Ünal Aysal Açıklamalarda Bulundu

Gündemden düşüp battığı için Galatasaray adıyla sürekli gündeme gelmeye çalışıyor. 8 sene oldu başkanlığı bırakalı, o günden bu yana Galatasaray için yaptığı bir şey var mı?
286.jpg

Fatih Terim düşmanı kim varsa Ünal Aysalcıdır ama mali yönden ne kadar zarar verdiği ortadayken hala Başkanım denir düşmanları tarafından hocanın.

Ama sorarsan Fatih Terim bu takımı batırmıştır Ünal Aysalın o ilk yarıda ki milyon tane oyuncu alışı hiç konuşmazlar. Hala onun döneminde ki sıkıntıları çekiyoruz.

Büyük Başkan Eleman kovucu ,çeyrek final ,drogba ,sneijder ,sahasında kupa kaldırdığımın çocuklarının kudurtucusu, şampiyonluklar ,mancini seviyesi vs vs.

Çekemeyen beğenmeyene 👉Dursun Özbek

2 sezon üst üste şampiyon olmuş, ş.l. de çeyrek oynamış takımın teknik direktörünü yollamak için yazdan çalışmalara başlarken kafasında ne vardı acaba? Sonraki tablo planlarına uygun ilerledi mi Mancini ve sonrasınsa Prandelli ile. Melo-Sneijder-Drogba-Burak-Selçukla falan fbye nisanda şampiyonluk vermiştik hatırlarsak. Mancini ve Prandelli dönemlerinde alınan 40 tane falan çöp de cabası.

Hedefi bu muydu acaba o yaz gönderme çalışmalarını yaparken, sonucundan memnun mudur:unsure:

Yorumlara bakınca herkesin haklı olduğu nokta var açıkçası.

Bana göre Sneijder , Drogba bizim formamızı giydiği için apayrı yer edinmştir manevi olarak . Ama tabiiki o kadrodaki maaş yükü anormaldi bunu da kabul ederim. Fakat bu kanıtlıyorki başarı geldikçe kimsenin umrunda olmuyor nereye ne kadar fatura kesilmişe bakmıyor kimse. Ünal başkanın taraftarı mutlu/memnun etme , taraftarın ne istediğini en azından net anlama gibi bir yetisi vardı. TFF Demirören - Milli Takım - FT olayı aslında bizim o dönem önümüzü kesen, takımın momentini kıran en önemli şey olmuştu bana göre. Başkanlığı bittiğinden beri ortada yok deyiminede ayrıca katılırım - olmalıydı, her başkan olmalı hatta.

Hiç bir başkanı diğeriyle karşılaştırmak doğru değil bana göre. Hepsinin kendi dönemine ait belirli sıkıntılar vardı farklı farklı. Burak Elmas'ı da kimse ile karşılaştırmamak lazım. Belki bugünlerde çok laf ediyoruz kızıyoruzda - hiç belli olmaz belki 2 sene sonra geriye bakınca "ulen nerelere indik ama şimdi tertemiz oldu" falan da diyebiliriz. Şu ana kadar yönetim olarak acemi kaldılar doğru ama uzun vadesini görmeden ortalığı inletmemek lazım.

Terim dışında maddi yönden rezalet, sportif yönden de ayrı kötüydü.

En büyük şansı ilk yönetimi ve prime dönem Terim ile şike soruşturması sonrası görece zayıflamış birkaç rakibin denk gelmesi ki o kötü takıma bile şampiyonluk kaptırdı kendisi Terim'i gönderdikten sonra çıkan karışıklıkta.

Geri
Üst Alt