Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Adana kebap. Memleketten başka yerde de yiyemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayko sen ne depresif bir kardeşimizmişsin be!
Türkiye'de fast-food aşırı varoş. İtalyan pidesi Pizza ama onun da tamamen dondurulmuş sodyum basılmış malzemelerle yapılan yalancı varoş ekmekği yiyen kendini kraliçe elizabeth'in kızı sanma triplerine fln giriyor ülkede.
Kaliteli fast-food yapan yer Ankara'da en fazla 3'dür mesela. İstanbul'da da 6-7'dir. Türkiye geneli 10'u geçmez.
Hamburger diye dondurulmuş soya kıymalı köfteden yapılan ve yine içine patates kızartması koyma varoşluğu gösterilen bir ortamdayız.
Zincirlerden carls geldi de rahatladık biraz, white castle fln da gelse keşke.
![]()
white castle bok gibi
ayik kafayla wc yiyen insan benim bulundugum mahallede rahat adim atamaz
Türkiye'de fast-food aşırı varoş. İtalyan pidesi Pizza ama onun da tamamen dondurulmuş sodyum basılmış malzemelerle yapılan yalancı varoş ekmekği yiyen kendini kraliçe elizabeth'in kızı sanma triplerine fln giriyor ülkede.
Kaliteli fast-food yapan yer Ankara'da en fazla 3'dür mesela. İstanbul'da da 6-7'dir. Türkiye geneli 10'u geçmez.
Hamburger diye dondurulmuş soya kıymalı köfteden yapılan ve yine içine patates kızartması koyma varoşluğu gösterilen bir ortamdayız.
Zincirlerden carls geldi de rahatladık biraz, white castle fln da gelse keşke.
![]()
cidden kötü mü o kadar lan
Red bull. Günde ortalama 7-10 tane içiyorum. Ölümümün büyük sebebi olacak bir unsur olabilir ilerde.
Red bull. Günde ortalama 7-10 tane içiyorum. Ölümümün büyük sebebi olacak bir unsur olabilir ilerde.
Doğruları konuşanlara bu ülkede ya deli, ya depresif, ya da hain dediler yıllardır.
O yüzden, yorumun benim için yok hükmünde.