TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Öyle çok üst seviye oyuncularda degil

Türkiye liginden mesela Murat Ceylan hafif bir markaj yapsın o Alex hiçbirşey yapamaz iddaa ediyorum

Zaten Mehmet Topal'ın bir açıklaması vardı.:''Alex'i marke ederken hiç zorlanmadım.'' diye.

Antu'dan ilginç yorumlar. Merak etmeyin onlar da memnun değil.

antu balık hafızalıdır. o mesajlar birer birer silinir, yazanlar da linç edilir. aradan 20 yıl geçer, fb 2-3 maç üst üste galip gelir, bugünün 7 haftalık balık serisini ''efsane bir kadroydu, o zaman avrupa'nın en güçlü takımlarından Antalyaspor FC, Manisa UTD, AC Bursaspor'u Kazım ve Cristian'ın Pele ayarında oyunuyla öyle bir yenmiştik ki....vs'' diye anlatır.

Böyle bir ligi seyrettiğimize inanamıyorum. Antalyaspor ile halısahada maç yapmak istiyorum.

haftaya kimle?

ivankov gol atmış bursada :asd:

Gençlerbirliği.Ama önce Sheriff koyacak.

Gençler'in acısı kötü olacak. Sonra da ümitsiz vaka Antep deplasmanı. Bu takım nasıl bu halde onca gelirden sonra anlamış değilim. Umarım Fener'e patlarlar.

Rijkaard Daum

Leo volkan

Servet Lugano

Gökhan Zan Bilica

Sabri Gökhan

Hakan Carlos

Elano Alex

Keıta Kazım

Kewell Dos Santos

Arda Emre

Mehmet Topal Cristian

Baros Güiza

Nonda Semih

Sarp Selçuk

vs

Cezanın fark var şarkısı aklıma geldi

Fener Kadıköy'de bile çok kötü oynuyor.Manisa gibi biraz akıllı oynayan takım Fener'i duman eder.Bir takım edemezse 2.takım eder.2.takım edemezse 3.takım duman eder.

Bu ligde feneri kadiköyde zorlayan 3 takim zor cikar. Diyelim 3 takim cikti bu 3 takimdan 2 sine hakemler dur der... Manisa maci mesela... Yani nerden bakarsan bak fener ilk yari maximum 6 puan kaybeder. Ikinci yarida dedigim gibi zaten cok avantajli fiksturu var, yanilmiyorsam 3 yada 4 mac haric hepsi istanbulda.

Ama iste kadikoyde yenersek, is degisir tabi.

Gençlerbirliği'nden hiç umudum yok. Cavcav parayı sever. Ama Avrupa derseniz iş başka.Netanya'yı bile getirsen bunları kevgire çevirir.

Hadi diyelim ki ben fanatik GS'li olduğum için fb'ye objektif bakmam mümkün değil, olabilir ama maçı kahvede fenerli'lerin ortasında seyrettim ve inanın 90 dk küfür ettiler tüm takımlarına.. herkes görüyor..

Bu ligde feneri kadiköyde zorlayan 3 takim zor cikar. Diyelim 3 takim cikti bu 3 takimdan 2 sine hakemler dur der... Manisa maci mesela... Yani nerden bakarsan bak fener ilk yari maximum 6 puan kaybeder. Ikinci yarida dedigim gibi zaten cok avantajli fiksturu var, yanilmiyorsam 3 yada 4 mac haric hepsi istanbulda.

Ama iste kadikoyde yenersek, is degisir tabi.

Zaten o maç hiç beklemedikleri bir süprizle karşılaşacaklar.Ayrıca bu hafta Sheriff bile yenecek bunları.O kadar kötüler yani.

Gençlerbirliği'nden hiç umudum yok. Cavcav parayı sever. Ama Avrupa derseniz iş başka.Netanya'yı bile getirsen bunları kevgire çevirir.

Hadi diyelim ki ben fanatik GS'li olduğum için fb'ye objektif bakmam mümkün değil, olabilir ama maçı kahvede fenerli'lerin ortasında seyrettim ve inanın 90 dk küfür ettiler tüm takımlarına.. herkes görüyor..

Sheriffle berabere kalirlar kanimca )))))

Şu son dakikada atılan gol, bunca yıllık futbol izleyicisiyim ben böyle gol görmedim.

Güiza az daha kaleciye veriyordu topu. :D

Rijkaard:10 - Daum:5

Leo:8 volkan:8

Servet:8 Lugano:7

Gökhan Zan:5 Bilica:6

Sabri:5 Gökhan:9

Hakan:10 Carlos:3

Elano:7 Alex:5

Keıta:10 Kazım:5

Kewell:7 Dos Santos:5

Arda:10 Emre:6

Mehmet Topal:4 Cristian:2

Baros:9 Güiza:0

Nonda:7 Semih:6

Sarp:8 Selçuk:4

:rolleyes:

Kadıköyde fenerbahçe kötü oynuyor.Gençlerbirliğinin Kahe, Harbuzi gibi etkili oyuncuları var biraz dikkatli ve becerikli olabilirlerse puan almamaları için hiçbir neden yok.

allah belalarını versin artık yeter ulan bu son dakika golleri nedir bu yaa

Şansal Büyüka bile diyor "Sheriff maçı n'olur Erman hoca? Bu maçta da yenilmezler artık, değil mi?" diye. :asd:

bunlar Uefa'da gruptan çıkamazlar :)

Geri
Üst Alt