yahu senden fikrini soran kim allah aşkına, konuyu açan benim ve sonunun mutlu bittiğini söylüyorum. 2 yıllık 5 yıllık olayına türkiyede bakıyolar sadece. orda yazdım bak tekrar oku, adamlar benden kariyerimi ve daha önce yaptığım projjelerimi istediler. ben de onlara yapmış olduğum çizimlerin yüzlercesini yolladım. adamın aradığı şey 3 boyutlu modelleme+ animasyon. istersen lise mezunu ol adam yeteneklerine bakıyor. üstelik benim üniversitede okuduğum bölüm grafik tasarımı bile değil. ben tamamen farklı bi bölüm okudum. iç mekan tasarımı okudum ama 3 boyutlu çizim dersi aldım. fakat bu tek başına yetersiz. 3 senedir evde çizim yapıyorum. bunlardan en iyilerini onlara yolladım ve beğendiler. benim 4 sene okumam ya da 2 sene okumam beni daha iyi ya da daha kötü çizimci yapmaz.
benim 1 dk daha durup durmamamında bir önemi yok. bu bir prosedür. bana kalsa bu akşam gideyim, öyle işlemiyor. eğer dikkatlice okusaydın tahminen 2020 ocak ya da şubatında iş başı yapmış olurum diye de belirttim. süreç onların tavrına ve hızına bağlı. bana değil. bu hız bana bağlı olsaydı 25 yaşına kadar beklemezdim zaten