TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Bakın ben eskişehir'i yakından biliyorum. Defans uzun boylu ve sağlam fizikli adamlardan kurulu. Baros hızlı tamam iyi ama onları yıpratcak birde nonda lazım.2 forvetle çıkarsak eğer eskişehir karşımızda tutunamaz. Zaten orta sahada m.sarp ve m.topal durursa ve koşarlarsa sorun olmaz.Youla sakatlandı ve oynama ihtimali maç saatinde belli olcak.Ümit'i zaten biliyoruz golcü değil artık o bir forvet.Dikkat edilesi adam b.kocabey ve burak yılmaz.Bu arada Volkan hala oynamıyor tahminen bizim maçta oynayacak. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. :)

İyi diyosunda hocam nonda 11 başlayamaz ufak tefek sakatlıkları varmış onun için sonradan giriyor korunuyormuş şuan için 11de başlayıp sakatlanacaksa sonradan girmesi daha hayırlı

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

İnşallah kazasız belasız atlatacağız bu maçı. Geçen sene az çektirmediler bize. Neyse bu haftasonu da inşallah biz çektireceğiz onlara

Hoşgeldiniz forumumuza.

Maça gelecek olursak bir gol atarlar bence.

Biz de yine 3 golle karşılık veriririz.

Ümit geçen sene hiç gol atamadı,bu sene bize gol atarsa kafasına balta atcam. :evilsmile:

gollü bir maç bekliyorum. atarız ama yeriz de. umarım genelde olduğu gibi yediğimizden fazlasını atarız..

Es-es puanı unutsun.Ayhan döndü.

Dikkatli olmamız lazım iyi yada kötü takım olup olmadığından çok formda olup olmadıkları önemlidir takımların,neyse ki taraftarımız önünde oynuyoruz galip geliriz diye tahmin ediyorum..

Youla ve Ümit Karan'a dikkat etmek gerek

Sürpriz bir sonuç beklemiyorum zira geriye düşdüğümüz bir maçdada oyunu çevirebilcek bir potansiyelimizin olduğunu gördük dolayısı ile kendi saha avantajımızıda kullanarak es-es maçını kazanacağımızı düşünüyorum.1 haftalık ara ise yorgun oyuncularımız için ilaç gibi gelecekdir ayrıca ahyanında takıma dönmesi ideal 11 ile sahaya çıkmamıza yarayacakdır ancak nondamı baroşmu derseniz bence nonda ile çıkması mantıklı geliyor bana,ikinci yarıdada barosu sahaya sürerse daha iyi olur düşüncesindeyim ancak reijkard için ana forvet baros olduğu için ilk 11de nondayı düşünmeyebilir ama bunada kimse ses çıkarmaz zira nonda dinlenmiş olarak yorgun rakiplere karşı 2.yarıda sahaya girince çok etkili oluyor ve bu gidişat ile fener maçındada aynı şekilde sonradan oyuna girerek skoru değiştirebilecek kapasitede bir oyuncu olacakdır.

es-es maçını her türlü ali sami yende alırız ve 7de 7 yapıp trabzon maçına yöneliriz..

Bence es-es e karşı şu kadro ile çıkacağız

Leo Franco-Sabri-Emre Aşık-Servet Çetin-Hakan Balta-Mustafa Sarp-Ayhan Akman-Keita-Arda-Kewell-Baros

ilk yarı en az 4-5 net gol pozisyonuna gireriz ve 3 tanesini falan atarız diye düşünüyorum.

İlk yarı topa iyice hakim oluruz.2. yarı kewell i çıkarabilir rjkaard uefa maçında dinlendirmek için ve elano yu alır.Mustafa sarp ın yerine Mehmet Topal Veya Barış özbek alınabilir, keita yerine aydın alınabilir veya baroş yerine nonda alınabilir 2. yarıda duruma göre es es bastırırsa orta sahayı güçlendirmek gerekebilir.

Eskişehir en tehlikeli anadolu takımı. çünkü anadolu takımlarının oyunu bizim yarı alana yıkma gibi bir kalitesi yok. tek silahları kontra ataklar. burak yılmaz- süleyman youla ve Ümit Karan gibi silahlarıyla en ciddi rakip. sadece kontra ataklara karşı dikkatli olup, rakibi küçümsemeden hücum edersek, maç yine farka gider. ( 3-0 değil tabi, bu bizim için fark sayılmıyor artık, fark derken 5-6 golden bahsediyorum :D )

E.Toroğlu:Haftaya göreceğiz GS'ın gerçek performansını.Onları da yenersek süper olacak be!

E.Toroğlu:Haftaya göreceğiz GS'ın gerçek performansını.Onları da yenersek süper olacak be!

İnanın bıktım. Resmen 30 milyon GS'liyi çıkarıp geri kalan 40 milyonun derdi.

GS'nin yenilmesi olmuş.

Önce 1. G.Antep 2. Ankaraspor 3.Kayseri 4. BJK 5. PANA 6. Kasımpaşa ??? sonuç atılan 15 gol yenilen sadece 4 gol!!

Erman adam ol biraz ya. Baskı oğlu baskı kurmuşuz eze eze ter tertemiz 3 gol atıp. 13 gol kaçırmışız. 3 gün önce Atina'dan maçta gelmişiz.

Ayıp bu futbolcuların akıtığı tere emeğe saygısızlık, illa ki bir maçta puan kaybedicez o zaman işte GS nin gerçek performansı mı olacak?

Her maç atılan 3-5 arası gol tesadüf mü? niye bu kadar tesadüf varsa bunu gerçekleştirebilen kendi sahalarında ezilen bjk ve fb değil?

Sizin inadınıza bu takım 30 da 30 yapacak ve 4 maç formaliteye kalacağı için yenilecek o zaman mutlu olursunuz tabi biz şampiyonlık turunu atmış olacaz.

İte köpeğe aldırma Aslanım.!! tek büyük sensin.:evilsmile:

Dikkatli olmamız lazım iyi yada kötü takım olup olmadığından çok formda olup olmadıkları önemlidir takımların,neyse ki taraftarımız önünde oynuyoruz galip geliriz diye tahmin ediyorum..

Youla ve Ümit Karan'a dikkat etmek gerek

Ümit Karan'a mı dikkat etmemiz lazım. :D

Ümit Karan bizde ki gibi yavaş değil..

Yani izledim maçlarını, daha hareketli oynuyordu..

Tehlikeli olabilir..

Youla'dan çekiniyorum..

Ancak 5 yesek 6 atacak gücümüz olduğu için sorun etmiyorum :D

Ayhan oynarsa harika olur ;)

10.haftaya kadar oynadigimiz hic bir macin onemi yok,hic biri takim degiller,hic biri ciddi olamaz,Bunlarin hepsini ridvan-ziya-gurcan bu yasinda,bu haliyle yener.

En onemli mac,olum kalim meselesi olan Saracoglundaki GS Macidir.Gol ortalamasi,keita,Baros,averajla da liderlik ustelik ehuehu,bunlar bos isler..

Karıköyde de yenelim ulan :D

10'da 10 yapalım susturalım şunları :D

10.haftaya kadar oynadigimiz hic bir macin onemi yok,hic biri takim degiller,hic biri ciddi olamaz,Bunlarin hepsini ridvan-ziya-gurcan bu yasinda,bu haliyle yener.

En onemli mac,olum kalim meselesi olan Saracoglundaki GS Macidir.Gol ortalamasi,keita,Baros,averajla da liderlik ustelik ehuehu,bunlar bos isler..

nasıl önemi yok renktaşım eskişehir anadolu takımlarından en formda olanı dikkatli olmak gerek,sonraki hafta ankaragücü ile oynucaz yeneriz ama sonra trabzon ve fenerbahçe maçı var

trabzonu kayıpsız atlarız büyük ihtimalle ama yoruluruz fenerbahçe maçını da yenince rahatlarız büyük oranda derim

Galatasaray - Eskişehirspor 27 Eylül 20.00

Nasıl önemi yok renktaşım eskişehir anadolu takımlarından en formda olanı dikkatli olmak gerek,sonraki hafta ankaragücü ile oynucaz yeneriz ama sonra trabzon ve fenerbahçe maçı var

trabzonu kayıpsız atlarız büyük ihtimalle ama yoruluruz fenerbahçe maçını da yenince rahatlarız büyük oranda derim

Dediklerimi ciddi almadigini soyle bana :o

Nonda yı oynatmazsa ilk 11 de ayıp eder valla

Nonda yı oynatmazsa ilk 11 de ayıp eder valla

Yine baros ile başlayacaktır.

2. yarı duruma göre nonda girer golünü atar yine merak etme.

2. yarı defans yorgun iken güçlü bir nonda ile uğraşamaz bence ve nonda yine şov yapabilir

esikşehir iyi takım kurdu bu sene fena da oynamıyorlar zor maç olacak ama alırız herşeye rağmen yalnız 3-4 maçtır verdiğimiz açıkları vermememiz lazım youla,ümit bizi zorlayabilir defansta ayhanın artık dönmesi lazım 11 e topalla sarp uyumsuz oynuyolar ve rakip takımlar ortsahamızı çok çabuk geçiyolar rijkard kaç maçtır ısrar ediyo bu ikili de ama ona da güvenıyorum bi yerde eger denk gelırde verdıgımız acıklardan 2-3 farklı gerıye düşersek (allah korusun) hezimete uğrayabiliriz tehlikeli bi maç erken gol atıp Samiyen'de farka gitmeliyiz geçen senenin öcünü almalıyız adamlar bizden aldıkları 6 puanla ligde kaldılar..

Geri
Üst Alt