Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan
Manisalı Sezer ve Ufuk
Manisaspor Başkanı Kenan Yararlı ile görüştüm. Aynen aktarıyorum;
‘Galatasaray bize yanlış yaptı. Büyük takıma yakışmayan davranış biçimleri sunarak oyuncularımızı ölü fiyatına almak istediler. Görüşme isteklerinin hiç birine hayır demedim.
Önce Adnan Polat benden Sezer ve Ufuk’u istedi.
Adnan Sezgin sizi arar konuşun dedi...
Olur dedim...
Konuştuk askıda kaldı!
Oyuncu takası yapalım dediler... Mehmet Güven, Alpaslan...
Para dedim, yok dediler!...
Aradan zaman geçti...
Bu arada Sezer bana geldi; Başkanım bizi ucuza vermeyin benim için en az 3 milyon euro isteyin ki Manisaspor da kazansın dedi...
Sonra Polat ve Sezgin beni İstanbul’a çağırdılar. Kalktım gittim.
Yine aynı tavrı sergileyip işi parasız takas yoluyla bitirmek istediler. Ben de biraz para verin, bizim de paraya ihtiyacımız var. Ayrıca elimizde çok da genç yetenek var. Yani kadromuz zaten şişik, sizin futbolcularınıza da pek ihtiyacımız yok, dedim...
Sonunda;
Sezer ve kaleci Ufuk’a karşılık 2.750 milyon lira ve Mehmet Güven’le Alpaslan’ı istedik...
Konuşma bitti.
Manisa’ya döndüm.
Sezer ve Ufuk mızıklanmaya başladılar... Galatasaray’a gitmek istiyoruz dediler... İşin çivisi çıktı.... Çocukların aklı çelindi ve verimsizlik başladı.
Sezon açıldı Hocamız Mesut Bakkal geldi;
Başkanım ya satın ya vaz geçtiğinizi söyleyin. Çocuklar huzursuz, ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Satacaksanız ona göre kadro yapayım dedi.
Çare olarak Sezer ve Ufuk’u kadro dışı bıraktık ki takım içi dengeler bozulmasın!
Durum budur.
Galatasaray kanadıyla da konuştum;
Her seferinde Sezer ve Ufuk transferinin henüz bitmediğini söylediler.
Niyetleri var ama tavırlar yanlış.
Futbolculara da Manisaspor’a da yazık.
Ancak Galatasaray da haklı.
Adnan Sezgin de şöyle diyor;
‘Sezer ve Ufuk altı ay sonra serbest olacak ve bedavaya gelecekler neden şimdi para verelim...’
O da haklı!
Bence bu transferler olur ama...
Osman Tanburacı