- 6 Eylül 2014
- 94.097
- 64.886
- 4.608
Alanya kupa maçını hatirlayin. Attigimiz gol ofsaytla alakası yokken 5dakika inceledi. Alanya'nın attığı gol ofsayt gözüküyordu. Daha kısa sürede gol verildi. Psikoloji bozmaya calisiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senide zeytinin yanına gonderecegizBu akşam sana yapılan haksız mobbingi unutmayacağız zeytinli ..
Lincoln'un faulune sari kart yok diyor![]()
Yatan herifte şapka mi var yav
Emre Zeytinliyi yedirmeyiz. Herifin sayesinde rakipler oynadigi an ne maca ne mackolik gibi sayfaya bakmiyorum. Adam top cizgiyi gecmeden gol haberini veriyor.
evet şimdi hatırladım samet'in pozisyonundan önce mor'un 3-4 tane faul yapma çabası vardı geraldo'ya.
ama emekli fetöcülerin kurumu tff'nin kural kitabında kesin madde vardır faulden önceki faule geri dönüp bakılmaz filan diye.
Bakın renktaslar daha fazla konusmayacagim bu konu hakkinda. Zamaninda serdar aziz’in pozisyonuna p6 calindi diye kafayi yemistik. Penalti ile alakasi yoktu topa dokundugu icin, bu da benzer pozisyon
burada renk ayirt etmeden yorum yapiyorum
bugun dogruya dogru demezsem haftaya hakkimi arayamam
Bu sinir bozucu birşey. Benden önce pozisyonu görüp yazması tam küfürlükEmre Zeytinliyi yedirmeyiz. Herifin sayesinde rakipler oynadigi an ne maca ne mackolik gibi sayfaya bakmiyorum. Adam top cizgiyi gecmeden gol haberini veriyor.
evet şimdi hatırladım samet'in pozisyonundan önce mor'un 3-4 tane faul yapma çabası vardı geraldo'ya.
ama emekli fetöcülerin kurumu tff'nin kural kitabında kesin madde vardır faulden önceki faule geri dönüp bakılmaz filan diye.