Ünal Aysal, Futbol Gündemi'ne konuk oldu

Cevap: Ünal Aysal Futbol Gündemi'ne konuk oldu

Ali Dürüst ile ilgili kimsenin bir süphesi kalmamıstır umuyorum.

yahu bu iş çok uzadı. lig bitimine yakın seçim oluyor. umarım ts alır şampiyonluğu.

ünal aysal-ekibi ve fatih terim gelir seçimden sonra. en azından bu yazı umutlu-inanclı bir şekilde karşılarızz.

Abdürrahim'in yedekte olduğu nerede yazıyor? :S

-Galatasaraya hizmet etmis

-Galatasarayı tanıyan

Galatasayın gercekleri ile burun buruna gelmemis bir hocanın Galatasaraya faydalı olamayacagı düsüncesinde oldugunu belirtti. Fakat sonra Luce, Terim ve Gerets icin en yakın gecmisimizde bunlar var dedi.

Acaba ulubatlı diye aklımdan gecmedi degil.

souness205_cm.jpg

ABDURRAHİM ALBAYRAK konusu bana çok saçma geldi ne demek yolda değiştirmek ? Ünal Aysal bu kadar aciz filan olamaz.. ondan habersiz listemi değiştirilirmiş..

evet beyler divan kuruluna iletilen listeleri nereden bulabilirim ??

diger adaylarin listelerini de görmek isterim...

Bin Unal Aysal, onbin Mehmet Helvaci'yi yok eder!

Bin Unal Aysal, onbin Mehmet Helvaci'yi yok eder!

alp yalman fena kapak takmis helvaciya...

demin tv'de dinledim...

"sadece helvaci ile görüsmedim. baskan'a hürmeti olan bir sahis ile görüsmem...secilmesini istemem" gibisinden aciklama yapmis...

Helvacı'ya dediği şeyden sonra gözümde şuandan itibaren başkandır.Net.Kesin

Sonuna kadar mantıklı konuşuyor. Başkan olması lazım. Seçilemezse de bizim hatamız olur.

alp yalman fena kapak takmis helvaciya...

demin tv'de dinledim...

"sadece helvaci ile görüsmedim. baskan'a hürmeti olan bir sahis ile görüsmem...secilmesini istemem" gibisinden aciklama yapmis...

Daha da ağırını söyledi.'Mehmet Helvacı'nın tarzı mı yanlış?' diye sordular,Alp Yalman'da;'Tarz değil edep yanlışlığı var' dedi.

Cevap: Ünal Aysal, Futbol Gündemi'ne konuk oldu

Reisin konusmalarinin su an tekrari basladi Ligtv de.

aysalin konusmalari bu sefer pek etkilemedi

neden bilmem

kozak olayi uzdu beni cok

YENİ HOCA KİM OLACAK?

Galatasaray’a hizmet etmiş Galatasaray’ı tanıyan... Galatasaray’ın gerçekleriyle burun buruna gelmemiş yeni bir hocanın faydalı olacağını düşünmüyorum.

Yanlış düşünüyorsunuz.``Galatasaray'ın gerçekleriyle burun buruna gelmemiş Skibbe`'yi ``Galatasaray'ın gerçekleriyle burun buruna gelmiş Gerets ve Terim``e bin defa tercih ederim.

neden bilmem

hocam benide tam tersi çok umutlandırdı.. özellikle riva projesinde sürekli gelir elde etmek istemesi bide listede liseli lisesiz dengesi varmı sorusuna KIVIRMADAN EVET maalesef yaptık dürüstlüğünü göstermeside çok muhim.. bir artı.. şu saatten sonra başkan seçileceğine %100 inandığım aysal seçildiği andan itibaren MEDYANIN TARAFGİRLİ GAZLAMASINA ALDIRMADAN sabırlı bir biçimde yönetimin verdiği sözlerin takipçisi olup onlara destek olmalıyız..

neden bilmem

Yahu Kozak danisman olacak, neresi uzmus. Siz bence ne istediginizi bilin cunku bilmiyorsunuz. Daha gecen Unal Aysal'i efsane eden sizdiniz, sonra hemen donuverdiniz Helvaci'ci oldunuz.

Unal Aysal ne dedigini ne konustugunu cok iyi bilen bir adaydir. Baskalari gibi atip tutmadi, ha bu arada dur tahmin edeyim neden etkilemedigini: "Helvaci'ya lafi koydugu icin malum Helvaci senin adamin" ...

Geri
Üst Alt