GSC Haber Uğurcan Çakır, 27.5M€ Karşılığında Galatasaray'da

Tamam kaleci için son güne kalmak kötü oldu da, abi noluyor anlamıyorum. Bir yangın ortamı var medyada. Bence gayet iyi transferlerimiz var. Uğurcan da Türk olması, yaşı ve maaşı itibariyle fena olmadı.

Diğer yandan Trabzon'a veda açıklaması da gayet karakterli bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Ekmeğini yediği yer için elinden geleni yapacağına eminim. İçimizde büyüttüğümüz yavşaklar gibi her gittiği takıma yağ çekececeğine bu duruşu takdir ederim

Bu kadar para kaleci icin verdigimize gore ?

Ederson ilk tercihmi değildi yada martinez veya diğer adayları ikna edemedikmi sizce

Bu kadar para kaleci icin verdigimize gore ?

Ederson ilk tercihmi değildi yada martinez veya diğer adayları ikna edemedikmi sizce
Martinez, Lammens kabul etmedi. Eserson'da maaşı yüksek diye istenmemiş total maliyet olarak fazla oluyormuş, Restes'i Uğurcan yüzünden almamışız.

Martinez, Lammens kabul etmedi. Eserson'da maaşı yüksek diye istenmemiş total maliyet olarak fazla oluyormuş, Restes'i Uğurcan yüzünden almamışız.
Ben yerli fetişi olan biriyim herzamanda söylerim kaliteli yerliyi buldunmu alacaksın
Bizimle ismi geçenlerde martinez ve donna disinda top class maç alan kaleci yoktu
Ederson iyi kaleci ama çokta dengesiz bir kaleci ve yasi 32
Yabancı kaynaklar maas ve bons ne açıkladı acaba ? Hic takip etmedim
Ama bizim taraftar paradan bagimsiz edersonu ugurcana tercih ediyorsa futbol izlemesin daha iyi

Ben yerli fetişi olan biriyim herzamanda söylerim kaliteli yerliyi buldunmu alacaksın
Bizimle ismi geçenlerde martinez ve donna disinda top class maç alan kaleci yoktu
Ederson iyi kaleci ama çokta dengesiz bir kaleci ve yasi 32
Yabancı kaynaklar maas ve bons ne açıkladı acaba ? Hic takip etmedim
Ama bizim taraftar paradan bagimsiz edersonu ugurcana tercih ediyorsa futbol izlemesin daha iyi
Bonus ile 13-15 civarı bonservis, maaşı 8-10 civarı Ederson. Ederson toplam maliyeti Uğurcan'dan yüksek.

Bonus ile 13-15 civarı bonservis, maaşı 8-10 civarı Ederson. Ederson toplam maliyeti Uğurcan'dan yüksek.
İngiliz gazeteciler bizim icin yazarken 8 milyon pound maas diyorlardı, muhtemelen maaşında inmedigi icin almadık biz yoksa bons rakamı sorun olmamıştır
Bilinclimi yapıldı bilmiyorum ama yabancı hakkı icin 3 tane yer açıldı umarim degerlendiririz

karadeniz mafyasina parayi yedirdin abv yönetim diye, y

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel kazik yemisiz... Ulan bu Parayi verecegine Günayla devam ederim..

Yaş 29
35-36'ları görür inşallah biz de
Çok başarılı olmasını bekliyorum

Allah sizin belanizi versin lan, ilk kötü macinda bu bonservisin altinda ezilecek, utanmadinizmi bu parayi verirken? Allah korkusu yok mu kimin cepine girdi bu paralar? Günaydan yani 27.5 milyon fark mi var aralarinda? Bu parayi verecektiniz cok daha üst düzey kaleci gelirdi.

uğurcana verilen paranın transferin son günüyle filan ilgili olduğuna aska inanmıyorum

çok önceden planlanmış, anlaşılmış ve dursun bu yüzden diğer transferleri oyalamış ve son dk sıkıştık süsü verilerek bu para trabzona aktarılmış

osimhen geleli 1 ay oldu

1 ayda 60 milyon bonservis verdik

peki soruyorum bu 1 ayda minimum 60 milyonu olan ve en büyük önceliğim kaleci diyen takım hangi kalecileri alabilirdi

allah aşkına yorum yapın
Burada yanlis dusundugun nokta bizim yoneticilerin plan yapabilmesi. Bu adamlar bir saat sonrasini planlayamaz.

Yattım kalktım hala hazmedemiyorum, abv alçak hırsızlar, namussuzlar

Ugurcan yillardir avrupanin top küluplerinde oynamis olup sampiyonluk görmus bir kaleci olup cidden worldclass biri olsa bu fiyati bir nebze anlardim ama sen Süper Ligden Milli takimin ikinci kalecisini aliyorsun oda turkiye ic transfer rekoru kirarak. Bunun neresi mantikli olabilir? Dursunun da israrla bu transferi istemis olmasi insanin farkli farkli senaryo yazmasina neden oluyor. Bu transferde cok net belli bir dolaplar döndü. Kimse ugurcan icin böyle rakamlar vermezdi, son gün transferi diye gecmeyin yinede bu fiyat imkansizdi

Geri
Üst Alt