ultrAslan'dan Mustafa Cengiz'e İstifa Çağrısı

Ua diğerleri vs bir yana Mustafa başkanın iyi ve dürüst bir insan olduğunu düşünüyorum. Ancak dediğim gibi herşey bir kenara cidden sağlığı için artık bırakmalı yazık üzülüyorum adama sağlığı ile uğraşırken Galatasaray i yönetmek cidden kolay iş değil. Ki yanlışlarda yapılıyor. Ünal Aysal gibi ama yaptığı hataları yapmayacak bir başkan lazım

Hür irademle yazıyorum. Bu güruh kendi taraftarına saldıran holiganlar değil mi. Yanlış mi hatirliyorum

Gerçi Dursun özbek gibi birini savundu bunlar
Gereksiz cahil cühela topluluğu işte. Bi baltaya sap olamayan tipler 3 kuruşluk insanlara abi abi çekip peşlerinden gidiyor.

albayrak terim ultraslan çetesini

organize kötülüğünü

bu üçlü karanlığı

galatasarayımızın temiz geleceğinden söküp atacağız
Ünal Başkan temizlemeye cok yaklaşmıştı lakin onu dış mihraklara şehit verince bu yapı tekrardan ekibimize yuvalandı. Bir daha Unal Aysal gibi büyük bir adam bu kulübün basina gelmeyeceğine gore bu karanlık yapı bu kulüpten temizlenemez.

bu yönetimin okadar beceriksizlikleri oldu bişey demediler topçulara iki laf etti diye 1 ay görev süresi kalmış adamı istifaya çağırıyorlar, o abdurrahim denen herif de gidip foto çekiyor topçularla. yazık vallahi

çoğu ilk zamanda tepki koymadınız felan diyordu ona hitaben attım

bu da var sıkıntı yok yani
arkadaşlar kendileri gibi sanıyor parayla olacağını :)

bunu parayla yaptılar zaten

dursun da kuyuruğu kıstırıp bunu organize eden hocaya kulübü teslim etti uyanıklık yaparak

sonra seçimi kaybetti

tudora tepkileri daha liderken başlamıştı

o gün de liderden 1-2 puan geriye düştüğü ilk haftaydı

para değilse daha büyük arsızlık dönmüştür onu da ekleyeyim

bunu parayla yaptılar zaten

dursun da kuyuruğu kıstırıp bunu organize eden hocaya kulübü teslim etti uyanıklık yaparak

sonra seçimi kaybetti

tudora tepkileri daha liderken başlamıştı

o gün de liderden 1-2 puan geriye düştüğü ilk haftaydı

para değilse daha büyük arsızlık dönmüştür onu da ekleyeyim
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Anti Terimcilikten Cengiz'i haklı görmenin hiçbir tarafı yok kulüp futbolundan tut en altta ne varsa oraya kadar berbat halde. Hadi futbolu hocaya kitliyorsun diğerlerini kime kitleyelim.

Geri
Üst Alt