Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

Cevap: Vazgeçemediğimiz yiyecekler, içecekler

kol%20b%C3%B6re%C4%9Fi.JPG

Fresh_ayran.jpg

OHA!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Yok sağlık sorunum yok kardeş. Tabiri caizse Bengal Kaplanı gibiyim. Yeme içme konusunda sıkıntım yok. 3 kişinin yediği yemeği yerim hep filinta gibiyimdir. Millet ayar olur lan nasıl hep fitsin diye tabi düzenli koşu spor filanda yapıyorum. Ama şu sigarayı ve alkolü bıraktıktan sonra 4 kişilik yemeye başladım ve kilo alıyorum şimdilik öyle bir bölgesel yağlanma yok ama bana ters :) Bıraktım derkende henüz fiili olarak yemeyi bırakmadım sadece yiyeceğim ortamlara girmiyorum :D Yoksa acımam ;)

Neden bıraktın sağlık sorunları falan mı sevdiklerine baktım ne ararsan var içlerinde pek sağlıklı beslenmeyi dert eden birine benzemıyosun :)

Beyler ne yaptınız la bende kilo aldım diyorum. 1.82 boy 77,7 kiloyum bende kilo aldım diyorum :)

Levent sen nasıl aldın 1 senede 14 kilo yeni mi evlendin merak ettim bende evlendiğim sene 15 kilo almıştım :)

cop_sis_close.jpg

kokore%C3%A7_19617.jpg

kunefe.jpg

YUH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kol%20b%C3%B6re%C4%9Fi.JPG

Fresh_ayran.jpg

OHA!!!!!!!!!!!!!!!!!111

hayri karşıma çıkma gebertirim seni.. bunu yesen zaten bi 14 kiloyu bir günde alırsın. Rıza doğru söylüyosun. Veremiyorum kiloları. Hareketsizlik ve bu yöresel yemekler canıma okudu benim. Şu kurbanda da zaten almışızdır bir iki üç kilo. korkumdan tartıya çıkamıyorum şerefsizim :)

reisler gidip yiyin yhau :asd: ben burda sandvic pizza falan yiyorum :S:S:S:S:S:S:S benim icin yiyin :ka19:

Levent sen nasıl aldın 1 senede 14 kilo yeni mi evlendin merak ettim bende evlendiğim sene 15 kilo almıştım :)

Hocam benimki yeni evlilkten de olabilir rahatı bulmaktan da. Yıllardır ora senin bura benim bekar hayatı yaşıyordum. Düzeni kurunca memlekete de yerleşince yedik bol bol. Hanımda güzel yemek yapıyo zate. Hiç sorma.

Sen verebildin mi peki o kiloları sonra?

Yok sağlık sorunum yok kardeş. Tabiri caizse Bengal Kaplanı gibiyim. Yeme içme konusunda sıkıntım yok. 3 kişinin yediği yemeği yerim hep filinta gibiyimdir. Millet ayar olur lan nasıl hep fitsin diye tabi düzenli koşu spor filanda yapıyorum. Ama şu sigarayı ve alkolü bıraktıktan sonra 4 kişilik yemeye başladım ve kilo alıyorum şimdilik öyle bir bölgesel yağlanma yok ama bana ters :) Bıraktım derkende henüz fiili olarak yemeyi bırakmadım sadece yiyeceğim ortamlara girmiyorum :D Yoksa acımam ;)

İstanbul'da sana uğrama ihtimalinden vazgeçtim :mad:

sarimsaktan-sonra-kuyu-kebabi-da-tescillenecek44331da854.jpg

bayramda Denizli'ye uğradık hanımın memleketi abi Denizli'de kuyu kebabı bi başka yolu düşen yemeden dönmesin

Hocam benimki yeni evlilkten de olabilir rahatı bulmaktan da. Yıllardır ora senin bura benim bekar hayatı yaşıyordum. Düzeni kurunca memlekete de yerleşince yedik bol bol. Hanımda güzel yemek yapıyo zate. Hiç sorma.

Kilo verilmez alınır :D

Benim başıma sağlık sorunlarıyla ilgili ne geldiyse evlendikten sonra geldi. Ne güzel düzensiz bir hayatım vardı benim. Şimdi öyle mi. Sabah öğle akşam belli. Zaten boğaza düşkünlük var. Hanımın da maşallahı var. ye babam ye

Abiler hiç şaşmıyor yaw evlenen erkek o sene 10-15 kilo alıyor evlendiğim gün 70 kiloydum hatta zayıftım biraz yani evlilik yıldönümüm de 85 kilo olmuştum ondan sonra almamaya özen gösterdim kilo ama nasıl özen göstermek günde 1 ögün yiyorum lan zulüm gibi akşam 7 den 7 ye :D

sarimsaktan-sonra-kuyu-kebabi-da-tescillenecek44331da854.jpg

bayramda Denizli'ye uğradık hanımın memleketi abi Denizli'de kuyu kebabı bi başka yolu düşen yemeden dönmesin

Geçen gün aklıma geldi şerefsizim. Askere gitcem Nisan'da Isparta'ya. Hafta sonları izinliyim İzmir'e gitcem. Sırf bu kebap için uğrucam Denizli'ye

Geri
Üst Alt