ultrAslan’dan İrfan Can ve Göksel Açıklaması!

Bu nasıl açıklama yaw. Yok kahve fincanlarını münasip bir taraf falan. O adam artık verir mi sana futbolcusunu. Bundan sonra başka topçu da vermezler hatta.

Monaco Onyekuru’yu vermezse “Adamı hasta etmeyin, Monacoruz” falan mı diyeceksiniz.

Daha kimseyi satmadik ama herkes yok Yönetim yaptirdi diyor, öyle bir durum yok .

Biliyormusunuz Hocam bu konulardan sorna hala istedigini ?
Adamlar 10 Mio €‘dan bahsediyorlar.

Birde bu sorgulayin bu aciklamalar niye simdi geliyor diye ...
O bir kac gün icinde ne olduda bunlara ne duyum geldide böyle bir taraf ciziyorlar.

Unutma yöentimi gertiren uA !

Fincan olayi uzerinden kac gun gecti şimdi mi akillarina gelmiş aciklama yapmak. Ayrica yazdiklarinin arkasinda durmayip tepki alinca hemen r yapmalari daha komik.

Daha kimseyi satmadik ama herkes yok Yönetim yaptirdi diyor, öyle bir durum yok .

Biliyormusunuz Hocam bu konulardan sorna hala istedigini ?
Adamlar 10 Mio €‘dan bahsediyorlar.

Birde bu sorgulayin bu aciklamalar niye simdi geliyor diye ...
O bir kac gün icinde ne olduda bunlara ne duyum geldide böyle bir taraf ciziyorlar.

Unutma yöentimi gertiren uA !
Fincan olayin ardindan 4 gün gecmis. Bunu simdi konusmak ne getirir insanin aklina? Yönetim beceremedi, uA dan camur at istegi geldi, bunlarda yapti. Inanilmaz shitstorm yediler bu kadarini beklemediklerindne dolayi 2. flood yaptilar

Göksel Gümüşdağ ihraç edilmedi ki. Başak ile şampiyonluk yarışında olduğumuz günlerde bu açıklamayı yapıp kendi çıkmıştı üyelikten.
Bir kulübün başkanıyken bir başka kulübün kongre üyesi olması zaten doğal değildi. Yalı çocuğu ile aynı kefeye koyacak kadar ne yaptı bu adam bize?

Screenshot_1.png

Kahve fincanı muhabbeti de gül geç denilecek bişey. Başakın sosyal medyası hep bu tarz tiye alınacak paylaşımlar ile dolu. GS düşmanlığına çekilecek kadar büyütecek olay değil. Bir tarafına sok nedir ergen misin ua :red:

ick tansferi için kolaylık sağlamadılar, biz de böyle bir açıklama yapıp durumu toparluyoruz mesajı vermek istiyorlar anladığım kadarıyla.

Son düzenleme:
Göksel başkan Terim hoca var bir hayalim

Fincan olayin ardindan 4 gün gecmis. Bunu simdi konusmak ne getirir insanin aklina? Yönetim beceremedi, uA dan camur at istegi geldi, bunlarda yapti. Inanilmaz shitstorm yediler bu kadarini beklemediklerindne dolayi 2. flood yaptilar

Kesinlikle yonetimden gelen birsey yoktur!

Yakinda kokusu cikar ne oldugunun!

Göksel Gümüşdağ ihraç edilmedi ki. Başak ile şampiyonluk yarışında olduğumuz günlerde bu açıklamayıp yapıp kendi çıkmıştı üyelikten.
Bir kulübün başkanıyken bir başka kulübün kongre üyesi olması zaten doğal değildi. Yalı çocuğu ile aynı kefeye koyacak kadar ne yaptı bu adam bize?

Ekli dosyayı görüntüle 107910

ick tansferi için kolaylık sağlamadı, biz de böyle bir açıklama yapıp durumu toparluyoruz mesajı mı vermek istiyorlar anladığım kadarıyla.

Mevlütü biz istedigimizde 3,5 Mio € istiyordu.
Fenerbahceye bedava gitti.

Şu an dahil olmak üzere birçok dönemde transfer yapılmadı. Neden sesi çıkmıyor bunların o konuda?

Timeline'ımda adeta barbekü partisi var, sucuk reyonuna döndük yine yok yere. Saçma salak açıklamalar yine. İnşallah İrfan gelir bu saatten sonra.

Şu adamların gerçekten kulübe bir gram faydası yok. Hiç yazarken oturup düşünmüyorlar mı acaba veya aralarında hiç kurumsal iletişim deneyimi olan kimse yok mu gerçekten?

Mevlütü biz istedigimizde 3,5 Mio € istiyordu.
Fenerbahceye bedava gitti.
Adam hem paramızı çar çur ettirmemiş hem de mevlüt çöpünden kurtarmış işte kulübü :asd:

Bence o bonservis muhabbeti rodop gibilerin uydurması. Ben de 3.5 değil, 1 milyon euro olarak hatırlıyorum. Benim bildiğim Mevlüt'e yıllık 1 milyon euro maaş verdik, 200 bin fazlası için fener'i seçti. Oyuncunun seçimi yani, başaklık bişey yok. Şuan maaşının %80ini fener ödüyor hatta karagümrükte.

Galatasaray adına utanç verici !! İnanılır gibi değil yahu !! Bu ne cüret ?

Yakında ilk 11 kurmaya, taktik varyasyonlara, futbolcuların alacağı ücretlere de karışırlar. Bunlar kendilerini ne sanıyor yahu ?

Başımızda adam gibi yöneticiler olsa bunların ağzını payını verir ama eminim çapsız herifler bu durumundan nemalanmaya çalışacaklar.

Saçma sapan bir açıklama. Daha da olacağı varsa bile olmaz.

Nasıl bir cendereye düştüysek..

Yönetiminden, ultrAslanına kadar bizi üzen kim varsa Allah belasını versin.

Geri
Üst Alt