ultrAslan'dan Açıklama: "Koç Holding mi büyük, TBMM mi büyük"

Türkiye Futbol Birinciliği eleme usulüyle oynadığından hesaba katılmayıp sadece Milli Küme'yi dahil edebilirler. Zira Türkiye Futbol Birinciliği'ni sayarlarsa Türkiye Kupası Şampiyonluklarının da önü açılır ki bunu ne Tff ne de Fb ister.

Evet öyleydi ama bence dün o ziyaret bunlara ket vurdu. Ankara Demir başvurmuş mesela. O sayılmaz ise niye o sayılmadı bu sayıldı hani Türkiye şampiyonluğuydu denilir. Bence ya hepsi sayılacak ya da hiç birisi, ortası yok.

Ayrıca Beşiktaş'ın Türkiye Futbol Birinciliğinden 2 şampiyonluğu var eğer o sayılmazsa Beşiktaş hala 3 yıldızda kalacak bu sefer onlarda karşı çıkar çünkü onlarında işine gelmez.

Evet öyleydi ama bence dün o ziyaret bunlara ket vurdu. Ankara Demir başvurmuş mesela. O sayılmaz ise niye o sayılmadı bu sayıldı hani Türkiye şampiyonluğuydu denilir. Bence ya hepsi sayılacak ya da hiç birisi, ortası yok.

Ayrıca Beşiktaş'ın Türkiye Futbol Birinciliğinden 2 şampiyonluğu var eğer o sayılmazsa Beşiktaş hala 3 yıldızda kalacak bu sefer onlarda karşı çıkar çünkü onlarında işine gelmez.
Ben zaten bunların hepsine katılıyorum,onda sorun yok. Sorun hak ve hukuk sisteminde,daha doğrusu ülkeye özgü günübirlik çıkarlar uğruna oluşturulan,delinen sistemde.

Ayrıca TFF'ye gönderilen dilekçe gayet iyi hazırlanmış görünüyor. Tek eksik bunu bile yayamamış olmamız. Organize olamıyoruz şikeciler gibi. TFF'nin bunu hasır altı etmesine göz yummamak lazım(dı).

Ben zaten bunların hepsine katılıyorum,onda sorun yok. Sorun hak ve hukuk sisteminde,daha doğrusu ülkeye özgü günübirlik çıkarlar uğruna oluşturulan,delinen sistemde.

Ayrıca TFF'ye gönderilen dilekçe gayet iyi hazırlanmış görünüyor. Tek eksik bunu bile yayamamış olmamız. Organize olamıyoruz şikeciler gibi. TFF'nin bunu hasır altı etmesine göz yummamak lazım(dı).

Dilekçe iyi ama eksikleri mevcut. Ayrıca bunu resmi siteden yayınlamaları lazımdı ya da uA'ya verip açıklamalarına ekletmeleri lazımdı.

erolun kovulmasi , diğer kulüplerin isin içine girmesi, itirazlar vs derken olay aslında suyu bulandirip 3. olan fenerin önünü açıp şampiyon olmasını sağlamak mi acaba.
10 günde verilebilecek bir cevap degil, keza TFF veya tahkim kim olursa hadi tamam bitti verdik artik 28 şampiyonluğunuz var da diyemez.

ve ve ve diyorum ki eğer bu şampiyonluklar kabul edilirse özellikle 51 yılı o tarihlemilgili bilerek ve isteyerek hükmen mağlup olan fenerin aileden dolayı cezalandırılmasını istememiz gerekiyor.

erolun kovulmasi , diğer kulüplerin isin içine girmesi, itirazlar vs derken olay aslında suyu bulandirip 3. olan fenerin önünü açıp şampiyon olmasını sağlamak mi acaba.
10 günde verilebilecek bir cevap degil, keza TFF veya tahkim kim olursa hadi tamam bitti verdik artik 28 şampiyonluğunuz var da diyemez.

ve ve ve diyorum ki eğer bu şampiyonluklar kabul edilirse özellikle 51 yılı o tarihlemilgili bilerek ve isteyerek hükmen mağlup olan fenerin aileden dolayı cezalandırılmasını istememiz gerekiyor.

Hocam ne 1951'i ?

Adamlar dünyanın gözü önünde tescillenmiş şike yaptılar ceza almadılar sence döner 70 yıl öncesinin cezasını mı keserler?

Kendi silahıyla vuracaksın. 51i isteyen şikeyi kabul eder diyeceksin amaç yavsaklık

Güler geçerler, yanında eşantiyon 9 şampiyonluk alırlar. GS kuru fasülyedir hiç bir yerde hakkını savunamaz, ezilir. FB ne isterse o oluyor biz de burada bir taraflarımızı yırtıyoruz önce GS'nin başına GS'ye hizmet etmek isteyen adam gelecek işbirlikçi değil.

yeşildirek diye bir takım ve bafra gençlik mi ne şampiyonluklar için başvuruda bulunmuş. Aziz Nesin yaşasa o bile şaşardı.

ne çin işi ne japon işi nede yapan iki kişi
bunu yapan çok kişi yapılanda türk işi
sorma bana ne olacak bu işlerin gidişi.:berkan::berkan:

koç holding büyük kesinlikle
TBMM artık çankaya tarım orman müdürlüğü kadar fln bir etkiye sahip

Beyler kanun, hukuk, yasa, Meclis, tahkim gibi kavramlar bizde yok anlayın artık nasıl bir muz cumhuriyeti olduğumuzu, gücü yeten istediği kararları aldırır bu ülkede. Biz bu skandal karar açıklanırsa direk olarak başka bir ligde oynamak üzere adımları atıp gerekeni yapmalıyız, bu karar düzeltilmedende tekrar lige dönmemeliyiz. Bu şımarıkların olduğu ligde zaten işimiz olmaz tinerci ve hamsilerle dalaşıp dursunlar bizden uzak dursunlar bu şikeciler

Sinek küçük mide bulandırır bu sikeci takım ortalığı karıştırıyor .Ligden çekilelim tamam da o işler kolay mı bjk zaten bunların kapısının köpeği Rize Sivas Hatay Kasımpaşa Karagümrük hepsi sikebahceden yana olur .Ülke her anlamda kaosa gidiyor.Hic birşey mi iyi olmaz eğitim sağlık tarım ekonomi futbol hepsinde sistemsizlik sistem olmuş .

Yahu ligden çekilmek nedir. Aasla yapamayız. Ama sert bir uygulama yapılmalı. Maç yayınlarımızı ulusal bir kanala anlaşarak sayabiliriz. Bırak taraftarımızı Türkiye'nin büyük bir bölümü maçlarımızı izler ve alan kanal zaten her türlü kar eder. Lafla değil icraatla tepkiyi koymaliyiz

Yayın havuzundan çekilmek tüm anadolu takımlarını öldürür ve bu karar çıkarsa yapmamız gereken ilk şey. Hukukun uygulanmadığı yerde anarşi başlar tüm ihtimaller masada olmalı sürekli aynı şeyi tekrarlıyoruz ama durum bu.

Sinek küçük mide bulandırır bu sikeci takım ortalığı karıştırıyor .Ligden çekilelim tamam da o işler kolay mı bjk zaten bunların kapısının köpeği Rize Sivas Hatay Kasımpaşa Karagümrük hepsi sikebahceden yana olur .Ülke her anlamda kaosa gidiyor.Hic birşey mi iyi olmaz eğitim sağlık tarım ekonomi futbol hepsinde sistemsizlik sistem olmuş .
forumlarında beşiktaşa saydırıyorlar niye bu konuda ses çıkarmıyor diye.

hürriyet gazetesi fenerin borazanı gibi milliyet gazetesi biraz dalgaya vurmuş yeşildirekde şampiyon sayılalım demiş trabzonlularda otuza yakın şampiyonluk var demiş. bu gidişle 91 yılda 191 şampiyon çıkacak.:ayyas::ayyas:

Geri
Üst Alt