#ÜmraniyedeHırsızVAR

Alanya kupa maçını hatirlayin. Attigimiz gol ofsaytla alakası yokken 5dakika inceledi. Alanya'nın attığı gol ofsayt gözüküyordu. Daha kısa sürede gol verildi. Psikoloji bozmaya calisiyorlar

Ben golle ilgili fikrimi beyan ettim.
Beyan ettiğimde pozisyonu yazıyorum görüldüğü üzere 🤣🤣 Burada faulluk şeyi koydum çünkü GSli birinde gördüm ve gol de yazmıyordu. Muhtemelen sizin ona verildi zaten dediğiniz bir başka pozisyon için atılmış bir şeye verilmiş tepkiydi. Bu nasıl penaltı mı deseydim yahu. İyicene şaşırdınız.

Bu twite verilen yanıttı. İnce ince doğrandık kısmına. Arayıp yine buldum. Lütfen kendinizle karıştırmayın. Bir gün çok pis kalp kıracağım ya, sabır ediyorum. Seviyenize çekmeyin!

Senide zeytinin yanına gonderecegiz

images - 2023-01-23T232333.685.webp

Bu siteden ya ben ya Emre Zeytinli gidecek bir gün. Bildiğim bir şey de bu. Du bakalım nereye kadar tom jerry gibi dolanacaz. 🤣

Aranızda da bunun tarafını belirleyenler var. Madem açık olup kıvırmıyoruz, bunu da dile getirelim. Bu saatten sonra gardımı aldığım isimler daha çok takibimde olacak zaten. Zaman diyelim. 🥳

Emre Zeytinliyi yedirmeyiz. Herifin sayesinde rakipler oynadigi an ne maca ne mackolik gibi sayfaya bakmiyorum. Adam top cizgiyi gecmeden gol haberini veriyor.

VAR kayıtları yine açıklasana tffnin şeref yokshnu Başkanı

evet şimdi hatırladım samet'in pozisyonundan önce mor'un 3-4 tane faul yapma çabası vardı geraldo'ya.

ama emekli fetöcülerin kurumu tff'nin kural kitabında kesin madde vardır faulden önceki faule geri dönüp bakılmaz filan diye.

Bakın renktaslar daha fazla konusmayacagim bu konu hakkinda. Zamaninda serdar aziz’in pozisyonuna p6 calindi diye kafayi yemistik. Penalti ile alakasi yoktu topa dokundugu icin, bu da benzer pozisyon

burada renk ayirt etmeden yorum yapiyorum

bugun dogruya dogru demezsem haftaya hakkimi arayamam

Sokuyum o renklere!

Geri
Üst Alt