GSC Haber ultrAslan'dan Barış Alper Yılmaz Açıklaması

bir kere fikrinin saçmalığı şurdan anlaşılıyor ki siyah ile beyazı , elma ile armutu , leyla ile mecnunu falan ayırt edemiyorsun stefan efendi
sezon başı hazırlık kampına katılmayan ve transfer olacağı kesin bir oyuncuyu ki napoli ilen tek bağı kağıt üzerinde olan bir adamı ,
transfer döneminin sonunda alternatifini bulamayacağın bir süre içerisinde beni salın gideyim salmazsanız antremana çıkmam diyen bir adamla bir tutuyorsun
yani saçma da olsa tüm fikirlere açık bir platform burası evet ama saçma fikirlerinle millete akıl verdiğin zaman olayın rengi başka yerlere gidiyor baya gülünç oluyor haberin olsun
Sacmalik falan yok. Oyuncular çeşitli sebeplerden dolayı baska takımlara transfer olmayı isteyebiliyorlar. Boey'de devre arasında Bayern'e transfer olmak icin inat etmişti.
Baris sezonun ilk iki macinda takimin belkide en iyi oyuncusuydu. 10 milyonluk teklif alinca hata yaptı, siz nasil kizdiysaniz bende kızdım tabiki. Ama bu transfer gerçekleşmedi ve Baris takımda kaldı. Bu saatten sonra Baris'i yuhalamanın, isliklamanin, degersizlestirmenin Galatasaray'a hiç bir faydası yok. Transfer olayını devamlı gundemde tutarsan, Baris'in üstünde baski yaratırsın; bir oyuncu baski ve stresle basarili olamaz. Oyuncuyu kazanmaya mi yoksa cezalandırmaya, kaybetmeye mi calisiyoruz ?

Napoli taraftarı olsak 100 milyon veren Arap kulübüne gitmem 75'e beni Galatasaraya verin diyen oyuncuya kaçımız hain gözüyle bakmayız?
Hocam osiyle barışın ne alakası var allah aşkına

Conte adamı istemiyo gideceği net zaten,ilk sene arabistana celsiye transferi napolinin fazla bonservis isteğinden dolayı iptal oluyo ve kiralık bize düşüyo

2.sene yine napolide kalmayacağı net,75ten fazla teklif verilemez adamın serbest kalma bedeli var,al hilal napoliye 100 verip osiye 40 vereceğine kafayı çalıştırıp napoliye 75 osiye 65 verseydi ya,biz de al hilal de 75 verdi (tek fark onlar peşin biz taksitle ödemek istiyoduk) maaşı da onlar kadar vermedik ama yine hatırı sayılır bir rakam verdik osi de bize geldi napolilik bir durum yok ki yani,daha adama coconat rezilliği falan yaşattılar itibar suikasti yaptılar onlarda cabası,osinin napoliye bir yanlışı yok

Bu barış ise satılmak istenmeyen,kadroda düşünülen,yerli olması sebebiyle tüm planların denklemlerin üzerine yapıldığı biri,üstüne transferin kapanmasına da çok az bir süre kalmıştı ve türlü kepazelikler yaptı

Hatta bunun halt yemesi yüzünden neom teklifi yükseltir 40ın üzerine çıkar da vermek zorunda kalırız diye yerlide gümlememek için uğurcana da 30 küsür bayıldık herif komple zarar ziyan yaw

Şimdi gelinen noktada biz hem 40 milyondan olduk,hem uğurcana 30 vermiş olduk,hem gittik bunun yaptığı saygısızlığı affetmiş cezasını kesmemiş olduk,hem maaşını 6 m euro gibi ultra fahiş bir rakama çıkartmış olduk,hem bundan sonrası için başka topçulara ekran karartıp kulübe saygısızlık yapıp zam koparmayı yol olarak gösterip ayağımıza sıkmış olduk,üstüne tuncay maldan gibi protez saçlı birinin sağda solda biz alacağımızı aldık diyip yaptıklarını yanına kar bırakmış olduk,bir de tüm bunların yanı sıra sahada hayalet gibi dolanan bu zatın da sırtını sıvazlayalım der olduk

Saygı,ahlak,vefa,kurumsallık bilen,kendine özsaygısı olan kişilerin bu durumu sindirememesinde en ufak bir yanlış yok

Hocam osiyle barışın ne alakası var allah aşkına

Conte adamı istemiyo gideceği net zaten,ilk sene arabistana celsiye transferi napolinin fazla bonservis isteğinden dolayı iptal oluyo ve kiralık bize düşüyo

2.sene yine napolide kalmayacağı net,75ten fazla teklif verilemez adamın serbest kalma bedeli var,al hilal napoliye 100 verip osiye 40 vereceğine kafayı çalıştırıp napoliye 75 osiye 65 verseydi ya,biz de al hilal de 75 verdi (tek fark onlar peşin biz taksitle ödemek istiyoduk) maaşı da onlar kadar vermedik ama yine hatırı sayılır bir rakam verdik osi de bize geldi napolilik bir durum yok ki yani,daha adama coconat rezilliği falan yaşattılar itibar suikasti yaptılar onlarda cabası,osinin napoliye bir yanlışı yok

Bu barış ise satılmak istenmeyen,kadroda düşünülen,yerli olması sebebiyle tüm planların denklemlerin üzerine yapıldığı biri,üstüne transferin kapanmasına da çok az bir süre kalmıştı ve türlü kepazelikler yaptı

Hatta bunun halt yemesi yüzünden neom teklifi yükseltir 40ın üzerine çıkar da vermek zorunda kalırız diye yerlide gümlememek için uğurcana da 30 küsür bayıldık herif komple zarar ziyan yaw

Şimdi gelinen noktada biz hem 40 milyondan olduk,hem uğurcana 30 vermiş olduk,hem gittik bunun yaptığı saygısızlığı affetmiş cezasını kesmemiş olduk,hem maaşını 6 m euro gibi ultra fahiş bir rakama çıkartmış olduk,hem bundan sonrası için başka topçulara ekran karartıp kulübe saygısızlık yapıp zam koparmayı yol olarak gösterip ayağımıza sıkmış olduk,üstüne tuncay maldan gibi protez saçlı birinin sağda solda biz alacağımızı aldık diyip yaptıklarını yanına kar bırakmış olduk,bir de tüm bunların yanı sıra sahada hayalet gibi dolanan bu zatın da sırtını sıvazlayalım der olduk

Saygı,ahlak,vefa,kurumsallık bilen,kendine özsaygısı olan kişilerin bu durumu sindirememesinde en ufak bir yanlış yok
Ben bir bağlantı kurmadım,sadece bakılan yere göre kahramanlık hainlik gibi kavramların değişkenlik gösterebileceğine vurgu yaptım.Yazdıklarına katılıyorum,hiç bir zamanda BAY'ın futboluna ısınamamış biriyim.Fiziki düşüş ve yaş ilerledikçe değerinin düşeceğini gelen ilk makul teklifte satılması gerektiğini defalarca yazdım.

ultrAslan'dan Barış Alper Yılmaz Açıklaması​

kisspng-ren-tv-television-channel-sts-logo-5ae9f264c971d8-1164207715252813808251-removebg-preview.png

Ultraslan sürekli taraftarı b.klayacağına bilerek koşmayan, mücadele etmeyen Barış’a laf etsin.

Barış her zaman iyi oynamadı ama her zaman iyi mücadele etti. Frankfurt maçından bu yana ise mücadelesi eksik. Rakibi takip etmiyor, öndeki baskıda yok. Belli ki bir sivri zeka “Kendini riske atma, yıpratma” falan demiş. Oynamadığı süreden sonra sonradan oyuna girdiği Eyüp maçının son 35 dakikasında yaptığı mücadeleyi sonraki 7 maçın hiçbirinde göremedik. Liverpool maçında aldırdığı penaltıyı konuşuyor herkes de 2-3 tane benzer pozisyonu nasıl hiç ettiğini konuşmuyor. Beşiktaş ve Frankfurt maçlarında resmen maçı sattığını konuşmuyor.

Adam o menajerinden ayrılacağına, üstüne tonla zam aldı ve berbat oynamasına rağmen hala oynuyor.

ultraslan ciddiye alınacak bi kuruluş değil

aynısını çocukluktan fenerli herif içinde yaptılar 1 yılda benficadan koşarak geldi

Ben bir bağlantı kurmadım,sadece bakılan yere göre kahramanlık hainlik gibi kavramların değişkenlik gösterebileceğine vurgu yaptım.Yazdıklarına katılıyorum,hiç bir zamanda BAY'ın futboluna ısınamamış biriyim.Fiziki düşüş ve yaş ilerledikçe değerinin düşeceğini gelen ilk makul teklifte satılması gerektiğini defalarca yazdım.
Bakılan yere göre kahramanlık değişirse

Atalanta aynı durumdaki lookmanı satmayıp kadro dışı bırakır,sonrada aynı ücrete it gibi oynatır

Sen ise barışın maaşını 6 milyona yükseltip "oynatamazsın", bir de gönlünü hoş etmeye çalışıp ağız kokusunu çekersin

'Liverpool maçını kazandırdığı penaltı ile kazandık'.. Ne güzel değil mi? Barış efendi tek başına oynadı, penaltı kazandırdı, gol olunca da maç bitti.. Diğer oyuncular hiç bir şey yapmadı.

Hastasıyım böyle tek pozisyon üzerinden oyuncu güzellemelerine.. O zaman ben de şöyle bir örnek vereyim tek pozisyon üzerinden.. Frankfurt maçını Barış yüzünden kaybettik.. Golü kaçırmasaydı 2-0 olacaktı. Ne yapacağız şimdi?

Bu adam keyfe keder, bahanesiz idmanlara çıkmadı ultraslan.. Ne anlatıyorsunuz siz yahu? Ee efendim oyuncuyu kazanmak lazım, eleştirmeyelim, tepki göstermeyelim..

Adamın suratına, mimiklerine, hareketlerine baksanıza yahu..Hiç kazanılmayı isteyen bir oyuncu görüntüsü var mı?

Geri
Üst Alt