Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Bir şey olmaz ve olmadı da pek . Kahve içemiyorum maalesef. Hafta sonlarıda icmiyorum ayrıca, calışmıyorsam tabiki.max 2 tane için yazmış adamlar günde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir şey olmaz ve olmadı da pek . Kahve içemiyorum maalesef. Hafta sonlarıda icmiyorum ayrıca, calışmıyorsam tabiki.max 2 tane için yazmış adamlar günde
Bir şey olmaz ve olmadı da pek . Kahve içemiyorum maalesef. Hafta sonlarıda icmiyorum ayrıca, calışmıyorsam tabiki.
Olmayacak anlamına tabiki gelmiyor.olmayacak anlamına mı geliyor?
sigara içmek akciğer kanseri yapıyor mesela
değişik 1 bakış açın varmış
Yerel yemeklerini yiyemediğin bir ülkedeyken hariç fast food yemek kültürsüzlükten başka bir şey değil. Bir de bazen youtube'de falan görüyorum bunları hunharca karşılaştıranlar falan var. Keçi boku ile dana bokunu kıyaslamak gibi bir şey.
Var, Allahın gücüne gitmesin nede olsa nimet ama Fast Food Burger iğrenç ötesi.Bizim eksikliğimiz işte o. Açıklayım;
Kebap ünlü ama satışı fast-food'a göre neden düşük? Kebap pahalı ve tek çeşit, ayrıca bazen doyurucu bile olmuyor.
Mesela sıradan bir yerde az-orta lezzetli ve 100gram altı adana dürüm 10TL
Ama elin Amerikanı gelip senin ülkende ki yerli bir üreticiye katkı maddeli köfte yaptırıyor ve hamburger-patates-kola-sos 10TL diyor
Bu durumda özellikle genç nesil burgeri tercih ediyor.
Sen kendi ülkende kırmızı eti 50-60-70-80-90TL'ye satıyorsun sonra da kültürümüz yok diyorsun olmaz.
Bugün iyi bir yerde 100 gram et döner içecek vs... her şey hariç 22-25TL aralığında.
Ancak elin Amerikanı 25TL'ye 2 kişiyi doyuruyor ve yanında içecek+tatlı+patates ne istersen veriyor.
Sorun yine bizim yönetimimizde yani.
Yoksa bana deseler ki, gerçek Ankara döneri 100gram 10TL, bilmem ne burger menü 10TL ben döner yerim her zaman.
Ama bunu yapan var mı? Yok.
Iskender tek geçerim
İzmir'de bir baydöner restoranında yediğim iskenderin hala tadı damağımda
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sana geçmiş olsunda, zevk, damak tadı, herkeste farklı bir durum, demek ki benim hoşuma gitti, bunun bile eleştirisini yapmak ilginç. Daha iyisi illaki vardır ama benim için tattığım en lezzetli iskenderdi. Kendim tansiyon hastasıyım, tansiyonumda zerre çıkmadı, zaten İzmir gibi bir yerde, tatil modunda bir insanın tansiyonu çıkarsa onun başka problemleri vardır.Baydöner'de iskender yiyip tadı damağımda diyen birisinin cidden damak zevki yoktur.
Dondurulmuş kıyma döner + sodyumlu tereyağ vs...
Oradan 2 defa yemek zorunda kaldım ikisinde de tansiyon hastası olmayan benim tansiyonumu 14'e çıkardı geberiyordum.
Sana geçmiş olsunda, zevk, damak tadı, herkeste farklı bir durum, demek ki benim hoşuma gitti, bunun bile eleştirisini yapmak ilginç. Daha iyisi illaki vardır ama benim için tattığım en lezzetli iskenderdi. Kendim tansiyon hastasıyım, tansiyonumda zerre çıkmadı, zaten İzmir gibi bir yerde, tatil modunda bir insanın tansiyonu çıkarsa onun başka problemleri vardır.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
tavsiyeler için teşekkür ederim, iskender tutkunuyum, Cuma günü yine istanbula geliyorum, vakit bulursam Bursaya bile gidebilirim.İskender ve döner konusunda hassasım, Türkiye'ye geldiğinde tavsiye edebileceğim bir kaç yer var pişman olmazsın.
Hayatımda en iyi iskenderi/döneri tabiki Bursa'da yedim, ama Bursa dışında da güzel yapan yerler var.
İstanbul- bursa garaj lokantası.
ankara- uludağ ve çankaya lokantası (ki bence en iyisi bu) , bir de düveroğlu var hep baklava ve lahmacun alırdım yerdim geçenlerde/dönerini denedim güzeldi ama ilk tercihim olmaz, ama yinede tercih edilebilir.