Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

1b0da4715e4d8adc0b4abcf957f64993.jpg
Nasıl yiyonuz bunu, bir şeyle karıştırıp falan mı yoksa resimdeki gibi mi?

{taptap}

Nasıl yiyonuz bunu, bir şeyle karıştırıp falan mı yoksa resimdeki gibi mi?

{taptap}
Bu sekilde yiyenler de var ama cok guzel degil oyle. Benim en sevdigim kup seklinde dograyip, uzerine limon sıkıp, tuz ve pul biber dokup yemek. Tercihen de sivi yag, ama ben kullanmiyorum yag. Cok guzel oluyor, bi ara 1-2 hafta boyunca kahvaltida sirf bunu yiyordum ekmekle. Yaninda beyaz peynir de guzel gider.

Guzelini bulmak da onemli. Kabugu yesil olanlardan ziyade, kahverengiye kacan ve elinle sıktığında yumusak (portakal kivami diyebilirim) olanlar tam olmuş oluyor. :ka19:

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Bu sekilde yiyenler de var ama cok guzel degil oyle. Benim en sevdigim kup seklinde dograyip, uzerine limon sıkıp, tuz ve pul biber dokup yemek. Tercihen de sivi yag, ama ben kullanmiyorum yag. Cok guzel oluyor, bi ara 1-2 hafta boyunca kahvaltida sirf bunu yiyordum ekmekle. Yaninda beyaz peynir de guzel gider.

Guzelini bulmak da onemli. Kabugu yesil olanlardan ziyade, kahverengiye kacan ve elinle sıktığında yumusak (portakal kivami diyebilirim) olanlar tam olmuş oluyor. :ka19:

.
Geçen hafta almıştık denemek için, malum burda fantastik meyveler arasında :D Biraz yumuşamasını bekleyip açıp yedim içinden ama hiç hoşuma gitmemişti tatsız tuzsuz geldi, sonradan baktım salatasını falan yapıyorlarmış. Yemeden sana sorsaydım dediğin şekilde denerdim, neyse bir dahaki sefere artık :)

Geçen hafta aldım düz yemiştim yağlı ve tuzsuz gelmişti.Senin dediğin gibi yapım bakalım :D
Bir de et ile iyi gider gibi tadı

Geçen hafta aldım düz yemiştim yağlı ve tuzsuz gelmişti.Senin dediğin gibi yapım bakalım :D
Bir de et ile iyi gider gibi tadı

Kesinlikle. Tadı biçok şeyle iyi gidiyor, zaten aklında canlanmıştır nasıl bişey olduğu.

Bi tüyo daha vereyim. Eğer avokado henüz tam olmamışsa muzla beraber bi kese kağıdının içinde, buzdolabında olmamak şartıyla, bekletirsen 1-3 güne kıvamına ulaşır. Muz yoksa tek başına da koyabilirsin, süresi biraz uzar sadece.

df2f62bc8cf6a433cbb15cc7b38c0338.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Niye bilmiyorum ama Donas ve Hindistan cevizli hoşbeşe zaafım var.

Etçil sayılırım.

Geri
Üst Alt