- 26 Kasım 2012
- 185.619
- 258.354
- 5.998
Cevap: Vazgeçemediğimiz yiyecekler, içecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler ne yaptınız la bende kilo aldım diyorum. 1.82 boy 77,7 kiloyum bende kilo aldım diyorum![]()
Benim başıma sağlık sorunlarıyla ilgili ne geldiyse evlendikten sonra geldi. Ne güzel düzensiz bir hayatım vardı benim. Şimdi öyle mi. Sabah öğle akşam belli. Zaten boğaza düşkünlük var. Hanımın da maşallahı var. ye babam ye
Bu almış halin mi. Aman dikkat et çok almışsın azıcık ver![]()
O ne lan öyle. Salçalı, etli, hamur işili bişey. Ne olduğunun önemi yok aslında bu saydıklarım varsa her türlü gideri var![]()
O ne lan öyle. Salçalı, etli, hamur işili bişey. Ne olduğunun önemi yok aslında bu saydıklarım varsa her türlü gideri var![]()
beyti reyis ¿
muthis bir tad degil mi
Beyti hocam beyti![]()

Mahir inanmam abicim senin 77.7 kilo olduğunafoto koy buraya görecem seni
o kadar yemek ismi sayıp bu kiloda kalan adama rastlamadım ben.. ayar etme beni
![]()
Hayri senin durumunu hiç iyi görmedim kardeş. Orada Türk yemekleri yapan yerler var diye biliyorum. Yoksa hemen açalım bir şekilde aga paraya para demeyelim dolara peso filan diyelim.
Çok net değiller ama idare et kardeş. Bu arada 77.7 kilo almış halim benim fix 73-75 arası değişir.
https://www.gscimbom.com/forum/gsci...esim-uzerinde-calismalar-235.html#post3576929
dün koydumya kerdeş resimlerimi![]()