Türkiye Yanıyor

Hala bekliyorum. Şu hiçbir pilotun uçmak istemediği ''hurda'' uçakları bi anlatsana yav.
Cahilliğimi gidereyim istiyorum.
Malum koskocaman THK şube başkanlığı yapmış adamsın. Senden iyi kim bilecek.

Ben sana detaylıca bir dosya hazırlıyorum Onurcuğum :) Merak etme Mesela bir zamanlar başkan olan emekli bir hava tümgeneralimizin ailesi ile yediği haltları da anlatacağım. Bana özelden bir mail adresi verebilir misin?

Bu reklam 2007de çekildi değişen hiçbir şey yok hatta tam tersi daha da kötüye gittik. Şimdi böyle bi reklam çekemez mesela kimse :)

Aklıma Kurtuluş Savaşı'nda savaşacak malzeme bulamayıp kendi kendine üretmeye çalışan kahramanlar geldi.

Tüm ağaçlarımızı yaksalar da fidan dikecek toprağımız vardır; topraklarımız susuz kalsa da sulayacak kanımız vardır. Ateşin çocukları değil onun bunun çocukları. Prof.Dr Aziz Sancar

Bu sabah güneş görünmüyordu. Fethiye'den çektim
Screenshot_2021-08-05-15-40-55-716_com.miui.gallery.webp

Uçaklar 4 milyon dolar ile uçuşa hazır hale gelecekken neden hala adım atılmıyor diyorduk meğer emekli tümgeneralimizin ailesi ile yediği haltlardan dolayı uçaklar lanetlenmiş arkadaşlar.

Teşekkürler Levent bey değerli bilgi için

Çok sinirliyim günlerdir yanlış anlayıp yersiz atar yapıyorsam kusura bakılmasın ama konunun başından beri hala şu hükümeti savunma çabasında olanlar yüzünden sinir hastası oldum

Ersan Şen yine habertürk de suratları şamarı yapıştırıyor

Geri
Üst Alt