Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

Cevap: Vazgeçemediğimiz yiyecekler, içecekler

İçki, Sigara yazardım ama ikisinide bıraktım M.K. Ankaragücü !!! onun yerine Edirne tava ciğer, Arnavut ciğeri, Balık şöyle Lüfer, Çinekop yanında Tekirdağ rakısı Karadeniz yayla balı Afyonun kaymağı. İspir kurufasulyesi ve kuru soğan. Karalahana sarması yada dibleesi Kurban kavurması, Bol fıstıklı ev baklavası bolca yedim bu bayram :) Çok var lan.

f_weird.gif
f_weird.gif
f_weird.gif
f_weird.gif

ayip yha

DSC00628.JPG

incir_01.jpg

Bu olayıda Datça'da ögrendim şehirde hemen her dükkanda var fazla yemeye gelmiyo ama lezzeti unutulmaz :D

bademli incir ve cevizli incir dolması

İçki, Sigara yazardım ama ikisinide bıraktım M.K. Ankaragücü !!! onun yerine Edirne tava ciğer, Arnavut ciğeri, Balık şöyle Lüfer, Çinekop yanında Tekirdağ rakısı Karadeniz yayla balı Afyonun kaymağı. İspir kurufasulyesi ve kuru soğan. Karalahana sarması yada dibleesi Kurban kavurması, Bol fıstıklı ev baklavası bolca yedim bu bayram :) Çok var lan.

Yalnız ben bunları okumamıştım. Lanet olsun sana Mahir. Ulan ne kadar çok biliyormuşsun ağzının tadını. İspir kurufasulyesi falan. Yuh.

Adama bak ya. Yaşamış

iskender-kebap.jpg

ve ardından:

kunefe.jpg

Mahir yazmadığın birşey kaldımı kardeşim. o değilde Antep e gidin oranın yemekleri muhteşem. Küşlemesi, katmeri off off.

Of yaaa.

Beyler yakında İstanbul'a gidicem. Merkesi yerlerde takılırım öyle ücra köşelere gidemem. Bana şurasının şusu çok iyi gibi şeyler söyleyin. Gidip yiyeyim. Ben bunla ilgili bir başlık açayım bu aralar dur

Mahir yazmadığın birşey kaldımı kardeşim. o değilde Antep e gidin oranın yemekleri muhteşem. Küşlemesi, katmeri off off.

Levent çok haklısın ben çok gezdim Güzel memleketimizi ama G.Doğu nasip olmadı işte Antep mutfağını çok övüyorlar Antepliler bu yedikleriniz tatlı değil gelin Antep'te yiyin derler hep bende tatlı zaafiyeti var :)

Levent çok haklısın ben çok gezdim Güzel memleketimizi ama G.Doğu nasip olmadı işte Antep mutfağını çok övüyorlar Antepliler bu yedikleriniz tatlı değil gelin Antep'te yiyin derler hep bende tatlı zaafiyeti var :)

İş sebebiyle Antep e çok uğruyorum. her gittiğimde acaip güzel yemeklerle karşılaşıyorum. Antep mutfağını kesinlikle tavsiye ederim. Birde Akçaabatta yediğim köftenin tadını hayatta unutamam. O nasıl bir lezzetti.

Yaw bu aralar bende de feci tatlı krizleri baş gösteriyor. Gece yarısı kalkıp tatlı ne varsa yiyorum.

İnanmıcaksınız geçen gün pastaneye daldım. Çıkarken bir baktım elimde 4 çeşit tatlı var.

Kayınvalde çok güzel krep yapıyor. Aldım kocaman bi Nutella. Her saban en az 3 tane sarıp yiyorum. Kocaman Cadbury yi tek başıma bitiriyorum çayın yanında. Halim vahim

adapazarinin-islama-koftesi.jpg

Abiler ne bu şimdi ıslama köfte demeyin hastasıyım bu olayın :)

ama Adapazarı'nda yiyeceksin

Sesli güldüm

adam düşmanını görmüş sanki " ne o künefe mi " :D

Şafak insanın düşmanı böyle işkence yapmaz kardeşim. O künefeyi yemek için en erken akşamı beklemek gerek :(

İş sebebiyle Antep e çok uğruyorum. her gittiğimde acaip güzel yemeklerle karşılaşıyorum. Antep mutfağını kesinlikle tavsiye ederim. Birde Akçaabatta yediğim köftenin tadını hayatta unutamam. O nasıl bir lezzetti.

Abi içinde sarımsak olan herşey güzeldir dün akşam 3 diş yedim kuru fasülye ile hanım yatağa sokmadı gerçi ama değdi :)

Yaw bu aralar bende de feci tatlı krizleri baş gösteriyor. Gece yarısı kalkıp tatlı ne varsa yiyorum.

İnanmıcaksınız geçen gün pastaneye daldım. Çıkarken bir baktım elimde 4 çeşit tatlı var.

Kayınvalde çok güzel krep yapıyor. Aldım kocaman bi Nutella. Her saban en az 3 tane sarıp yiyorum. Kocaman Cadbury yi tek başıma bitiriyorum çayın yanında. Halim vahim

burada yazanların orlama kilosun 90 civarında olsa gerek :)

Daha çok var kardeş ama milletin ağzının suyunu akıtmaya gerek yok. Her yerin, her yörenin kendine has yemekleri var :) Misal Fırtına vadisinde Alabalık yemenin tadına doyum olmaz. Ama antep dediğin zaman orada duracaksın. Adamların her yemeği güzel ;)

Geri
Üst Alt