- 28 Kasım 2008
- 16.098
- 4.908
- 2.448
Nasıl yiyonuz bunu, bir şeyle karıştırıp falan mı yoksa resimdeki gibi mi?
{taptap}
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yiyonuz bunu, bir şeyle karıştırıp falan mı yoksa resimdeki gibi mi?
Bu sekilde yiyenler de var ama cok guzel degil oyle. Benim en sevdigim kup seklinde dograyip, uzerine limon sıkıp, tuz ve pul biber dokup yemek. Tercihen de sivi yag, ama ben kullanmiyorum yag. Cok guzel oluyor, bi ara 1-2 hafta boyunca kahvaltida sirf bunu yiyordum ekmekle. Yaninda beyaz peynir de guzel gider.Nasıl yiyonuz bunu, bir şeyle karıştırıp falan mı yoksa resimdeki gibi mi?
{taptap}
.Bu sekilde yiyenler de var ama cok guzel degil oyle. Benim en sevdigim kup seklinde dograyip, uzerine limon sıkıp, tuz ve pul biber dokup yemek. Tercihen de sivi yag, ama ben kullanmiyorum yag. Cok guzel oluyor, bi ara 1-2 hafta boyunca kahvaltida sirf bunu yiyordum ekmekle. Yaninda beyaz peynir de guzel gider.
Guzelini bulmak da onemli. Kabugu yesil olanlardan ziyade, kahverengiye kacan ve elinle sıktığında yumusak (portakal kivami diyebilirim) olanlar tam olmuş oluyor. :ka19:
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
mercimek corbası cekdi canım,simdi yapıp icecegim.
Bu sekilde yiyenler de var ama cok guzel degil oyle. Benim en sevdigim kup seklinde dograyip, uzerine limon sıkıp, tuz ve pul biber dokup yemek. Tercihen de sivi yag, ama ben kullanmiyorum yag. Cok guzel oluyor, bi ara 1-2 hafta boyunca kahvaltida sirf bunu yiyordum ekmekle. Yaninda beyaz peynir de guzel gider.
Guzelini bulmak da onemli. Kabugu yesil olanlardan ziyade, kahverengiye kacan ve elinle sıktığında yumusak (portakal kivami diyebilirim) olanlar tam olmuş oluyor. :ka19:
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Geçen hafta aldım düz yemiştim yağlı ve tuzsuz gelmişti.Senin dediğin gibi yapım bakalım
Bir de et ile iyi gider gibi tadı
Bsn syntha 6 ve scivation xtend
Bsn syntha 6 ve scivation xtend
.bunlar ne renktas antivirus programi mi yiyorsun
Cevap: Vazgeçemediğimiz yiyecekler, içecekler
Bezelye-icetea.