TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Servet çok top şişiriyor.Hep pas düzenini bozuyor.Belki inanamayacaksınız ama Gökhan Zan'ı arıyoruz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Servet çok top şişiriyor.Hep pas düzenini bozuyor.Belki inanamayacaksınız ama Gökhan Zan'ı arıyoruz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | 2.Y

Olmadı sağlık olsun.

1 nusibet 1000 nasihattan iyidir sözü boşuna değil.

Haftaya da Fener 'in içeride Gençlere puan kaybedeceğini düşünüyorum. Liderlik böyle gider gelir...

Haftaya Fenerbahçe 1-1 Gençlerbirliği

Ankaragücü 1-3 Galatasaray olacak ahanda yazıyorum.Sonraki hafta Fener kimle oynuyor bilmiyorum ama kesin yenilecek.Biz ise 10 haftanın sonunda 6 puan farkla lideriz.

Fenerbahçe 2-4 Galatasaray

Goller:Lugano(41),Gökhan Gönül(72),Keita(31),Nonda(62),Elano(66),Nonda(81)

Kazım Keitadan iyi attığı toplar rakibe gidiyor z.şengül :D

İyi oynadık diyenlere şaşıyorum.Topu kontrol etmek iyi oynamak mı? Çok az pozisyon bulduk,şut yok neredeyse koca maç.Evet güçlü bir takımız ama ön taraf çalışmadıkça her takım bizden puan alabilir.Bugün sadece Keita çalıştı.En büyük hayal kırıklığını ise Kewell da yaşadım.Bu kadar kötü oynamak ona yakışmadı.

İlk yarı çok iyi oynadık,posizyona girdik ve topa hakimdik ancak son vuruşlarımız iyi değildi.Bunun nedenini ben biraz psikolojik olarak görüyorum zira dünki fenerin galibiyeti bugün oyuncularımızı 7de 7 yapma stresine soktu ve ardından bu bilinçaltı ile çıkılan maçda puan kaybettik.Golü yiyene kadar iyi top oynadık ama ilk golü buldukdan sonra gerisini getirmeliydik işte bu noktada bu 7de 7 yapma psikolojisi bizi skoru koruma içgüdüsüne ittiği için oyunumuzun bozulmasına neden oldu akabinde golü yememiz bizi anlamsız bir şekilde bozdu.

Bence golü yiyene kadar iyiydik ama golden sonra psikolojik bilinçaltı baskılar bizi malesef bozdu..

Maçın hikayesi aslında çok ilginç. İlk yarı sezonun en iyi oyununu oynadık ama sadece 1 gol vardı. İkinci yarı ise sezonun en kötü oyunu vardı. Çok isteksiz bir takım vardı. Malesef taraftar ve Rijkaard da takıma heyecan verecek bir aksiyonda bulunmadılar.

Sabrinin sarı kartı varken oyundan alınıp topal stopere sağa uğu sola hakan geçebilirdi. Orta Sahaya Elano veya forvete Baros takviyesi sabrinin yerine yapılabilirdi. Ama sağlık olsun. Tek sıkıntı her hafta üzerlerinde oluşan baskıdan az da olsa kurtuldu suyun öte yakası.

Sağlık olsun deyip önümüze bakmamız lazım çünkü daha oynanacak 27 maç var.

Ziya uctu iyice,keita nereee fenerbahce kulliyen nereee sfdfsfafdfagfag

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | 2.Y

Ankaragücü 1-3 Galatasaray olacak ahanda yazıyorum.Sonraki hafta Fener kimle oynuyor bilmiyorum ama kesin yenilecek.Biz ise 10 haftanın sonunda 6 puan farkla lideriz.

inş.:) haftaya lideriz:D gencler artık yenilecekse fenere yuh derim:rolleyes:

Fener bize gol atamayacak.ama biz 4mü atarız 5mi bilemem.İnanın puan kaybına üzülmüyorum.Kaç maçtır gol atınca geriye çekiliyoruz,topu şişirmelere başlıyoruz.Hatta Servet hep şişiriyor.Üzüntüm buna.

Kazım Keitadan iyi attığı toplar rakibe gidiyor z.şengül :D

Kazim sittin sene oynasa Keita'dan iyi olamaz ama pas ve orta konusunda Keita'yla yarisir.

Bugunku maçta Keita disinda 1 tane iyi adam yoktu!

İkinci yarı ilk yarıdaki kadar güzel oynayamadık ve galibiyeti kaçırdık. Ancak hiç önemli değil, biz takımımızı puan için sevmiyoruz. Biz takımımızı takımımız olduğu için seviyoruz. Kuşların kanadını yolup bu puan kaybını telafi eder Aslanlar. Maçı izleyen kuşların keita'yı düşündükçe dengeleri bozuluyordur bu adam bize ne yapacak diye..

İlk yarı rakibe göre çok daha iyi oynayan, ikinci yarı ise durgun bir Galatasaray izledik. İlk yarı maçı koparacakken maçın böyle sonuçlanması bizim açımızdan üzüntü verici tek durum. Ama ben bu beraberliğin iyi olduğunu düşünüyorum - bardağın dolu tarafından bakmak -.

Seri bozuldu ve oyuncularımız üzerinde ki baskı kalktı. Bence maçta ki en büyük kazancımız budur. Önce Strum Graz'ı Sami Yen'de sonra da deplasmanda Ankaragücü'nü yener, bu kısa süreli kaos'tan çıkarız diyorum.

Ben pekte uzulmuyorum dogrusu.Total Futbol oyle 1 ayda yerlesek degıl ya.Hem bu oyun tarzına uyan adam var uymayan adam var.Bence devre arası transfer olur.

Nonda mı 11 başlasın Baroş mu bundansonra görüşlerinizi alayım ?

Kesinlikle katılıyorum. Servet 2. yarı gereksiz yere uzun toplarla bize top kaptırdı.

Merak etmeyin arkadaşlar takım öyle ya da böyle fener den çok daha iyi oynuyor. Şampiyon olacağız içiniz ferah olsun. Haftaya seriye tekrar başlarız.

ve Liderliği alırız.

Ligtv çok şerefsizsin bişi demiyorum. BJK maçında Hakemin anası bacısı herşeyi 90 dk küfür oldu. Maç sonu tahrik eden EsEs küfürü 5 dk dır gösteriyorsuınuz!!

Bu arada Yazarlar da çok sevinmiş iyi ki PUan kaybettik yok GS zaten kaç haftadır böyleymişte Eskişehir ezmişte!!

Biz başka maç mı izledik. Adamların kendi hocası şans golü ile puan aldık diyor.

2. Yarı başı Keita atsa karşı karşıya maç 3-4-5 e giderdi.

Malesef şu bir gerçek 1. gol den sonra 2. golü atmazsan stres ve saçma gollerle maçı verirsin.

2. golü atsak Hızlı Baros da girince Keita - Baros fark olurdu.

olmadı.

İlk yarı çok iyi oynadık,posizyona girdik ve topa hakimdik ancak son vuruşlarımız iyi değildi.Bunun nedenini ben biraz psikolojik olarak görüyorum zira dünki fenerin galibiyeti bugün oyuncularımızı 7de 7 yapma stresine soktu ve ardından bu bilinçaltı ile çıkılan maçda puan kaybettik.Golü yiyene kadar iyi top oynadık ama ilk golü buldukdan sonra gerisini getirmeliydik işte bu noktada bu 7de 7 yapma psikolojisi bizi skoru koruma içgüdüsüne ittiği için oyunumuzun bozulmasına neden oldu akabinde golü yememiz bizi anlamsız bir şekilde bozdu.

Bence golü yiyene kadar iyiydik ama golden sonra psikolojik bilinçaltı baskılar bizi malesef bozdu..

İlk yarı 2.ye nazaran tabiki iyiydi.Ama kesinlikle çok iyi oynamadık.Pozisyon üretmedikçe ne kadar ilerde oynarsan oyna bir anlamı yok.2-3 tane pozisyon hatırlıyorum maçtan.Dün fb çok kötü oynamasına rağmen baya bi pozisyon buldu.Ne olursa olsun içerde bu şekilde puan verilmemeli.Kesinlikle bu maçtan dersler çıkarmaları lazım.Tekrar seri yapmamamız için hiçbir sebep yok.

Nonda mı 11 başlasın Baroş mu bundansonra görüşlerinizi alayım ?

Nonda'nın tam maçı çıkarabilecek kondisyonu yok.İkinci yarıda yoruldu ve etkili olamadı.baroşla başlayıp nondayı bitirici olarak sürmek gerekli şuanda ama baroşla oynarken de bugünkü ilk yarıdaki baskı gibi bir baskı yapamayız bunu da bilmek lazım

Bu kadar iyi bir Galatasaray'ı uzun süredir görmemiştim... Nasıl paslar öyle, sahaya dağılım.. Gitgide iyi oynuyor takım.. Barcelona stili yerleşiyor... Açık söylemek gerekirse, sezon başından beri en iyi topu oynadık... Şanssız bir gol yedik, eğer 2yi bulabilseydik bu maç 5, 6 olurdu... Eskişehir'e hakkını vermek lazım, çok sıkı takımlar... Sonuç üzücü elbet, liderliği kaptırdık ama problem yok, Galatasaray süper top oynuyor... İlerleyen haftalarda daha bitirici olacağız...

Leo Franco - 10

Sabri - 7

Servet - 5

Hakan - 7

Uğur - 5

Arda - 8 (çok çalım yapıyon be ustad)

Kewell - 6

Topal - 8

Sarp - 9

Keinta - 9

Nonda - 8

Aydın - 7

Baros - ?

bireysel baktığınızda şanssızlıklar oldu, ama kademe olarak süper oynadı Galatasaray. Savunma ve orta saha harikaydı, paslaşmalarda süperdi.. Sadece gol eksikti okadar...
thumbsupz.gif

Geri
Üst Alt