TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 14. Hafta | Bursaspor 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Rijkaard'ın Neeskens'in futbol felsefesinin en önemliği özelliği rakip kim olursa ne olursa olsun kendi futbolunu oynamaktır. Barcelonada ilk yarıyı 15. sırada bitirmesinin en büyük sebebi de buydu belki de. Şu an 15. olsaydık eğer neler olurdu kimbilir. Ama oradakiler sabrettiler ve şu an Barca o günlerin meyvelerini topluyor ki onların önünde kendileri gibi bir örnek yoktu.

Rijkaard ve Neeskens'in şu anki en çok eleştireceğim yönü total futbolun gereği olan kendi futbollarını oynamamak. Ortasahada 3 tane defansif yönü kuvvetli iyi pas yapamayan adam bunu gösteriyor. Amacımız birşeyler denemekse bunu Süper Ligin en zorlu deplasmanlarından birinde yapmayalım bence. Eğer kendi futbolumuzu oynamaksa amaç sürekli devam eden bir 11 belirleyelim ve onunla devam edelim. Takımda bitirici olan tek adam vardı o da Kewell. En azından Elano ya da Nondadan biriyle başlasaydık ki özellikle Elanoyla başlasaydık bence bu kadar ezik oynamazdık. Çok sinirlerim bozuldu ama sabır diyorum güzel günler gelecek inşallah.

bütün takıma 1 yıldız sadece SARP a 3 yıldız !

...............UFUK...........

SABRİ...AŞIK...SERVET...CANER

...............M.SARP...........

................ELANO...........

KEİTA...........................ARDA

..........NONDA.....KEWELL

bu kadroyu ve bu dizilişi görmek istiyorum... !

Beşiktaşlıların duaları sayesinde cennete gideceğiz zaten. Adamlar Gökhan Zan illetinden kurtuldukları için, bize minnettar. Sezon başında 4-5 gol atarken yediğimiz 1-2 gol sırıtmıyordu, ama şimdi yediğimiz gol yüzünden puanlardan oluyoruz. Geri dörtlümüz berbat ötesi. Büyük(!) kaptana gelirsek, artık kendini ispatla be kardeşim. Nedir bu yahu rezalet performans gösteriyorsun. Maccabi Netanya'lara, Levadia Talinn'lere 2 gol atmak 3 asist yapmak kolay, bi kerede önemli ve kritik bir maçta şu takıma maç kazandır. Örnek Fenerbahçe, Bursa vs. yok ama hep bizden birkaç gömlek alttaki takımlara şov yapmakla büyük futbolcu olunmaz. Hagi'yi geçtim şu performansınla Hasan Şaş'ın iyi dönemlerinin yanından bile geçemiyorsun. Kendine gel, Seni Arda yapan Galatasaray'dır. Son model Porsche'ye binip Sinem Kobal'la takılınca büyük futbolcu olunmaz, büyük kaptanda olunmaz. Sahada adam gibi top oyna ondan sonra ne yaparsan yap. Özel hayatın futbolunun önüne geçerse, o zaman işte bizde dişimizi gösteririz.

Yok arkadaşım milletin gözü boyanmış bir düşmüşler peşine Arda kaptan diye toz kondurmuyorlar sahada yatıp uyusa çok iyi oynadı diyecekler. Bir yerde yazıyordu Diyarbakır maçından önceki gece balık lokantasında görülmüş yanında her zaman ki gibi kankası(!) Sinem Kobal. Gece gezmeleri ondan her açılışta olmazsa olmaz gibi her yerde bitiyor. İlyas Salman'ın Ya-ya-ya-Şa-şa-şa filmini izlesin o çok sevdiği arkadaşları şu gün ki durumunun tersi olursa kapısını açmazlar. Tekrar kamp uygulaması geri gelsin bu iş için el arabasıyla para alıyorlar keyif yapmak için değil! "Yapsığğn helall olsuğğn" diyenleri anlamıyorum. Ardaspor değil burası aldığı eşek yükü parayla kendine bir takım alsın sonra istediği haltı yesin. Satılsın Arda yerine yabancı futbolsu alınsın onlar profesyonel olduğu için nerede alem yapılıp, nerede iş yapılacağını biliyorlar hiç olmazsa! Ayrıca bu orta saha en fazla 1 kabiliyetsizi kaldırır Mehmet ve Mustafa aynı anda bu takımın orta sahasını dinamitler.

"Galatasaray'a, Türk futboluna ne vereceksin? Güzel futbol, total futbol neyine. Senden istenen sadece kazanman. 1-0 olsun senin olsun. Yıllardır maç kaybetmedi bu ülkenin milli takımı. Brezilya'nın İspanya'nın rekoru neymiş ki? Lucescu 50 maç yenilmedi, ilk mağlubiyette kapı önüne koyuldu. Senin takımın kadar pozisyon da vermiyordu üstelik. Bakma sen Hiddink'in Kore'de, Chelsea'de, Avustralya'da, Rusya'da başarılarına. Buraya geldiğinde çömezdi. Löw torpille geçti Almanya'nın başına. Del Bosque dışında adam yoktu İspanya'yı yönetecek. Organizasyon, morganizasyon diyerek felsefe yapma. "

Birilerinin kafasına vura vura sokacağız bu Ersin Düzen'in efsane yazısını!

"Burası önce düşme potasına girip sonra 2 sene üst üste şampiyon yaptığın Barcelona'ya benzemez. Asla kaybetmeyeceksin! Arsenal finalinde yaptığın değişikliklerle Şampiyonlar Ligi kupasını alman da neymiş. Alfabenin tüm harfleriyle plan yap bize. Korkak olma, cesur ol. 4 forvet yetmez 7 kişi olsun. Ama pozisyon verme, gol yeme. Bir de bu ülkede olduğuna şükret, daha öğreneceğin çok şey var! "

Vura vura Sokacağız, vura!

Bak arkadaşım burası Türkiye Ersin Düzen çok yabancı lig izliyor, anlatıyor vs. ama buraları artık unutmuş sanırım. Bu dediklerin bu sene şampiyon olunamasın eğer Rijkaard gitmez ya da gönderilmezse artı seneye de sallantı olsun hemen sistemde hava civa olur kadro da! Adnan Polat oy alamaz zaten saçma sapan işlerle başı belada yoğurdu üfleyerek yer artık oy için.

şut çeken yok takımda... 1 tane kaleye şut yok yaaa hayret bişey yaa...

adamlar gördüğü yerden vuruyo bizimkiler vurmuyo... acaba şut çekmeyin mi dediler bunlara...

bu kadroyu ve bu dizilişi görmek istiyorum... ! !

bu kadroyu ve bu dizilişi görmek istiyorum... ! !

Servet'i kadroya yazarak takımı intihara sürüklüyorsun. :)

Yorumları baştan sona okudumda.

Genel olarak forumda teknik heyete değilde futbolculara bir tepki var.

Nihayet gerçekleri görebilmişiz. Frank'ın yada Neskeens'in hiç bir suçu yoktur bugun alınan sonuçta yada bundan önceki yenilgilerde.

Mesela hepimiz Hasan Şaş'ı kötüleriz ama ondaki kazanma arzusu ve hırsı bugun futbolcularda olsa en azından savaşırlardı. Sabride vardı biraz ama artık onunda pili bitmiş.

Bizim tek sıkıntımız ne yazık ki yumuşak bir takım olmamız evet ne derseniz deyin, biraz pres yapan biraz basan bir takım oldu mu ne pas ne organize atak ne de herhangi birşey yapamıyoruz. 30 küsür orta yapmışız bunların hepsi kalecinin elinde patladı.

Bazılarımız demiş yerden oynamadık diye. yerden oynamadık değil oynayamadık, çaresiz kaldığımız içinde orta sahadan ceza sahasına orta yapmak zorunda kaldık.

Futbolculara artık tepki konulmalı bu konuya bende katılıyorum ama teknik heyete laf söyleyen varsa karşısındayım arkadaş.

Neskeens'in saha kenarındaki sinirini gördünüz. Bugun hepimiz öyleydik hepimiz delirdik belkide sahaya girip oynamak geldi içimizden ama bizdeki o istek ve arzunun binde biri hiç bir futbolcuda yoktu.

Umarım pana maçında bir aksilik olmaz en azından grubu lider tamamlarız.

uğuruda oynatmalı bence haftalardır yedek kulubesinde sakat falan değil demekki...

sağda uğur, solda caner...

denesin bakalım ya birde böyle görelim ne var yani...

uğuruda oynatmalı bence haftalardır yedek kulubesinde sakat falan değil demekki...

sağda uğur, solda caner...

denesin bakalım ya birde böyle görelim ne var yani...

Puan kaybedelim maç sonu senin yazacakların bunlar;

"Kaç haftadır oynamamış adamları 11'e nasıl koyarsın kardeşim!"

:2aloh1:

Servet'i kadroya yazarak takımı intihara sürüklüyorsun. :)

servetin bu kadar kötü gözükmesi partneri zan dan dolayı..ferrari yi ilk geldiginde kimse begenmıyodu sımdı sivok olsun toraman olsun adamı tamamlamaya başladı bak adam nasıl takır takır süpürüyo butun topları..keske zan yerine toramanı alsaydık :(

Bu kaleciyi Kalede bir daha görmek istemiyorum. Ulen bir elini kolunu uzat ya adam katatığın yerden başka yere vuramaz. Elini sallasan çarpar belki...

Leo + H.Balta kesinlikle İlk 25 kişiye Devre arasına kadar alınmasın..

Puan kaybedelim maç sonu senin yazacakların bunlar;

"Kaç haftadır oynamamış adamları 11'e nasıl koyarsın kardeşim!"

:2aloh1:

ben öyle demem ama dediğin gibi diyecek çok kişi var buralarda...

ne zaman oynayacaklar peki bu adamlar?

Bütün takımın Musatafa Sarp'ı örnek almasını istiyorum ben

Panathinaikos maçına herşeyi biraz gözden geçirerek çıksınlar.

Ya renkdaş bu Mustafa Sarp'ın nesini begeniyorsunuz. Hız desen yok, top tekniği yok , şut yok , paslar hep yana yana . Galatasaray'da oynayacak topçu mu şimdi bu adam? Bedava geldi diye oynuyor.

Bu kaleciyi Kalede bir daha görmek istemiyorum. Ulen bir elini kolunu uzat ya adam katatığın yerden başka yere vuramaz. Elini sallasan çarpar belki...

top çok sert ve yakından geldi üstad o golde pek bişey yapabilecek kaleci çok az sayıdadır.. ayrıca galiba gökhanında kafasının üzerinden geçti... çok zordu görmesi topu...

servetin bu kadar kötü gözükmesi partneri zan dan dolayı..ferrari yi ilk geldiginde kimse begenmıyodu sımdı sivok olsun toraman olsun adamı tamamlamaya başladı bak adam nasıl takır takır süpürüyo butun topları..keske zan yerine toramanı alsaydık :(

Ya Gökhan'ın kötü görünmesinin ndeni Servet ise?Hadi çık işin içinden.

Ya renkdaş bu Mustafa Sarp'ın nesini begeniyorsunuz. Hız desen yok, top tekniği yok , şut yok , paslar hep yana yana . Galatasaray'da oynayacak topçu mu şimdi bu adam? Bedava geldi diye oynuyor.

oynama amacı rakibin pozisyonunu bozmak zaten de bu dediklerin olsa onun adı patrick viera olurdu...:D:D:D

Top direğe çarpıp girmedi mi? Ben mi yanlış gördüm...:o

yenilceksekte saldırarak yenilelim defansa kapanarak değil..resmen forvetsiz oynadık be bugun..BAKIN GALATASARAY TARİHİNE TEK FORVETLE NE ZAMAN ŞAMPİYON OLUNMUŞ..en güzel örnek GERETS DÖNEMİ..ilk senesinde yeri geliyordu bazı maçlar İLİÇ HAKAN ÜMİT NECATİ KABZE hepsi beraber oynuydu 70.dakıdadan sonra ve ÜSTELİK PUAN REKORU KIRARAK ŞAMPIYON OLDUK.. ikinci sene İLİÇ + KARAN tek forvete döndü takım ne hale geldi

Hız desen var, Güç desen var, Teknik desen M.Topal ve Barış'a göre çok fazla var, Oyun zekası desen var. Pas yeteneği desen var, şut desen var.

Mustafa Sarp bu takım içinde en yararlı işler yapan adamdır. Sanırım sen topu takip ediyorsun sadece maç içinde.

Bugünkü maçta takımımız adına ayakta kalan tek isim Mustafa Sarp'tı biraz da Kewell.Gerisi yürüyerek oynadı.Bu maçtan zaten ümidim yoktu artık ilk yarıyı 5 puandan daha az bir farkla kapatmaya bakacaz.En azından 2.olup Şampiyonlar Ligi'ne gitmek hedef olmalı.

Geri
Üst Alt