Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.678
- 21.759
- 2.643
ne kadar ve nasıl bir getirisi olacak?Yanlış anlamışsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kadar ve nasıl bir getirisi olacak?Yanlış anlamışsın.
Otel ve restoranlar da olacakmış, taraftar maç günleri vadi istanbul'da değil de o bölgede vakit geçirse korkunç paralar kazanılır.şimdi bu yüz milyonluk projenin kulübümüze getirisi 0tl doğru mu anladım?
anladım bakanlık tarafından tahsis edilen arazinin ne kadarlık bölümüne ticari işletme açtırabiliyoruz?Otel ve restoranlar da olacakmış, taraftar maç günleri vadi istanbul'da değil de o bölgede vakit geçirse korkunç paralar kazanılır.
o konuda bilgi yok ya da ben kaçırmış olabilirim ama daha çok su akar nihai proje belli olsun netleşiranladım bakanlık tarafından tahsis edilen arazinin ne kadarlık bölümüne ticari işletme açtırabiliyoruz?
Ne kadar olduğunu şu andan bilemeyiz. Getirisi şöyle olacak ilk önce salon giderlerin azalırken gelirlerin artacak, salonların isim hakları- salon içi reklamlar ile ciddi gelirler olacak bu da amatör branşlarda daha iddialı olman demek. Bunun dışında ticari alanlar olacak oranın kiralarından ciddi bir gelir elde edeceksin, taraftarın daha fazla vakit geçirebileceği bir alan olacak yine bu salonları çeşitli etkinlikler konser vb. gibi gelir getirici kullanabilirsin.ne kadar ve nasıl bir getirisi olacak?
Admirim taam işte amatör şubelere para yok diyecekler adam gibi yapılanma ile sponsorluklarla ilerlenmesi sağlanacak.Amatör şubelere harcıyoruz o paraları.
Futboldan sponsorluk devşirmek amatör şube fonlamak gelir elde etme yöntemi değil tam aksine zarar etme yöntemidir. Tesislere harcanacak parayı da düşününce çöpe atılacak milyonlar var bu projede. Onaylamıyorum.Ne kadar olduğunu şu andan bilemeyiz. Getirisi şöyle olacak ilk önce salon giderlerin azalırken gelirlerin artacak, salonların isim hakları- salon içi reklamlar ile ciddi gelirler olacak bu da amatör branşlarda daha iddialı olman demek. Bunun dışında ticari alanlar olacak oranın kiralarından ciddi bir gelir elde edeceksin, taraftarın daha fazla vakit geçirebileceği bir alan olacak yine bu salonları çeşitli etkinlikler konser vb. gibi gelir getirici kullanabilirsin.
bisiklet yasaklanırsa trafik bi nebze rahatlarSırf bizim stat değil, nereye olursa olsun bazı Avrupa ülkelerinde ki gibi şehrin içinde bir çok noktaya araç girişleri ücretli olmazsa bu ulaşım işini kralı gelse çözemez.
En iyi örnek boğaz, araba ile gezmeye gelen burjuvalar 1 zahmet ellerini cebine atacak. Ha boğaz için tamamen trafiğe kapansın fikrini savunanlar da var ama ben o kadar katı biri değilim.
Ayrıca şehir içi ücretli yollardan gelen kaynaklarda şehir için toplu taşıma ve yol projelerinde de kullanılır.
bisiklet yasaklanırsa trafik bi nebze rahatlar
sinirlendin miSen banlanırsan forumda öyle.