Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.944
- 12.884
- 2.538
Maçtaki tepkileri yersiz bulsam da bu açıklama daha da yersiz olmuş. Siz Gs'nin sahibi misiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 ay önceki mevzu için niye şimdi ıslıklandı usta?Yediği ıslığın form durumuyla alakası yok iki ay önceki mevzudan yedi.
İlk gün tepki olsaydı oyuncuyla kulüp arasında geri dönülemez yola girilirdi taraftar iyi niyet bekledi göremeyince ilk fırsatta çöktü tepesine.2 ay önceki mevzu için niye şimdi ıslıklandı usta?
Alakasız usta.İlk gün tepki olsaydı oyuncuyla kulüp arasında geri dönülemez yola girilirdi taraftar iyi niyet bekledi göremeyince ilk fırsatta çöktü tepesine.
Normal ve doğru bir açıklama.ultrAslan'dan Barış Alper Yılmaz açıklaması: "Liverpool maçını Barış'ın kazandırdığı penaltı ile kazandık. Böyle bir oyuncuyu formsuz ya da kötü oynadığı bir maçta, hele hele bir Şampiyonlar Ligi maçında galipken tepkilerin odağına koymak camiamıza birşey kazandırmayacaktır."
Ekli dosyayı görüntüle 306133
Ekli dosyayı görüntüle 306134
2 ay önceki mevzu için niye şimdi ıslıklandı usta?
Yediği ıslığın form durumuyla alakası yok iki ay önceki mevzudan yedi.
Tribün ortamında 3-0 öndeyken en rezil oyuncu bile alkışlanır kimsenin o geceki performansı umurunda bile olmaz. Taraftar işlerin Barış olmadanda halledilebileceğini gördü olay bundan ibaret.Çıkıp Osimhen gibi oynasa yine de ıslıklanacak mıydı peki? Cevap hayırsa demek ki ıslığın yarısı da o olay üstüne bir de düşük formda olmasından kaynaklanıyor.
Bu nasıl mantık ya? Liverpool maçında neden isliklanmadi o halde?Yediği ıslığın form durumuyla alakası yok iki ay önceki mevzudan yedi.
Üstat bence gayet normal ve demokratik bir tepki. İşin içinde küfür olmadıktan sonra.konuyu ben mi anlamiyorum bilmiyorum da kendi oyuncusunu yuhlayan taraftari hic anlamadim
tarik camdal buna dahil
ana okul ilk okul oldugu icin degil de bunlarda hani insan ya o yuzden dedimÜstat bence gayet normal ve demokratik bir tepki. İşin içinde küfür olmadıktan sonra.
Yıllar önce BJK taraftarı takımın kötü gittiği bir dönemde eski İnönü stadında maç öncesi bizim takım el ele diye tüm takımı tribüne çağırıyor. Takım gelince de hepiniz O.Ç. yani yanlış olan bunlar.
Kötü oynayan da bir zahmet ıslıklanmaktan alınmayacak. Burası ana okulu, ilkokul değil.
Neyin mantığı ya herhalde tribündekiler mal hiçbir şey bilmiyorlar Liverpool maçından sonra oynadığı ilk maçta ıslıklayalım dediler o vakit.Bu nasıl mantık ya? Liverpool maçında neden isliklanmadi o halde?
Bir duruşunuz olsun