UEFA Galatasaray'ın FFP Anlaşmasının Yeniden İnceleneceğini Açıkladı

Bi yakamizdan dusun lan sizin yuzunuzden stopersiz forvetsiz oynuyoruz

Yeniden inceleme kararının mantığı yokki o zaman.

Milan çok daha fazla zarar etti ve onlar da ceza almadı biz de uymadık ve bir karar alındı.

Yanlış belge durumu yoksa saçma.
kesinlikle birileri kaşıyor bu durumu. bizim de milan gibi uefaya karşı sert olmamız lazım gerekirse cas a şikayet etsinler çocuk oyuncağına çevirdiler iyice böyle yavşaklık olmaz. 50 bin kişi şu uefanın kulağını küfürlerle çınlatma vakti geldi

Bizim sorunumuz aslinda baska . Uefa nin kendi icinde yasadigi ikilem de bu

Sorun su .. biz bir anlasma yapmistik fakat onun suresi icinde yaptirimlara uymadik , bilakis daha da uzerine gittik

Baskanin surekli durumu anlatirken "biz gittigimizde kesin yasaklanacaksiniz , 1 seneyle kurtarmaya bakin.." demesi zaten dogruydu

Yapilan anlasmanin fail olmasindan sonra tekrar daha uzun sureli anlasma yapilmasi tum teamullere aykiri
Evet de sonuçta men vermeyen uefa kurallara uymamış olmamıza rağmen.

Ee kararı veren onlarsa bizim suçumuz ne.

Elbette ki yeni bir karar alinana dek mevcut olan gecerli

Ki inceleme safhasinda da alt kurul bu son anlasmayi degistiremez kaldiramaz

O incelemesini yapip karar yani icra kuruluna gorusunu bildirecek

Icra kurulu da tekrar bir karar alacak , iste o esnada su an yururlukte olan karar kalkacak

Bir eksik inceleme ve hata yapmislar . Duzeltecekler

Nesini anlamadiniz anlamadim ki . Uefa zaten hatali bir karar aldigini inkar etmiyor ki

Duzeltip kesinlestirecekler
Bu mağduriyete sebep olur mesele o.

Uymadık evet ama ceza da vermediler hatalı onlar ortada bir hata varsa.

Olumsuz birseyler cikmaz bence

Bu serefsizlerin istedigi maddelere uyacagiz diye forvet transferi yapamadik bos yapmasinlar

Valla bıktırdın savunma şu herifi.

Burda önemli bir durum var hala Koç diyorsun.

Bana saldırmadan ya da başkalarına saldırmadan önce bir içimize bakalım. Aşağıda alıntıladığım arkadaşların iddialarının altı Ali Koç yapmıştır iddialarından daha destekli!

Mustafa Cengiz dinozorları kızdırdı. Cengiz’i yollamak için dinozorlar şikayet etmiş olsa şaşırmam.

Cengiz Liselilerle kavgali oldu slak Uefa kapida. Ulan derin GS ulan DERİN GS

niye review ettikleri acik bence
verdikleri ceza ancak agirlastirilabilir kalkip da onceden ceza verip tekrar settlement agreement yaptiklari takimin cezasini hafifletecek halleri yok
ins men fln cikmaz

Bu arada ben ihtimaller uzerinden konusuyorum , bu olacak su olacak demiyorum

Cok yonlu bir mesele cunku , tek bir taraftan sonuca ulasilamiyor bu islerde

Ama benim mantigim kesinlikle bir sezon dahi olsa yasak yememiz gerektigini soyluyor

Sebebi de yasak yedigimiz donemde imzalanan anlasma yururlukteyken halen ciddi bicimde ihlal etmemiz

Geri
Üst Alt