Vadi İstanbul Projesi

ne kadar ve nasıl bir getirisi olacak?
Ne kadar olduğunu şu andan bilemeyiz. Getirisi şöyle olacak ilk önce salon giderlerin azalırken gelirlerin artacak, salonların isim hakları- salon içi reklamlar ile ciddi gelirler olacak bu da amatör branşlarda daha iddialı olman demek. Bunun dışında ticari alanlar olacak oranın kiralarından ciddi bir gelir elde edeceksin, taraftarın daha fazla vakit geçirebileceği bir alan olacak yine bu salonları çeşitli etkinlikler konser vb. gibi gelir getirici kullanabilirsin.

1748549895062.webp
,
valla şimdi ben de onun yazacaktım Vadi İstanbul için destek mi istedi acaba?
Yazılan yok bu konuda

birden aklıma rahmetli özhan başkanımın gezdirdiği stadyum maketi geldi

Amatör şubelere harcıyoruz o paraları.
Admirim taam işte amatör şubelere para yok diyecekler adam gibi yapılanma ile sponsorluklarla ilerlenmesi sağlanacak.
Gerekiyorsa tesisteler için de sponsor bulunacak. Bu paralar direkt sporcu yetiştirmek için harcanmalı.
Yüzme gibi gereksiz aksiyonlara kulüp niye para harcıyor.
Futbolsa bizim ana branşımız futbol altyapısındaki veletlerin yetiştirilmesi için harcanmalı.
Gerekiyorsa hocasını da aletini de en iyisinden alıp getireceksin. Futbola yaptığın yatırım 3 sene sonra diğer branşlara yansıt zaten.

Kafa olarak değişmeli kulüp

sana ait tesis = para demek bukadar basit isterse beygir yetiştirme çiftligi olsun ama senın olsun

keşke yapılabilse ama bunun için büyük sponsor gerek ,dursun bunun temelini bile atamaz

Ne kadar olduğunu şu andan bilemeyiz. Getirisi şöyle olacak ilk önce salon giderlerin azalırken gelirlerin artacak, salonların isim hakları- salon içi reklamlar ile ciddi gelirler olacak bu da amatör branşlarda daha iddialı olman demek. Bunun dışında ticari alanlar olacak oranın kiralarından ciddi bir gelir elde edeceksin, taraftarın daha fazla vakit geçirebileceği bir alan olacak yine bu salonları çeşitli etkinlikler konser vb. gibi gelir getirici kullanabilirsin.
Futboldan sponsorluk devşirmek amatör şube fonlamak gelir elde etme yöntemi değil tam aksine zarar etme yöntemidir. Tesislere harcanacak parayı da düşününce çöpe atılacak milyonlar var bu projede. Onaylamıyorum.

O alan tamamen satın alınsın ve cimbom avm açılsın işte o zaman desteklerim.

devasa tabaklara antep fıstıklı tatlı koymuşlar sandım onlar nasıl salon

buradaki projelerle ilgili herhangi bir sponsorluk anlaşması haberi çıkmıyor

Sağa sola tesis yapacaklarına bizim stadın o lanet ulaşımını çözsünler. Yazık oraya giden taraftara

Sırf bizim stat değil, nereye olursa olsun bazı Avrupa ülkelerinde ki gibi şehrin içinde bir çok noktaya araç girişleri ücretli olmazsa bu ulaşım işini kralı gelse çözemez.

En iyi örnek boğaz, araba ile gezmeye gelen burjuvalar 1 zahmet ellerini cebine atacak. Ha boğaz için tamamen trafiğe kapansın fikrini savunanlar da var ama ben o kadar katı biri değilim.

Ayrıca şehir içi ücretli yollardan gelen kaynaklarda şehir için toplu taşıma ve yol projelerinde de kullanılır.

Sırf bizim stat değil, nereye olursa olsun bazı Avrupa ülkelerinde ki gibi şehrin içinde bir çok noktaya araç girişleri ücretli olmazsa bu ulaşım işini kralı gelse çözemez.

En iyi örnek boğaz, araba ile gezmeye gelen burjuvalar 1 zahmet ellerini cebine atacak. Ha boğaz için tamamen trafiğe kapansın fikrini savunanlar da var ama ben o kadar katı biri değilim.

Ayrıca şehir içi ücretli yollardan gelen kaynaklarda şehir için toplu taşıma ve yol projelerinde de kullanılır.
bisiklet yasaklanırsa trafik bi nebze rahatlar

Geri
Üst Alt