. ayrıca Adnan Polat'ta kalamaz.

Taban tabana zıt bir düşünce. Adnan Polat bu koltukteyken hiç kimse bir yere gitmez merak etme!

Takımda tek forvet kalan Nonda varken Arda gibi kısaboylu, şut çekmeyen bir oyuncuyu ilk kez forvete koyarsan, Barış gibi pas özürlüyü ilk 11'e alıp bu takımın en iyi pas atan oyuncusu Elano'yu yedek bırakırsan yenilmeyi hakedersin..

Geri
Üst Alt