ultrAslan'dan Çağrı!

2006 yılında 4 haftalığına almıştım. Ondan beri asla almam bu Fener yalakası Şansal’ın başı çektiği kurumun dekoderini.

Gider paşa paşa paramı verir çayımı içer cafelerde izlerim, izledim.

Burada ki bütün Galatasaray taraftarlarınada aynısını yapmasını rica ediyorum. Varsa yakında cafe orada, arkadaşınızla, veya en kötü imkanı olmayan da ip tv falan izlesin netten. Şu ahlaksızlara para kazandırmayın.
Hayatimda gordugum en mantiksiz yorumlardan biri.

Bir de bilim adami olacaksin

beini zaten sattılar çokta umrunda değil bein siyasetin dolayısıyla tff nin :)) amaç başağı şampiyon yapıp katara okutmak boş iş yani beinle uğraşmak

Baştan söyleyeyim; Yaklaşık 5 yıldır Digitürk kullanmıyorum. Sebebi düşmanlık değil, futbola para harcamak istemiyorum.

Ancak; Bein iptali çözüm değil, aksine kötü. Bein olmasa şu an bizim lig Yunan Liginden farksızdı. Her geçen daha rezilleşen yönetimlere rağmen eğer bu lig ayaktaysa bu Bein sayesinde.

Bein bugün ülkemizden ayrılsa anlarsınız bu dediğimi. Haa derseniz ki, "ben Yunanistan hatta Sırbistan,Romanya seviyesinde lig istiyorum kardeşim" ona bir şey diyemem.

önceligimiz ultraaslan gibi bi olusumu gs taraftarının sözcüsü olarak göstermemek gerek. kendı aramızda yapılanmalıyız

Zaten iptal ettireceklerin de en büyük sıkıntısı taahhüt. Boşuna yeri gelince cafe de izlemedim.

Evde taahhütsüz Teledünya ve yine ayda 19 TL. ödediğim Kablonet taahhütsüz ve sınırsız fiber internet var.

10 mb. hız, 15 mb. AKK bana yetiyor, zamanında denk getirip aldıydım, şu an yeni abonelere verilen bir paket değil ama yasa gereği ben istemediğim sürece bu hizmeti artık kullanamazsınız diyemiyorlar, arayıp şöyle kampanya var size bunları verelim diyorlar, istemem diyorum çıldırıyorlar.

Var mı özgürlük gibisi.

300 bin kisi iptal etsin bak nasil ise yariyor!

Zaten iptal ettireceklerin de en büyük sıkıntısı taahhüt. Boşuna yeri gelince cafe de izlemedim.

Evde taahhütsüz Teledünya ve yine ayda 19 TL. ödediğim Kablonet taahhütsüz ve sınırsız fiber internet var.

10 mb. hız, 15 mb. AKK bana yetiyor, zamanında denk getirip aldıydım, şu an yeni abonelere verilen bir paket değil ama yasa gereği ben istemediğim sürece bu hizmeti artık kullanamazsınız diyemiyorlar, arayıp şöyle kampanya var size bunları verelim diyorlar, istemem diyorum çıldırıyorlar.

Var mı özgürlük gibisi.

AKK kac gb?

15 gb yazacağıma hızlı yazarken mb yazmışım bitince 10 dan 5 e düşüyor. Ama evde benim ihtiyacım için gayet iyi.

Tarifeler - İnternet - Süresi Biten İnternet Tarifeleri | Kablo

Burada süresi biten tarifelerde AKN EKO sınırsız listesinde en üstte, daha önce 25 gb AKK li 29 TL. olanı kullanıyordum, diğeri çıkar çıkmaz hemen balıklama daldım.

Internet tamamen sınırsız değilse AKK nin benim açımdan çok bir önemi yok, işin ekonomik kısmına bakarım.

30 milyon taraftar var taş çatlasın 1 milyonu iptal eder yani bu cözüm en sacma cözüm malesef

bu işi hertürlü riskleri göze alarak ancak yönetim cözer taraftarı camiayı arkasına alır tff ve kuruları istifa verene kadar liglerden cekiliyoruz der

lig tv iptaliyle vs bi halt olmaz

yeni gördüm bunu 30 milyon taraftar var diye 30 milyon üye mi var yahu nerden çıktı o.

toplam digi abone sayısı 2,5 milyon zaten

100 bin üye iptal etse 100 liradan aylık 10 milyon tl eder , araplar kadar paraya düşkün başka millet yok 10 milyon tl için yapmayacakları şey yok bunların biz bombayı attık kucaklarına gerisini onlar halleder.

İptal edin gitsin. İlla izliyecekseniz internetten yada ip tv den takip edin. Bunlar hak etmiyor 5 kuruşu! Türkiyede nasil oluyor iptal işleri bilmiyorum ama eğer devam eden bir kontratiniz var ise, en azından arayıp kontrat bitiminde yenileme yapmiyacaginizi bildirmeniz bile onların mesajı almasına yeter.

yeni gördüm bunu 30 milyon taraftar var diye 30 milyon üye mi var yahu nerden çıktı o. toplam digi abone sayısı 2,5 milyon zaten 100 bin üye iptal etse 100 liradan aylık 10 milyon tl eder , araplar kadar paraya düşkün başka millet yok 10 milyon tl için yapmayacakları şey yok bunların biz bombayı attık kucaklarına gerisini onlar halleder.

120 bin kisi iptal etmis.

Ben Amerikada’yim acip Digiturku komple iptal ettim.

Bence işin kaynağına inmek lazım. Stat açılışından gelen bir düşmanlık var bize, mart seçimlerinde muhalif kim varsa desteklenmeli bunlar ülke yönetiminden uzaklaşmadığı özellikle RTE uzaklaşmadığı sürece bize bu tür oyunların ardı arkası kesilmeyecek.

İptal olayı keşke büyük çapta olsa ama ihtimal vermiyorum.. Ben peşin çektirmişim karttan nasıl iptal edeyim şimdi çoğu kişi benim durumumda.. Zaten bu sezon gitti iptal ettirme şansım olsa 1sn düşünmezdim.. Adamlar gözümüze soka soka hükumet yalakası bir Anadolu kulübünü şampiyon yapıyorlar
Aynen oyle iki gundur bunu yaziyorum parayi pesin vermişiz agustos ayinda nasil iptal ettireyim hadi ettirdik diyelim e parasi verilmis adamlarin isine gelir oh hizmet vermeden para cepte

Geri
Üst Alt