Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

1395478205194.jpg

ve

385211_o4ef4.jpg

- bana mutlulugun resmini yaparmisin ABIDIN

- here u go:

alaska_august_2011_216_1.jpg

Türkiye'de fast-food aşırı varoş. İtalyan pidesi Pizza ama onun da tamamen dondurulmuş sodyum basılmış malzemelerle yapılan yalancı varoş ekmekği yiyen kendini kraliçe elizabeth'in kızı sanma triplerine fln giriyor ülkede. :D

Kaliteli fast-food yapan yer Ankara'da en fazla 3'dür mesela. İstanbul'da da 6-7'dir. Türkiye geneli 10'u geçmez.

Hamburger diye dondurulmuş soya kıymalı köfteden yapılan ve yine içine patates kızartması koyma varoşluğu gösterilen bir ortamdayız.

Zincirlerden carls geldi de rahatladık biraz, white castle fln da gelse keşke.

1430875783167.jpg

Türkiye'de fast-food aşırı varoş. İtalyan pidesi Pizza ama onun da tamamen dondurulmuş sodyum basılmış malzemelerle yapılan yalancı varoş ekmekği yiyen kendini kraliçe elizabeth'in kızı sanma triplerine fln giriyor ülkede. :D

Kaliteli fast-food yapan yer Ankara'da en fazla 3'dür mesela. İstanbul'da da 6-7'dir. Türkiye geneli 10'u geçmez.

Hamburger diye dondurulmuş soya kıymalı köfteden yapılan ve yine içine patates kızartması koyma varoşluğu gösterilen bir ortamdayız.

1430875783167.jpg

white castle bok gibi
ayik kafayla wc yiyen insan benim bulundugum mahallede rahat adim atamaz

1430875783167.jpg

6923a16a10d723843f0ef5c529a0587f.jpeg

Red bull. Günde ortalama 7-10 tane içiyorum. Ölümümün büyük sebebi olacak bir unsur olabilir ilerde.

Yerel yemeklerini yiyemediğin bir ülkedeyken hariç fast food yemek kültürsüzlükten başka bir şey değil. Bir de bazen youtube'de falan görüyorum bunları hunharca karşılaştıranlar falan var. Keçi boku ile dana bokunu kıyaslamak gibi bir şey.

Geri
Üst Alt