TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

Kewell 90'

Servet 90'

Gökhan 90'

Hakan 90'

Arda 86'

Serkan Kurtuluş 61'

Elano 54'

Baros 45'

Aydın 45'

Sabri 10'

Nonda -

Milli maç arasında oyuncularımızın aldığı süreler...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

Soyle bir dusundugumde ne kadar genis bir kadromuz var ya alternatif ustune alternatif hepside birbirinden kaliteli...;) Ligin en derin kadrosuna sahip olan takimiyiz basimizda da Avrupa'nin belkide en iyi teknik heyeti var Baskanimiz ve Haldun Abimize de guveniyoruz:ka19:Sampiyonluga yakin olan taraf biziz ama oynanmadan bisey belli olmaz...Bu sene sampiyon olmasakta hic mi hic sorun olmaz hatta diger sene ondan sonraki sene ... bu boyle gider cunki basimizda Rijkaard var Rijkaard;)

Ama ben yine de kupalari supurecegize inaniyorum :sopa:

Let's go Cimbom !

Denizli maçının ilk yarısına şöyle çıksak

------------leo--------------

Uğur(Sabri)-------Gökhan----Servet-------Hakan

---------------M.Sarp---------------

-----------Elano-----ARDA-------------

Keita----------Baros-----------Kewell

İlk yarı en az 3-0 biter.İkinci yarı Elano çıkıp Ayhan veya Barış girer.Çift ön liberoya döneriz.

Denizli maçının ilk yarısına şöyle çıksak

------------leo--------------

Uğur(Sabri)-------Gökhan----Servet-------Hakan

---------------M.Sarp---------------

-----------Elano-----ARDA-------------

Keita----------Baros-----------Kewell

İlk yarı en az 3-0 biter.İkinci yarı Elano çıkıp Ayhan veya Barış girer.Çift ön liberoya döneriz.

Renkdaş, tamam senin fikrindir, saygı duyuyorum ama lütfen "en az 3-0" biter gibi şeyler söyleme.

Emin ol, Rijkaard, futbolu şu forumdaki insanların toplamından daha iyi biliyor. Farklı bir kadro çıkarsa ve ilk yarı 3-0 bitmezse, lütfen "Rijkaard bu işi bilmiyor, benim kadroyu çıkarsa 3-0 öndeydik." gibi şeyler düşünme.

Sonuçta futbol bu kadar basit değil, belli bir kadroyu çıkarırsan 4-0 biter, 2 oyuncuyu değiştirirsin, 1-0'lık kadro olur vs gibi şeyler doğru değil.

Bu arada sen böyle şeyler söylemiyorsun biliyorum, ortaya konuşuyorum daha çok.

Takımımızın başında mükemmel bir teknik heyet var, bize düşen onları desteklemektir.

Renkdaş, tamam senin fikrindir, saygı duyuyorum ama lütfen "en az 3-0" biter gibi şeyler söyleme.

Emin ol, Rijkaard, futbolu şu forumdaki insanların toplamından daha iyi biliyor. Farklı bir kadro çıkarsa ve ilk yarı 3-0 bitmezse, lütfen "Rijkaard bu işi bilmiyor, benim kadroyu çıkarsa 3-0 öndeydik." gibi şeyler düşünme.

Sonuçta futbol bu kadar basit değil, belli bir kadroyu çıkarırsan 4-0 biter, 2 oyuncuyu değiştirirsin, 1-0'lık kadro olur vs gibi şeyler doğru değil.

Bu arada sen böyle şeyler söylemiyorsun biliyorum, ortaya konuşuyorum daha çok.

Takımımızın başında mükemmel bir teknik heyet var, bize düşen onları desteklemektir.
O 3-0 ı zaten hücum gücümüzün bu kadro ile ne kadar güçlü olacağına dikkat çekmek amacıyla yazmıştım.Senin dediklerinede katılıyorum örneğin netanya maçına yedeklerle çıktık diyoduk ama 6 gol attık,bu yazdığım kadroyla belki 2-0 bitecekti.Zaten kadrolara göre skor yürütsek geçen sene bile ligde 10-20 puan fark la şampiyon olmamız gerekirdi.

iddaa ağzıyla konuşuyorum....

1 olur

üst olur

tecavüz olur

arkadaşlar büyük konuşmak istemiyorum ama denizli 1. haftadaki f5 maçındaki gibi oynarsa 4 olur 5 olur...

zaten o maçta da 2 tane yediler, 4 tane karşı karşıya kaçırdı f5 yani o maçta az daha 5 6 ya gidiyordu...

arkadaşlar büyük konuşmak istemiyorum ama denizli 1. haftadaki f5 maçındaki gibi oynarsa 4 olur 5 olur...

zaten o maçta da 2 tane yediler, 4 tane karşı karşıya kaçırdı f5 yani o maçta az daha 5 6 ya gidiyordu...

Dedigin gibi ilk haftadaki gibi oynarlarsa ki bence ooyle oynayacaklar cunku potansiyel yok adamlarda harbi bol gollu bir galibiyet olabilir.Yinede cok golde gozum yok 4 atsak yeter bana.

denizli spora karşı çok ofansif bir kadroyla çıkabiliriz bence bir sorun teşkil etmez benim kardom budur

LEO

UĞUR-GÖKHAN-SERVET-HAKAN

AYHAN

ARDA-ELANO

KEİTA-KEWELL

BAROS​

denizli spora karşı çok ofansif bir kadroyla çıkabiliriz bence bir sorun teşkil etmez benim kardom budur

LEO

UĞUR-GÖKHAN-SERVET-HAKAN

AYHAN

ARDA-ELANO

KEİTA-KEWELL

BAROS​

uğurun yerine sabri elanonun yerine sarp kewell ın yerinede aydın oynar bence kewell ve elano da 2.yarı oyuna girer

Leo Franco

Sabri - Emre G. - Emre A. - H.Balta

Ayhan - M.Sarp - Arda

Keita - Baros - Aydın​

m.topal ne durumda arkadaşlar?

fenev maçında denizli gerçekten çok kötüydü, bu hafta fark olur

Kalecileri kesin panter kesilir.

Kazanacağımız bir maç.

denizli'nin ne defansı iyi ne atağı rahat bi maç olucak üstelik ali semi yen'de ben fark atmalarını bekliyorum bu yıl gs'nin tüm maçlarında had safhada seyir zevki olucak.Gollü bir maç olacağı kesin 5-1 kazanırız diyorum ama böyle maçları gol yemeden bitirmeliyiz artık

Merak ediyorum neden bizim maçımız cumartesi de Beşiktaş'ın pazartesi?

Geri
Üst Alt