- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Kendini başkan sanıyor heralde.
Simdiye kadar aklin neredeydi ? Burak Elmas varken sesin çıkmıyordu kayboll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
görüntüde evet dengeli durmasada - ki durmuyor,Sportif AŞ başkanı demek tüm yetki Aysal'da demek. Özbek'te futbolla ilgilenmiyor ama başkan gene tüm başkan yetkisini verirsin Erden Timur gibi başkanvekili olur yine o yönetir ama orada başkan Batum olur. Şimdiye kadar gördün mü sen seçilmiş bir başkanın Sportif AŞ'de başkan olmadığını sadece Gs'de değil hiç bir yerde yok böyle bir şey. 1 saatte toplanıp bitirebilir gibi bir şey yok Sportif Aş'nin de kendi seçim tarihleri oluyor. İstifasıyla falan gidiyor Sportif AŞ başkanı. Düşün işte holdingin başkanı oluyorsun.
bu şekilde kişilere yaklaşmayı doğru bulmuyorum.Kendini başkan sanıyor heralde.
çok zor eder...hatta edemez benceVallahi batum ne yapıp edip erden timuru ikna etsin ki zaten bu adam benim için isim önemli değil dedi. Her türlü desteğe varım elimden geldiğince dedi.
Sadece bir olur almak lazım.
Nasıl son seçimdeki dursun ekibi daha güçlüyse bu seçimde de moruk da olsalar aysal ve alp yalman ismi teraziyi bu tarafa kaydırıyor.
Son maç olanlar, sürekli kendini övme övdürme çabası ve siyasi olarak açma işleri dursunu sürekli geriye atan hareketler.
Erden timuru ikna edemezse 500 fark yer uzar.
terim aynısını yapmamış miydi son döneminde, PC bile kalmamıştı diye haberler vardı giderken götürmüşBaşkanlığında Bülent Tulun' u sportif direktör olarak atamıştı. Fatih Terim de Florya tesislerindeki bütün anahtarları değiştirtip adamı ortada bırakmıştı. Sonra görev yeri stad olarak belirlenmişti mecburen; ne iş yaptığını bilen yoktu.
Sportif AŞ nin başına geçerse yine kurumsallık ayağına bir icatlar düşünecektir. Erden Bey devam etse bile rahat çalışmasına izin vermez. Kontrolün tümüyle kendisinde olmasını takıntı seviyesinde arzu eden yapıda biri olduğunu yeterince gözlemlemiştik...
Fırat develioğlu v2 lazım mı diyoruz abi, ertelenmesi gereken bir seçim var gibi duruyor sanki.Seçimi Dursun kazanırsa Florya öylece kalır diye tahmin ediyorum; iyi mi olur kötü mü? onu zaman gösterir. Yeni yönetime BB anlaşmasından çıkılmış olarak devredeceği söylemi, kafasındaki yöntemi bu dönemde hayata geçirmek üzerineydi, başaramadı. Tekrar yetki almak istediğinde o yetki verilmezse kaos ortaya çıkması kaçınılmaz olur. Projeyi kulübün gerçekleştirmesi formülüne de yanaşmaz gibi görünüyor.
Hoca kazanırsa da bu defa yönetimsel belirsizlikler olacak. Ünal Aysal rahat duracak bir adam değil. Sözünü geçirirse bir icatlar çıkarıp ortalığı karıştırır. Yönetimde birileriyle takışırsa zaten direkt aksiyon...
Denklemde bilinmeyen sayısı arttıkça çözmek de zorlaşıyor. Bakalım neler olacak...
Ünalı sever misinFırat develioğlu v2 lazım mı diyoruz abi, ertelenmesi gereken bir seçim var gibi duruyor sanki.
Ünalı severdim. 10 senedir her seçime girecem diye ortam yapıp ama bu seçime değil eehehe muhabbetlerinden dolayı kendisine mesafeliyim.Ünalı sever misin
Yakınında bulunmuş kişiler, Terim' in beraber çalışılması en zor insan olduğunu kendisini överken bile söyler; körü körüne biatçıları hariç tabii...terim aynısını yapmamış miydi son döneminde, PC bile kalmamıştı diye haberler vardı giderken götürmüşTerimle düzgün çalışabilen var mıydı diye düşünüyorum, aklıma kimse gelmiyor. Soruyu soran art niyetli bu arada.