TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Alpaslan Dikmen için 3-5 dakikalık sessizlik olucak mı maç başladığında? Bilen birileri varsa paylaşırsa sevinirim..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

son dakika : eskişehir teknik direktörü GS maçı öncesi iddalı konuştu "5'den az yicez"

:D :D :D

Es-es ofansı seven bir takım sanırım gol yeriz amacımız yeiğimizden fazla atmak olması gerek umarım ayhan oynar baros 11'de başlıyormuş gstv'de söylendi

Eğer diğer takımlara oynadıkları gibi oynarlarsa tarihi fark yerler rahat olalım

Youla oynamaz inşallah.

Büyük ihtimal yedek başlayacak. Sadece tek antrenmana katılmış. Eğer ilk 11 çıkarsa korku olacak içinde ve bu da lehimize olacak. Tek korkum maçın uzun süre berabere gitmesi ve berabereyken Youla'nun oyuna girmesi...

Merak ediyorum sadece

Biz daha Suleymanou Youladan korkuyorsak Avrupada karşımıza Villa,Vucinic gibi forvetler gelince(gelmeleri muhtemel) ne yapacagız?

Merak ediyorum sadece

Biz daha Suleymanou Youladan korkuyorsak Avrupada karşımıza Villa,Vucinic gibi forvetler gelince(gelmeleri muhtemel) ne yapacagız?

Bu soruyu dünde sormuştun kimsenin korktuğu felan yok ama adam ister gençlerde forma giysin ister eses te bir şekilde atıyor adam şansı bize tutuyor o kadar

Merak ediyorum sadece

Biri daha sormuştu ve dün de cevap vermiştim. Youla yıllardır TÜrkiyede oynuyor ve Türk futbolunu çok iyi biliyor artık. Geçen yıl Taner'in performansı mesela. Avrupada kimler gol atamadı bize ama Taner 4 büyüklere attı üstüne bize 5 gol attı. Mesele rakibi ve oynadığı platformu tanımak. Roma Basel'e yenildi ve Vucinic sahada yoktu. Karşısındaki defans da Çağdaş Atandı. Bu yüzden böyle bir kıyas bence kesinlikle yanlış. Youla Türkiyenin en hızlı 3 forvetinden birisi ve bizim stoperlerimiz ağır. Hele gol atamazsak uzun süre vereceğimiz açıkları değerlendirecektir bizim korkumuz da bu. Meira kimlere karşı oynadı ve durdurdu zamanında ancak Youla'yı durduramamıştı geçen yıl.

Bu yüzden açıkçası ben o forvetlerden çok Youla'dan çekinirim.

Nonda'nın akşam bir röportajını izledim, biz kazandıkça rakiplerimiz bize daha çok konsantre oluyorlar ve daha çok çaba sarfediyorlar dedi. Hakikaten öyle, Eskişehir'i de öyle bekliyorum Ali Sami Yen'de.

Kaliteli takımlara ekstra motivasyonla "daha daha güzel" oynuyoruz..Bu maçın olası sonucu hakkında bende epey rahat taraftarlarımızıdanım..

Nonda'nın akşam bir röportajını izledim, biz kazandıkça rakiplerimiz bize daha çok konsantre oluyorlar ve daha çok çaba sarfediyorlar dedi. Hakikaten öyle, Eskişehir'i de öyle bekliyorum Ali Sami Yen'de.

Ancak biz de rakiplerimizi eskisi kadar küçümsemeden oynuyoruz. Rijkaardın söylediklerinden de anlaşılıyor: En önemli maç önümüzdeki ilk maçtır diyor.

Eskişehir de morarıcak İnşallah :)

Bugün İdman Raporundan,

Dün takımla birlikte çalıştırılan Emre Aşık bu sabah koruma amacıyla özel olarak takımdan ayrı çalıştırıldı.

Bugün İdman Raporundan,

Dün takımla birlikte çalıştırılan Emre Aşık bu sabah koruma amacıyla özel olarak takımdan ayrı çalıştırıldı.

Sakatlanmasın diye çalıştırılmamıştır. Yarın oynar.

Evet Takım bu hafta güzelce dinlendi. 5 gün iyi süre hemde sakatlarımızın da hemen hepsi düzeldi. Takım Kasımpaşa maçında geri düşüp hakları bile gaspedildiğinde nasıl bir planla oynayacağını öğrendi.

........................Leo.............................

Sabri........Emre.........Servet.........H.Balta

...............M.Sarp.......Ayhan..................

.......................Elano............................

Keita.............................................Arda

....................Nonda..............................

2. Yarı........ Baros - Kewell - Aydın - M.Topal 'ı da duruma göre sokarız oyuna :)

Skor vermem ama çok gol atıcaz gibime geliyor.

Evet Takım bu hafta güzelce dinlendi. 5 gün iyi süre hemde sakatlarımızın da hemen hepsi düzeldi. Takım Kasımpaşa maçında geri düşüp hakları bile gaspedildiğinde nasıl bir planla oynayacağını öğrendi.

........................Leo.............................

Sabri........Emre.........Servet.........H.Balta

...............M.Sarp.......Ayhan..................

.......................Elano............................

Keita.............................................Arda

....................Nonda..............................

2. Yarı........ Baros - Kewell - Aydın - M.Topal 'ı da duruma göre sokarız oyuna :)

Skor vermem ama çok gol atıcaz gibime geliyor.

bence nonda yı yine 2. yarı sokar.Bu arada Elano yerine Büyücüyle

başlayabilir. :)

Geri
Üst Alt