TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

beşiktaş ı mutlak yenmeliyiz bursa da fener i yenerse çok güzel bir hafta olur

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

beşiktaş ı mutlak yenmeliyiz bursa da fener i yenerse çok güzel bir hafta olur

Biz bjk'ı yenersek güçlü rakiple oynamadı GS diyen fener camiası iyice strese girer.Bu maç çok kilit maç.

Derbi maçı olduğuna göre normal maçlarda 35 tl ise bu sefer tahminen 70 tl falan olur.

Ne yaptın hocam ya. :D

Ben o kadar beklemiyorum. Geçen sene taban fiyat 30 tl iken Beşiktaş maçında 40 tl olmuştu. En uçuk olduğu fiyatlar ise Hamburg ve Fenerbahçe olmuştu. Bu sene taban fiyat 35 iken ben açıkçası 50-60 civarı bir rakam bekliyorum. En önemli nokta ise ne zaman satışa çıkacağı. Bir anda biletler çıkarsa hiç beklemediğim anda o zaman kalırız ortada. :)

maçın bir gün geriye olması bizim dezavantajımız çünkü milli takımlara giden yerli ve yabancı oyuncuların neredeyse hepsi milli takımlarıyla sahaya cıkacaklar ve 3 gün sonra bjk maçı oynuyacaklar...

Ulusal takimlara cok oyuncu göndermemize ragmen rakibinde ulusal takimlara bir cok oyuncu gönderdigi gercegi var,kendi milli takimimizdada ilk 11'de 3 galatasaraylinin direk olarak oynicagini düsünüyorum.

Kewell gitmemesi derbi mac öncesi büyük avantaj hem sakatligi gecmis olur fizik acidan muhtelemen 90 dakikayi kaldiricak gücte olur.

Besiktasta tello,holosko gibi oyuncularinda ulusal takimlarina cagrildigi icin iki taraf icinde oyuncular esit derecede yorgun oluca,bizim en büyük avantajimiz pana ile persembe besiktasin sali günü oynicak olmasi.

Besiktasin yabanci oyunculari sahaya adelesini cok zorlicak bir gücü aksettirmezler,manchester maci cünkü eminim hepsinin rüyasini süslüyordur ve sakatlanmak istemiceklerdir,bizim macimiza 6 gün olucagi icin sahaya cok daha fizik acidan gücümüzü yansiticagiz.

Besiktas cok talihsiz bir dönemde karsilasiyor futbolda oynanmadan mac kazanilmaz ve 3 neticeli bir mac fakat gercekten beraberlik bile su sartlarda bizim adimiza kötü sonuc olur,bunun inönüsüde var ve inönüde 2.yari yenilgi aldigimizda sahamizda olasi bir puan kaybini cok arariz,her ne kadar 9 puan fark olucaksada lig cok uzun bir maraton ve ne kadar puan alirsak o kadar iyi.

Mustafa sarp ulusal takimda oynicak mi,fatih hoca görev vericekmi görücegiz iki mactada oynarsa mustafanin üstüne cok yük binebilir,fakat elimizde altarnetif cok mustafa-ayhan veya mehmet-ayhan seceneklerini kullanabiliriz.

Derbi maci heyecanla bekliyorum nasil bir reaksiyon göstericegiz özel önlem alicakmiyiz veya bildigimizi okuyacagiz.

Hakem faktörüde derbide büyük rol oynar,düdügünü ve kartini cok cikaran bir hakemmi yoksa oyunu fazla kesmiyen düdügünü fazla calmiyan bir hakemmi tayin edilicek.

Ankaraspor macinda kuddisi müftüoglu daha cok oyunu akisina birakan ve az kart kullanan bir hakemdi,cüneyt cakir tarzi daha cok oyunu kesen kartini cikaran bir hakem tipi maca atanabilir.Aklimda Firat aydinus ve Cüneyt Cakir var.

Bu hakemler ic saha hakemleri hakemin tarzida tabiki önemli,besiktas orta sahada galatasarayin ikinci alaninda topla cikarken kücük faullerle oyunu hizlanmasini engelliyen bir takim.

Biz topu rakip alana hizli tasidigimiz pozisyonlarda kartini cabuk cikaran yukardaki tarz bir hakem ile baslarsak rakibin direnci otomatikmen kiriliyor.

Besiktasta tello,holosko gibi oyuncularinda ulusal takimlarina cagrildigi icin iki taraf icinde oyuncular esit derecede yorgun olucak

nasıl eşit derecede yorgun olucaklar?

gökhan gönül sakat sabri 11'de oynucak

gökhan zan iyileşirse 11'de olucak

servet banko 11'de

hakan balta banko 11'de

arda banko 11'de

mustafa sarp oynayamaz belki

yabancı oyuncularımız da ise

keita'nın oynuyacağını düşünüyorum

baros oynucaktır

elano 11'de olmayabilir ama oyuna girecektir diye düşünüyorum

kewell'da sakatlığı yüzünden kadrodan cıkarılmış

peki beşiktaş'ın milli oyuncuları?

ibrahim kaş oynaması zor

ismail köybaşı oynaması zor

birtek nihat oynucaktır (su performansıyla hiçmi hiç haketmesede)

beşiktaşın yabancılarına gelelim

tello ve holosko oynasa belki holosko oynar

bizim 8 as oyuncumuz milli takımlarında oynucaklar 3 gün sonra gelip derbiye cıkıcaklar

beşiktaşın ise 1 banko 1 belirsiz oyuncusu oynucak milli takımlarında

nasıl eşit oluyor bu?derbi ertelenmedi diye sevinen arkadaslar var ama bu tamamen lehimize oldu...biz yine çıkar paşalar gibi yeneriz yenmesine ama ankaraspor olayı ve bu olay artık biraz can sıkmaya basladı...derbi tarihinde oynatılmalıydı...

Demedi demeyin bu maçın sonucu 4-1. goller( keita, baros, arda, elano). mustafa denizli de maçtan sonra çıkıp 'oyuncularım şampiyonlar ligi maçına aşırı konsantre oldugu için bu maçta istediklerimi yapamadılar' diyecek :D:D

Demedi demeyin bu maçın sonucu 4-1. goller( keita, baros, arda, elano). mustafa denizli de maçtan sonra çıkıp 'oyuncularım şampiyonlar ligi maçına aşırı konsantre oldugu için bu maçta istediklerimi yapamadılar' diyecek :D:D

onun adı Mustafa Denizli onda bahaneler bitmez:D ASlında oda bılıyo macın sonucunu .Bu macta besıktas için en uygun söz şu olur heralde

'' yenılgı kacınılmazsa zevk almaya bakacaksın'' :D:D:D

2-1 Galatasarayım alır.Golleri Baros ve Kewell atar. Beşiktaşın golünü Holosko atar.

Vallaha Beşiktaş'ın en iyi takım savunmasına sahip takım olduğu söleniyor.Ama ben katılmıyorum.6 tane sabit adam(iki ön liberodan biri ve beklerin ara ara çıkması hariç.)koyarsan anadolu takımlarına karşı tabi gol yemezsin.Beşiktaş yine böyle bir karoyla çıkarsa -ki muhtemel- bizim çok rahat bir maç alabileceğimizi düşünüyorum.Çünükü az ofansif adamlara bizim savunmaya fazla kişi gelmemiz lazım değil.Bizi yenmeleri için çok adamla hücum etmeli bizi geriye koşturmaları lazım.6 tane sabit adam bizim hücum hattının baskısına dayanamaz.Özellikle Keita İboyu deli eder.

Arkadaşlar bence çok abartılı yorumlar yapıyorsunuz 4 atarız 5 atarız...Karşımızdaki takım beşiktaş her ne kadar bu sene pek hazır görünmeselerde kadrolarının kötü olduğuna katılmıyorum...Ayrıca bu maça kadar hazır hale geleceklerdir ben sanılanın aksine çok zor bir maç olacağını düşünüyorum ve 1-0 olsun bizim olsun diyorum;)

Denizliden böyle bir kadro bekliyorum...

rüştü

ekrem ferrari sivok ismail

ernst fink

nihat tabata tello

nobre

3-1 alırız diye tahmin ediyorum.ama beni tek düşündğren konu rakibimizin bu maça kurtuluş gözüyle bakması.

Kewell zamanında dribling stili yüzünden çok sakatlık yaşadı. Aynı şeyi efsane forvet Ronaldo'da çok yaşadı.

Şöyle açıklayayım, koşuyorlar koşuyorlar çok süratliler ve bir anda durup rakibi pazara yolluyorlar. Harika, ancak bu zaman içersinde bileklerin az az hasar görmesine sebep oluyor ve günün birinde riskli hareket yaptın mı bilek kırılıyor. Ronaldo bunu çok yaşadı. Şimdi aynı şeyin C. Ronaldo'nun yaşayacağı korkusu var.

Ama Messi'de bu korku yok. Onun dribling şekli böyle değil çünkü.

Gecen sene fenerede 5 atiyorduk, ama ne oldu. Bencede iddiali konusmayalim.

9 Eylül Çarşamba günü Brezilya-Şili maçında Tello ve Elano karşılıklı oynayacakmış. 11 Eylül gecesi Türkiye 'de olacakmış 2 futbolcu. Maç 12 Eylül 'de olduğundan Tello ve Elano büyük ihtimalle yedek olacaklar.

Böyle bir durum hiç şüphesiz bize yarar. Elano 'nun yerine oynacak adam bizde çok ama BJK 'de pek yok. Tabata ilk 11 oynar belki.

Geri
Üst Alt